Συγγνωμη για το εκτος θεματος.
Επειδή σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω και εγώ διάδρομο, δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση τη βόλτα, στην οποία θα πάρει ερεθίσματα ο σκύλος.Συγγνωμη για το εκτος θεματος.
Απιθανο το κουταβι. Αλλα τι παιζει με το διαδρομο;;!! Βαριεται να βγαλει το σκυλο βολτα ή ειναι καποια θεραπεία απο τραυματισμο;
Δεν θα πειραματιστώ. Θα πάω κατευθείαν σε dogpacer.Υ.Γ. Μιχάλη, αν πάρεις διάδρομο, θέλει προσοχή και ψάξιμο. ΔΕΝ κάνει ο ανθρώπινος για σκύλους (ούτε με πατέντες). Καλύτερα να προτιμήσεις με ξύλινη ταινία και απλό, όχι ηλεκτρικό.
Για μεταχειρισμένο από Ελλάδα κοιτάζω (έχει φίλος).Nα σε δω πως θα το φέρεις εδώ...
Εισαι απο τους ανθρωπους των οποιων τα ποστ οχι μονο διαβαζω αλλα googlaρω για να παρακολουθησω κ καταλαβω!! Σ'ευχαριστω γι αυτο, γιατι καθε μερα αναγκαζομαι να μαθω κατι.είχα κοντά μου δρόμο να βγαίνω κάθε μέρα με τα σκυλιά και να κάνουν bikejoring (εργασία δηλ., για να γυρίσουμε on topic), δεν θα το σκεφτόμουν καν.
.
Άντε βρε, όλα στο πιάτο τα θέλειςΜιχάλη όταν δεν έχεις δουλειά, κάνε κι ένα σκυλοαγλλοελληνικό λεξικό με όλες αυτές τις λέξεις που μας αραδιάζεις κάθε μέρα ...
Μην ψάχνουμε κι εμείς δεξιά-αριστερά να βρούμε τι σημαίνουν, ας τα έχουμε κάπου όλα μαζεμένα.
Εσείς κυρία (-κυρία να πω;!) τέτοια να λέτε και έτσι όπως πάμε θα σας βάλουμε να μας κάνετε μάθημα!Εγω το ηξερα (χα) επειδη καπου το εχεις ξαναναφερει! To χα γκουγκλαρει τοτε
Εχω δει κατι βιντεο στο youtube και κλεβω ιδεες απο κει. Αν δε πιασουν τα σαπιζω.Εσείς κυρία (-κυρία να πω;!) τέτοια να λέτε και έτσι όπως πάμε θα σας βάλουμε να μας κάνετε μάθημα!
Και ελπίζω ότι οι ότι οι μέθοδοι σας είναι της θετικής εκπαίδευσης!
@AGRIAN , αν τα πιτμπουλς δεν εχουν καμια σχεση με τα τεριε, απο που προερχονται;H ιστορία είναι μία πονεμένη υπόθεση. Κατά τους πλέον έγκυρους γνώστες της φυλής, τα ΑΡΒΤ ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με terrier και κακώς υπάρχει η λέξη αυτή στην ονομασία τους. Είναι κατ' ευθείαν απόγονοι των bulldogs (τα οποία με τη σειρά τους είναι ο μικρόσωμος τύπος του mastiff, όταν αυτοί ήταν πολεμικοί σκύλοι). Τα ΕΒΤ ναι, προέρχονται από διασταύρωση bulldoges με terriers.