Το κλωτσάς ή δεν το κλωτσάς;;

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Δε το λεω μονο για το τωρινο συμβαν... γενικα μιλάω.
Οκ, το ξερω. Ειναι φρεσκο και σπαστηκα με το πως συνεβη...

ICE
Οι περισσοτεροι εχουμε ζησει τετοια περιστατικα και πολυ χειροτερα θα ελεγα.
Ξεπερασε το για να βοηθησεις και το σκυλακι σου.
Θα το ξεπερασω, απλα ειναι φρεσκο και μου ποναει και το ποδι...

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Το κτηνιατρειο διπλα ητανε...:mad::mad:
Μπορεί να όρμαγε, μέσα στο φόβο του, δεν ξερεις. Ο Ice ελπιζω να το πηρε σαν άγριο χαιρετισμό παρά κάτι πιο σοβαρό. Να τον πας βολτα, όπου ειναι κι αλλα σκυλακια να δεις αντιδραση. Εσυ θα τον κανεις να μη δωσει συνέχεια.
Αμα φοβασαι, θα το νοιώθει και θα ειναι ανασφαλης. Η δικη σου σιγουρια, θα το κανει να μη φοβαται τίποτα.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ξώφαλτσα, εχει μια μικρη γρατσουνια. Η κτηνιατρος ειπε οτι δεν θα μεινει σημαδι...
Στο μυαλο του να μην μεινει κανενα σημαδι ειναι το θεμα...
Πιστεύω ότι, ώσπου να παντρευτεί θα γιάνει !!!:D

Υ.Γ. Το κλωτσάς...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Έτσι!!!Έτσι!!!
Να προάγουμε την κυνοφιλία!!!!!!!!
Το δικό μας να ναι καλά!

σκέψου το καλύτερα αυτό
δεν είπαμε να το σκοτώσει.......
είπαμε "δεν το κλώτσαγες να μάθει ότι αυτή η συμπεριφορά τιμωρείται?"
προσωπικά το βρίσκω πολύ κυνοφιλικό
γλυτώνεις το σκυλί απο βάρβαρη δυσθανασία απο δαγκωμένο μη κυνόφιλο......

εσύ τι προτείνεις? να μην κυκλοφορούμε με κουτάβια ?

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Δαγκωμα και καπακι κτηνιατρος για εμβολιο,ε? Δεν το απεφευγες κ εσυ καλου κακου? Κανε οτι δεν εγινε τιποτα! Μην τον ψαχουλευεις και τον νταντευεις συνεχεια για τη γραντζουνια, αστο, πες οτι δεν εγινε!

Harry13

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2010
48
0
Ρε μην αγχωνεσαι αυριο δεν θα το θυμαται. Οπως ειπαν και οι πιο πολλοι το πας καπου με πολλα σκυλακια να παιξει (αν εχει κανει ολα τα εμβολια, νομιζω).

Μην μεγαλοποιουμε τις καταστασεις με τα δηθεν ψυχολογικα που μπορουν να δημιουργηθουν στα σκυλια. Σαν καποιους γονεις που ειναι ολο μη και μη στα παιδια τους και τα ευνουχιζουν απο νωρις. Μια χαρα θα ειναι απλα την αλλη φορα τα ματια σου 14 γιατι η προληψη ειναι η καλυτερη αμυνα.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
τουναντίον ουκ ολίγα σκυλιά "την πάτησαν" απο τέτοιο γεγονός σε τέτοια ηλικία

έπαιξε όμως και ρόλο ότι δεν είχαν και αρκετές θετικές εμπειρίες συννάμα
που ο Ice είμαι σίγουρος ότι θα έχει

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Ρε μην αγχωνεσαι αυριο δεν θα το θυμαται. Οπως ειπαν και οι πιο πολλοι το πας καπου με πολλα σκυλακια να παιξει (αν εχει κανει ολα τα εμβολια, νομιζω).

Μην μεγαλοποιουμε τις καταστασεις με τα δηθεν ψυχολογικα που μπορουν να δημιουργηθουν στα σκυλια. Σαν καποιους γονεις που ειναι ολο μη και μη στα παιδια τους και τα ευνουχιζουν απο νωρις. Μια χαρα θα ειναι απλα την αλλη φορα τα ματια σου 14 γιατι η προληψη ειναι η καλυτερη αμυνα.
μην το λές αυτό γιατί μια λαμπραντορίνα μου είχε δαγκωθεί οταν ήταν κουτάβι, και έγινε καρχαρίας, τώρα τα ροτβάιλερ κάθονται σούζα μπροστά της :D

Harry13

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2010
48
0
Με την πολυ μικρη μου εμπειρια, δεν θα εβαζα και το χερι μου στην φωτια οτι μονο εξαιτιας του δαγκωματος εγινε "καρχαριας". Φανταζομαι πως υπαρχουν και αλλοι παραμετροι. Οπως πιστευω πως σκυλι με τετοια <τραυματικη εμπειρια> να μην γινει τελικα καρχαριας, αν οπως ειπε και καποιος αλλος συν-φορουμιτης/σα, εχει θετικες εμπειριες, και στην αντιθετη περιπτωση σκυλι χωρις <τραυματικη εμπειρια> να γινει τελικα καρχαριας ως αποτελεσμα της μη θετικης συμπεριφορας του ιδιοκτητη του.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
εμένα μου το δάγκωσε ένας αλήτης όταν ήταν 3 μηνών και αν και το έπηξα στις θετικές εμπειρίες ακόμα και τώρα αν "κόψει" συμπεριφορά με πολύ τουπέ απο άλλο σκύλο εξαγριώνεται επι τόπου και δεν κωλώνει πουθενά.......
ενώ γενικά είναι κυρία ακόμα και με μηχανάκια με κομμένη εξάτμιση.......

