Jac,Το γείτονα δεν τον γνωρίζω ούτε φατσικά άρα δεν μπορώ να έχω και πρόβλημα μαζί του, όπως υποθέτεις! Το αρνί δεν το άκουγα καν από το σπίτι μου! Η διατάραξη κοινής ησυχίας ήταν ένας τρόπος να "πιέσω" το περιπολικό να πάει. Καμία όρεξη δεν έχω για μηνύσεις, δεν έχω κάνει ποτέ σε κανέναν! Εξάλλου ζήτησα να του γίνει απλώς σύσταση! Αλλά ακόμα και αν έβλεπα ένα σκύλο στο μπαλκόνι να γαυγίζει ασταμάτητα θα έκανα ακριβώς το ίδιο! Αν κάποιος θέλει να έχει αρνί, καλά κάνει αλλά θα το έχει μέσα στο σπίτι του διότι από υγειονομικής άποψης και μόνο τα κατουρλιά - σκατά στο μπαλκόνι μπορούν να γίνουν εστία μόλυνσης! Εν κατακλείδι, το λυπήθηκα εκεί που το είδα και έκανα αυτό που μπορούσα για να μην είναι πια εκεί. Και δεν είναι. Οι υποθέσεις σου είναι παντελώς άκυρες και αδικαιολόγητες και με αδικούν διότι απλά δε με γνωρίζεις!
Α να συμπληρώσω ότι το αρνάκι ήταν δεμένο στα κάγκελα και δεν μπορούσε ούτε να κουνηθεί!!!! Εγώ δεν το έβλεπα από κάτω αλλά τελικά γιαυτό ήταν έτσι στριμωγμένο στη μια γωνία του μπαλκονιού...
Τώρα για τα υπόλοιπα περί κακοποιημένων παιδιών, τί να πω! Απλά σιωπώ...