Το κοπράκι μου μαδάει απίστευτα!

Diego11

Member
2 Φεβρουαρίου 2011
21
0
καλησπερα, έχω ένα αρσενικο ιμιαιμο μεσαιο σκιλακι 17 μινων.ειναι ο καλύτεροϛ σκιλοϛ του κοσμου απλά μαδαει απιστευτα.εχω δοκιμάσει κάποιεϛ βιταμινεϛ κ βουρτσισμα αλλα τπτ...εχετε να μ δωσετε κάποια σιμβουλη;;

Last edited by a moderator:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλώς ηρθες:)
Diego τον λενε? Είναι και συνονοματος...
Τι τροφή του δίνεις?

Σε παρακαλώ γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες γιατί τα greeklish δεν επιτρέπονται απο τους Κανονισμούς.

Diego11

Member
2 Φεβρουαρίου 2011
21
0
ΝΑΙ ΝΤΙΕΓΚΟ ΤΟΝ ΛΕΝΕ.ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ Τ ΔΙΝΩ ,ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Τ ΠΑΙΡΝΩ TONUS.
ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ Τ ΤΡΙΧΩΜΑΤΟΣ Τ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ.
ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΙ Μ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ Θ'ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΠΤ..ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΕΛΠΙΖΩ Κ ΘΑ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΜΠΑΣ Κ ΓΛΙΤΩΣΩ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Με μικρούς χαρακτήρες αν θελεις....

Η τροφή παιζει πολυ βασικό ρολο στην ποσότητα τρίχας που χάνει ο σκυλος... Εχεις δοκιμάσει μουρουνέλαιο ?
Μακρύτριχο ή κοντότριχο ειναι ?

Diego11

Member
2 Φεβρουαρίου 2011
21
0
Η tonus ειναι μαρκα ξηράς τροφής την παίρνω από πετ σοπ.Δεν ξέρω κατι παραπάνω να σ πω.
Είναι κοντοτριχο με λείο τρίχωμα π όταν τον βλέπεις λες αποκλείεται να μαδάει αλλά μαδάει πολύ ..
Οι τρίχες τ είναι σαν βελόνες,Μου έχουν πει για μουρουνέλαιο αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.είναι καλό??
Κάποιος κτηνίατρος μ είχε πει οτί μπορεί να έχει ευαίσθητο στομάχι αλλά εκτος από το μάδημα δεν εχει άλλα συμπτώματα.
Σορυ για τ'αγγλικά κ τα κεφαλαία είμαι καινούρια.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Καλώς ήρθες!

Εμεις είδαμε διαφορά και στο κοντότριχο και στο μακρύτριχο με μαγια μπύρας, σε χάπια απο το φαρμακείο. Βεβαια, θέλουν και χτένισμα και καλή διατροφή.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Εδώ διάβασες; Καλό είναι, ναι. Για χρήση κυρίως τους ζεστούς μήνες και δεν κάνει για όλες τις ράτσες. Στο δικό σου που είναι ημιαιμο δεν ξέρω αν μπορείς να το χρησιμοποιησεις. Θα σου έλεγα πρώτα να δοκιμάσεις με το ιχθυέλαιο ή τη μαγια και βλέπεις στην πορεία, αν χρειαστεις κάποιο εργαλείο παρόμοιο.
Κι εγω εχω ένα θηλυκο σαν το δικό σου και με τη μαγια ηρεμησε. Με το furminator της άλλης σκυλίτσας δεν έκανα κάτι, γιατι δεν έβγαλα κάτι. :)
Κουκλάκι έχεις πάντως!

Last edited:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ο δικός μου (κοντότριχος, ημίαιμος) βγάζει πολλή τρίχα με το furminator. Αν το κάνεις συστηματικά, θα δεις διαφορά στο μάδημα.... αλλά θέλει συχνά.

Diego11

Member
2 Φεβρουαρίου 2011
21
0
Ευχαριστώ πολυ !έχουμε φάει μεγάλο έρωτα με τον ντιεγκο.Τον πήρα από μία στέγη με αδέσποτα.
Αυριο θα πάω να πάρω μαγιά κ βλέπουμε.
Εδώ διάβασες; Καλό είναι, ναι. Για χρήση κυρίως τους ζεστούς μήνες και δεν κάνει για όλες τις ράτσες. Στο δικό σου που είναι ημιαιμο δεν ξέρω αν μπορείς να το χρησιμοποιησεις. Θα σου έλεγα πρώτα να δοκιμάσεις με το ιχθυέλαιο ή τη μαγια και βλέπεις στην πορεία, αν χρειαστεις κάποιο εργαλείο παρόμοιο.
Κι εγω εχω ένα θηλυκο σαν το δικό σου και με τη μαγια ηρεμησε. Με το furminator της άλλης σκυλίτσας δεν έκανα κάτι, γιατι δεν έβγαλα κάτι. :)
Κουκλάκι έχεις πάντως!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.769
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Μπορώ να πω μόνο πως η Royal φάνηκε η καλύτερη στο δικό μου σκύλο... Εκτός από τις δύο φορές το χρόνο που μαδάει απίστευτα, το υπόλοιπο διάστημα δεν έχουμε κανένα θέμα με τρίχες... να φανταστείς ότι τον βουρτσίζω και αν βγουν 3-4 τρίχες... Οταν όμως έτρωγε ProPlan καθημερινά σκουπίζαμε απίστευτες ποσότητες τρίχας...