+ 1 φιλε μουΕγώ πάλι, δεν πρόκειται να δω το βίντεο. Δεν με ενδιαφέρει η όποια βλακεία ενδεχομένως έκανε ο ιδιοκτήτης, γιατί καμία αιτία δεν δικαιολογεί το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, που μπορεί να είναι από αντίδραση μέχρι προϊόν φυλετικών φρονημάτων. Λάθος άνθρωποι που κρατούν όπλο υπάρχουν παντού..ΑΙΣΧΟΣ...
Μη λέμε και υπερβολές! Δικαίωμά του και υποχρέωση του είναι να τους βιντεοσκοπεί (όπως και αυτών που τράβηξαν το βίντεο που είδαμε). Και αν υπάρχει και παράβαση καθήκοντος να το στείλει στον εισαγγελέα. Αυτό μας έλειπε! Πάλι καλά που υπάρχουν τα βίντεο και δεν μπορούν μετά να ισχυριστούν ό,τι θέλουν.(Δεν δικαιολογω ομως την ανοησια του να τραβαει βιντεο τους αστυνομικους, λες και ηταν σε βαφτισια.)
Και θα συνηγορήσω με τους προλαλήσαντες γιατί το λέτε και μόνοι σας: αυτός ακριβώς είναι ο "μπάτσος". Οι άλλοι είναι αστυνομικοί.χ3στη με 45αρη και κατάχρηση εξουσίας.
Άψογη τοποθέτηση! Δεν έχει να κάνει με την στολή, αλλά μ' αυτόν που είναι μέσα της. Ο συγκεκριμένος πήγε να πιάσει τον σκύλο και μόλις αυτός έκανε κίνηση προς το μέρος του, τραβηξε χωρίς δεύτερη σκέψη. Λειτούργησε με πανικό, φάνηκε οτι δεν έχει καμία εκπαίδευση για τετοιες καταστάσεις κι ότι δεν το χει σε τιποτα να εκτελέσει εν ψυχρώ (κι όχι μόνο σκυλάκο νομίζω). Το μεγαλύτερο ποσοστό ευθύνης για μένα πάντως βαραίνει τον ιδιοκτήτη.Να βγω λίγο οφφ τόπικ και να σας πω κι εγώ ότι η λέξη μπάτσος με εκνευρίζει για πολλούς λόγους. Όχι προσωπικούς, δεν έχω ούτε συγγενή αλλά και ούτε φίλο αστυνομικό.
Ωστόσο όταν θα νοιώσω ότι απειλούμε, εγώ ή το σπίτι μου την αστυνομία θα καλέσω..Επιπλέον είχα διαβάσει πρόσφατα και είχα ποστάρει και εδώ για τον Δανό αστυνομικό που θυσιάζοντας την καριέρα του ελευθέρωσε το γ.π. που την άλλη μέρα θα το σκότωναν επειδή λόγω του τρελού νόμου στην Δανία ο οποίος έχει οδηγήσει στο θάνατο πολλούς σκύλους.
Οπότε υπάρχουν άνθρωποι και άνθρωποι, και θα συμφωνήσω με κάποιον που είπε ότι δεν είναι θέμα μπάτσου, είναι θέμα χ3στη με 45αρη και κατάχρηση εξουσίας.
Το βίντεο δεν το είδα και ούτε σκοπεύω αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να παρακολουθήσω την εξέλιξη της ιστορίας και να δω τι έγινε και πως θα τιμωρηθεί στην Αμερική των δικαιωμάτων των ζώων ο αστυνομικός που εκτέλεσε ψυχρά και χωρίς λόγο τον σκύλο.
Αν θες να το μεταφρασεις θα καταλαβεις αν ειναι διακιωμα του.Μη λέμε και υπερβολές! Δικαίωμά του και υποχρέωση του είναι να τους βιντεοσκοπεί (όπως και αυτών που τράβηξαν το βίντεο που είδαμε). Και αν υπάρχει και παράβαση καθήκοντος να το στείλει στον εισαγγελέα. Αυτό μας έλειπε! Πάλι καλά που υπάρχουν τα βίντεο και δεν μπορούν μετά να ισχυριστούν ό,τι θέλουν.