sofakik

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
125
0
θεσσαλονικη
ουπς!! ελα ολα ειναι οκ! και εμενα ηταν τραυματικη η πρωτη επαφη της με αλλο σκυλακι ααλα το ξεπερασε.... φτηνα την φλιτωσε ο μικρουλης ICE!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Θελω να πιστευω οτι θα ειναι μια μικρης σημασιας κακη αναμνηση. Το μονο που δεν θα ηθελα στη ζωη μου, ειναι ενα SBT που δεν θα μπορω να παρω μαζι μου πουθενα γιατι θα φοβαμαι μην επιτεθει σε οτι 4ποδο κινειται σε ακτινα καποιων μετρων. Αλλιως εχω φανταστει την συμβιωση με τον ICE...

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
το πως εχει γραφτει αυτο στα τεφτερια του παγου ,μονο αυτος το ξερει.φροντησε να καλυψεις στο μυαλο του αυτο που εγινε κ μην μεινεις στο οτι δεν θα το θυμαται κτλ.εσυ λειτουργησε με γνωμονα οτι το θυμαται. α,ξεχασα!του αλλαζω μια τα φωτα για να γλυτωσω το σκυλι μου ,κ μετα ψαχνω κ τον ιδιοκτητη.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Αυτο που ειναι σπαστικο ειναι οτι ειναι κουταβακι 3 μηνων. Βγαινει ο αλλος ο ενηλικος και την πεφτει στο μωρο;; Να μπαιναμε στην αυλη του να πω ναι. Στο δρομο και βλεπει οτι το σκυλακι δεν ειναι μονο του ειμαι και εγω με το λουρι και ερχεται απο πισω κρυφα και ουτε να μυρισει ουτε τιποτα και το δαγκωνει...:mad:Αν ειχε ερθει φανερα θα το ειχα προλαβει αυτο, ή θα τον ειχα παρει αγκαλια.
Παντως δεν ηταν αδεσποτο, ρωτησα την κτηνιατρο το ξερει...

Ranja

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2010
254
0
Athens downtown
Οχι, ευτυχως προλαβε και την γλυτωσε στο χιλιοστο! Σκεφτομαι ολη την ωρα μετα απο αυτο οτι και αυτο το σκυλι θα ειχε καποιον ιδιοκτητη και δεν θα του αρεσε να του κλωτσησουν τον σκυλο...
Και σκεφτομαι οτι αν εβγαινε κανενας και μου ελεγε γιατι κλωτσησα τον σκυλο του, θα επρεπε να ριξω κι αλλες κλωτσιες και καποιος θα ηταν στο νοσοκομειο τωρα και ο αλλος στο τμημα...
Δεν μπορω να ηρεμησω με τιποτα !!:mad::mad:
Ειδα τον ICE να βαζει την ουρα κατω απο τα σκελια και να με κοιταει με απορια...:(:(
Και το πρώτο και το δεύτερο σκέλος της σκέψης σου με βρίσκει σύμφωνη...

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Θελω να πιστευω οτι θα ειναι μια μικρης σημασιας κακη αναμνηση. Το μονο που δεν θα ηθελα στη ζωη μου, ειναι ενα SBT που δεν θα μπορω να παρω μαζι μου πουθενα γιατι θα φοβαμαι μην επιτεθει σε οτι 4ποδο κινειται σε ακτινα καποιων μετρων. Αλλιως εχω φανταστει την συμβιωση με τον ICE...
Η συμβιωση (βασικα η εξοδος/βολτα) με εναν dog aggressive σκυλο ειναι πολυ δυσκολη. Μιλαω εκ πειρας.

Μπορει να οφειλεται σε κυριαρχικοτητα, σε επιθεση απο σκυλο στο παρελθον, σε φοβο, σε διεκδικηση θηλυκου, φαγητου κλπ.

Θελει πολλη δουλεια για να μαθει να "αγνοει" (δηλαδη να υποκρινεται οτι αγνοει) τους αλλους σκυλους, και παντα θα ψαχνει ευκαιρια για καυγα.

Ελπιζω και ευχομαι να μην του μεινει κανενα "κουσουρι" του ICE. Ειδαλλως θα μετανοιωσεις πικρα που δεν την εδωσες εκεινη την κλωτσια. Αυτο λεγεται κακη κυνοφιλια.
Η πρωτη δουλεια ειναι να προστατευσουμε τον σκυλο μας, γιατι γι αυτον εχουμε ευθυνη και υποχρεωση.

Εχε υποψιν οτι μια παραπλευρη απωλεια της μη προστασιας ειναι το χασιμο της εμπιστοσυνης του σκυλου μας προς εμας. Ο σκυλος περιμενει απο εμας να τον προστατευσουμε, ειδικα τα μικρα σε ηλικια και δυναμεις σκυλια.
Ενα ενηλικο που θα το αφησεις στην τυχη του να προστατευτει μονο του, θα παψει να σε σεβεται οριστικα και μετα θα αρχισουν άλλα προβληματα.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Τώρα το κατάλαβες, φίλε ICE?
Εμείς οι υπόλοιποι τι σου λέμε τόσες ώρες?:D

Ηταν ανάγκη να μπει ο harryf3 (που έχουμε να τον δούμε από τα Χριστούγεννα:mad:) για να πειστείς?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97