Η αστυνομία κάνει αυτοψία και στέλνει έγγραφο στην υγειονομική υπηρεσία...ναι εχει τροποποιηθεί αλλά και πάλι αφορά σταυλισμό ζώων και αυτός δεν ορίζει ένα αρνί, οσο ενοχλητικό και να είναι. (ο νόμος δεν είναι σαφής κοινώς)
Εντάξει δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του αστυνομικού που θα συντάξει την μήνυση για ένα πρόβατο που βελάζει....
Απο την άλλη πρέπει να αποταθείς στην υγειονομική υπηρεσία της περιοχής σου, γιατί αυτή είναι αρμόδια να εξετάσει το θέμα.
Εχω διατηρήσει τρωκτικά, πάπιες, κουνέλια μεχρι και ταραντούλα σε διαμέρισμα ευτυχώς δεν κάναν φασαρία και δεν σε είχα γειτόνισσα!
θα ήθελα να μάθω πάντως τι θα σου πει η αστυνομία....
και τώρα που το σκέφτομαι και ο κόκορας του απέναντι παραβιάζει την κοινη ησυχία...και ο κάγκουρας με το μηχανάκι αλλα αυτό είναι ζώο συντροφιάς για κάποιους δεν διώκεται...
ναι, ναι και όχι γιατί χιλιάδες τέτοια αρνιά υπάρχουν!Εγω θελω μια διευκρινηση στις λεπτομεριες.....
Το προβλημα εστιαζεται στο οτι το ειχε στο μπαλκονι?
Στο οτι ενοχλουσε σε ωρα κοινης ησυχιας?
Η οτι ειχε ενα ζωντανο αρνι το οποιο σε λιγα 24ωρα θα γινοταν ψητο στην σουβλα??
Σοβαρα το ρωταω το παραπανω....
Αρα εφ'οσων το εχει μεσα δεν σε ενοχλει πλεον σωστα?ναι, ναι και όχι γιατί χιλιάδες τέτοια αρνιά υπάρχουν!
Ναι δεν διευκρινίζει ο νόμος κάτι υπάρχει κενό. Εαν δεις και ο νόμος που πόσταρα και ο αναθεωρημένος μιλάει για σταυλισμό και συγκεκριμένο αριθμό ζώων πάνω απο το οποίο θεωρείται σταυλισμός. Η αναθεώρηση δε του νόμου επικεντρώνεται στον σκύλο και την γάτα.Σταυλισμός στην βεράντα ή και στο διαμέρισμα, είναι νομικά ορθός δηλαδή;
Πληρεί τις υγειονομικές προδιαγραφές;
Δυό τετράγωνα παρακάτω από το σπίτι σου, δεν το ακούς καν.Αλλα εδώ μιλάμε για καταγγελία για παραβίαση της κοινής ησυχίας! στο δικό μου το κεφάλι δεν μου φαίνεται οτι πήγε να σώσει το πρόβατο αλλά οτι έχει θέμα με τον γείτονα.
δεν μας απασχολεί αυτό αρκεί να μην το σφάξει μεσημέρι και ταράξει την ησυχία της Αθήνας!Λέτε να το σφάξει στο μπάνιο ???
Σπλατεριά!!!!
Pets 101- Pygmy Goats - YouTubeΤα αρνιά, τα κατσίκια, οι κότες και οι αγελάδες, φαντάζομαι δεν είναι σε αυτό το επίπεδο ακόμη.