Διαβάζω, όμως, ότι ο ιδιοκτήτης είχε πολύ δυνατά τη μουσική στο αυτοκίνητό του και ότι είχε πλησιάσει πολύ κοντά με το σκύλο. Γι' αυτό του έκαναν παρατήρηση αρχικά, όχι για το βίντεο. Μου φαίνεται ότι πήγαινε γυρεύοντας για συλληφθεί 'παράνομα' (excessive force) και την πλήρωσε ο σκύλος του.
Αν θες να γράψεις την άποψη σου κάνε το!Όντως...δεν εξετάζεις...η ισονομία στην αντιμετώπιση βγάζει μάτι!
Σε άμυνα? τι φοβήθηκαν? μήπως τους πετάξει ο τύπος το κινητό τηλέφωνο και τραυματιστούν? Ή μήπως μεταμορφωθεί το σκυλί σε αρκούδα(και δεν είναι και ημίαιμο, αυτά μεταμορφώνονται πιο εύκολα) και τους φαει?Δεν εξετάζω τι σόι αστυνομικοί είναι αλλά βλέπω ότι απειλούνται.
Το τι σόι αστυνομικοί είναι στις υπηρεσίες τους δεν το ξέρω αλλά βλέπω ότι βρέθηκαν σε άμυνα!
Αν ίσχυε το οτι ήταν σε άμυνα θα έβγαζε το γκλόμπ σε περίπτωση που του επιτεθεί να μπορεί να το 'απομακρύνει' κ να 'αμυνθεί..Αλλά απο οτι είδα εγω,γούσταρε να το πιστολιάσει..Σε άμυνα? τι φοβήθηκαν? μήπως τους πετάξει ο τύπος το κινητό τηλέφωνο και τραυματιστούν? Ή μήπως μεταμορφωθεί το σκυλί σε αρκούδα(και δεν είναι και ημίαιμο, αυτά μεταμορφώνονται πιο εύκολα) και τους φαει?
Δηλαδή αν ήταν υδραυλικός και χτυπούσε το σκυλί με το γαλλικό κλειδί στο κεφάλι φορώντας την φόρμα εργασίας του, θα ήταν το ίδιο? Δεν υπαρχει λόγος να το πηγαίνουμε αλλού το θέμα, ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ αντέδρασε απαράδεκτα. (Και όχι, δεν είμαι αστυνομικός)Απλά να πούμε οτι είναι θέμα επαγγέλματος απο τη στιγμή που τραβάει υπηρεσιακό όπλο κ φοράει στολή..
'Ισως να κάνω λάθος αλλά δε θυμάμαι ο υδραυλικός να πληρώνεται για να προστατεύσει τον κόσμο..ούτε έχει άδεια να κρατάει όπλο που ανα πάσα στιγμή αφαιρεί ζωες.ατυχές για εμένα το παράδειγμα σου. απο τη στιγμή που πληρώνεται για να κάνει μια δουλειά να κάνει αυτή - κ να μη δίνουν όπλα όπου να ναι... (Υδραυλικός είσαι?)Δηλαδή αν ήταν υδραυλικός και χτυπούσε το σκυλί με το γαλλικό κλειδί στο κεφάλι φορώντας την φόρμα εργασίας του, θα ήταν το ίδιο? Δεν υπαρχει λόγος να το πηγαίνουμε αλλού το θέμα, ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ αντέδρασε απαράδεκτα. (Και όχι, δεν είμαι αστυνομικός)
Το εψαξα κιολας πριν το γραψω. Στην Καλιφορνια οπου εγινε το σκηνικο, δεν ειναι παρανομο αρκει να μην εμποδιζει το εργο της αστυνομιας. Αλλιως και το βιντεο που ειδαμε θα ηταν παρανομο. Ασε που αυτο που εβαλες λεει οτι δεν μπορω να βαλω κοριο, να ηχογραφισω συζητηση η να τσεκαρω τα μειλ αστυνομου. Δε νομιζω να ειναι το ιδιο. Τελος παντων, δεν ειναι εκει το θεμα.Αν θες να το μεταφρασεις θα καταλαβεις αν ειναι διακιωμα του.
Despite court rulings stating it is legal under the Fist Amendment to record police, it is a crime under the two-party consent law in Florida to intercept or record a “wire, oral, or electronic communication” in Florida, unless all parties to the communication consent.