Το είδα και αυτό! (αρνί σε μπαλκόνι)

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Γυρνώντας από τη βραδυνή μου βόλτα με τη Λάρα, διαπίστωσα ότι σε ένα διαμέρισμα στον ιδιο δρόμο με αυτόν που μένω εγώ και δυο τετράγωνα παρακάτω υπάρχει στο μαλκόνι ενα αρνί!!!!!!!! Το καημένο έχει ξεσηκώσει τον τόπο από τα βελάσματα! Έχω μείνει... κόκαλο! Νόμιζα ότι είχα δει πολλά κουλά στη ζωή μου αλλά έκανα λάθος! Και τώρα;;;;

Πήρα στο Α.Τ. της περιοχής και τους έβαλα να ψάξουν τις υγειονομικές διατάξεις! Αναμένω τηλέφωνο για τη συνέχεια! Τί να πω!!!!:mad:

Samy

Member
21 Απριλίου 2013
7
0
Γυρνώντας από τη βραδυνή μου βόλτα με τη Λάρα, διαπίστωσα ότι σε ένα διαμέρισμα στον ιδιο δρόμο με αυτόν που μένω εγώ και δυο τετράγωνα παρακάτω υπάρχει στο μαλκόνι ενα αρνί!!!!!!!! Το καημένο έχει ξεσηκώσει τον τόπο από τα βελάσματα! Έχω μείνει... κόκαλο! Νόμιζα ότι είχα δει πολλά κουλά στη ζωή μου αλλά έκανα λάθος! Και τώρα;;;;

Πήρα στο Α.Τ. της περιοχής και τους έβαλα να ψάξουν τις υγειονομικές διατάξεις! Αναμένω τηλέφωνο για τη συνέχεια! Τί να πω!!!!:mad:
To έχουν για το πάσχα, και εμείς είχαμε στο χωριό! :D

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Μόνο που εγώ δε μένω σε χωριό! Μένω στην Αθήνα και ζώα τύπου κότες, προβατα κλπ απαγορεύονται από υγειονομικές διατάξεις! Αν κάποιος θέλει αρνί να πάει στο χωριό του να το φάει!:confused:

spyrval

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2013
75
0
Μόνο να έβλεπα τη φάτσα του αστυνομικού που θα άκουγε "βελάζει το αρνί του διπλανού και δε μ'αφήνει να κοιμηθώ, στείλτε περιπολικό στη Φορμίωνος..."

Samy

Member
21 Απριλίου 2013
7
0
Μόνο που εγώ δε μένω σε χωριό! Μένω στην Αθήνα και ζώα τύπου κότες, προβατα κλπ απαγορεύονται από υγειονομικές διατάξεις! Αν κάποιος θέλει αρνί να πάει στο χωριό του να το φάει!:confused:
Εεε ενταξει ουτε σε σπιτι στο χωριο επιτρεπεται κανονικά αλλά εμείς το είχαμε στην αποθήκη για μια βδομάδα και μετά το σφάξαμε. Μάλλον και αυτοί το ίδιο θα κάνουν!

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Μόνο να έβλεπα τη φάτσα του αστυνομικού που θα άκουγε "βελάζει το αρνί του διπλανού και δε μ'αφήνει να κοιμηθώ, στείλτε περιπολικό στη Φορμίωνος..."
Η αλήθεια είναι ότι επεσε πολύ γέλιο έτσι κι αλλιώς!!!!!!!

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Εεε ενταξει ουτε σε σπιτι στο χωριο επιτρεπεται κανονικά αλλά εμείς το είχαμε στην αποθήκη για μια βδομάδα και μετά το σφάξαμε. Μάλλον και αυτοί το ίδιο θα κάνουν!
Σίγουρα δε θα το κάνουν!!!!!! Και θα φροντίσω εγώ γιαυτό....:rolleyes:

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Πλάκα ξεπλάκα.... Το ξαναλέω, όποιος θέλει ας πάει στο χωριό του αλλιώς από το χασάπη της γειτονιάς!

Το περιπολικό μεταβαίνει στο σπίτι με το αρνί!!!!!

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Λοιπόν..... εν συντομία : Το αρνί μπήκε μέσα στο σπίτι καθώς είναι ώρα κοινής ησυχίας και ενοχλεί! (Να δω τώρα πώς θα κοιμηθούν με το μπεεεεεεεεεεε στα αυτιά τους!) Και άυριο στις 12 το μεσημέρι θα ξαναπάει περιπολικό να ελέγξει αν το αρνί έχει φύγει μιας και ο βλάκας που το έχει ισχυρίστηκε ότι άυριο το πρωί θα το πάει σε ένα φίλο του καπου στα Μέγαρα. Αν δεν το έχει κάνει, θα υπάρξει και συνέχεια....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
Λοιπόν..... εν συντομία : Το αρνί μπήκε μέσα στο σπίτι καθώς είναι ώρα κοινής ησυχίας και ενοχλεί! (Να δω τώρα πώς θα κοιμηθούν με το μπεεεεεεεεεεε στα αυτιά τους!) Και άυριο στις 12 το μεσημέρι θα ξαναπάει περιπολικό να ελέγξει αν το αρνί έχει φύγει μιας και ο βλάκας που το έχει ισχυρίστηκε ότι άυριο το πρωί θα το πάει σε ένα φίλο του καπου στα Μέγαρα. Αν δεν το έχει κάνει, θα υπάρξει και συνέχεια....
Μπράβο σου βρε μπουμπούλα, εδώ άλλοι βλέπουν αδέσποτα δεμένα σε βάρκες και φοβούνται να πάρουν την αστυνομία..

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
όταν τα τρώμε κάθε πάσχα δεν τα λυπόμαστε...βέβαια είναι κρίμα να το βλέπεις live γιατί και εγώ είχα πάει μία βόλτα και είδα σε έναν σπίτι δύο μικρά κατσικάκια και τα είχαν σαν κατοικίδια,δυστηχώς δεν θέλω να μάθω την μοίρα τους.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.923
όταν τα τρώμε κάθε πάσχα δεν τα λυπόμαστε...βέβαια είναι κρίμα να το βλέπεις live γιατί και εγώ είχα πάει μία βόλτα και είδα σε έναν σπίτι δύο μικρά κατσικάκια και τα είχαν σαν κατοικίδια,δυστηχώς δεν θέλω να μάθω την μοίρα τους.
Μην είσαι τόσο σίγουρος ότι τα τρώμε όλοι .

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Καταρχήν δε γνωρίζεις αν τρώμε όλοι αρνί το Πάσχα, ούτε πόσοι και ποιοι είμαστε χορτοφάγοι!

Πέραν τούτου αυτό τί σχεση έχει με το θέμα;; Τα αρνιά απαγορεύονται εντός κατοικημένων περιοχών πολύ περισσότερο δε σε ένα διαμέρισμα και μάλιστα στο μπαλκόνι να ξεσηκώνουν τη γειτονιά! Μην τα ισοπεδώνουμε όλα! Δηλαδή αν δεις μια αγελάδα σε ένα μπαλκόνι θα πεις οκ, αφού τρώω μοσχάρι δεν τρέχει τίποτε;;