Είσαι μόνος σου? Κανε ό,τι θες.. Λέω και εγω.. Μόνο εγώ το βλέπω έτσι?Δεν θα πηγαινα βολτα τα σκυλια μου και θα εκανα αυτα τα καραγκιοζηλικια οποτε δεν θα τα εβαζα σε κινδυνο.
Είσαι μόνος σου? Κανε ό,τι θες.. Λέω και εγω.. Μόνο εγώ το βλέπω έτσι?Δεν θα πηγαινα βολτα τα σκυλια μου και θα εκανα αυτα τα καραγκιοζηλικια οποτε δεν θα τα εβαζα σε κινδυνο.
Όχι δεν είσαι μόνος, κι εγώ συμφωνώ απόλυτα. Και δεν καταλαβαίνω όσους γράφουν ότι δεν είναι παράνομο , ότι είμαστε ελεύθεροι πολίτες κλπ κλπ κλπ..Δεν συζητάμε τώρα αν είμαστε ελεύθεροι πολίτες αλλά ότι προστατεύουμε τους σκύλους και η βόλτα τους είναι δική τους ώρα. Όπως δεν θα έπαιρνα σε μια πορεία τον σκύλο μου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι πορείες είναι παράνομες, αλλά όλοι ξέρουμε πως μπορούν να εξελιχθούν, έτσι δεν θα έκανα και αυτό που έκανε ο ιδιοκτήτης του καημένου του σκυλάκου.Είσαι μόνος σου? Κανε ό,τι θες.. Λέω και εγω.. Μόνο εγώ το βλέπω έτσι?
1. Μα εδώ ο νόμος εσάς, τη δική σας προσωπική σφαίρα, προστατεύει. Άρα εσείς δικαιούσε να του πείτε να σταματήσει.1. Ειναι το ιδιο. Δεν με νοιαζει στη συγκεκριμενη περιπτωση τι λεει ο νομος γιατι θα λειτουργουσα ενστικτωδως
3. Δεν θα πηγαινα βολτα τα σκυλια μου και θα εκανα αυτα τα καραγκιοζηλικια οποτε δεν θα τα εβαζα σε
κινδυνο.
Ασε δε βγάζεις άκρη..Να σκύβουμε κεφάλια πρέπει απο οτι φαίνεται.. Αν ήταν εν τω μεταξύ τα παράθυρα κλειστά θα είχαμε σχόλια ''θα εσκαγε το σκυλί κλπ'' .. Άντε κλειδαμπαρωθείτε λοιπόν, μην έχετε δικαιώματα. Ενημερώτικά πάντα απο το παράλληλο σύμπαν που ζω είναι δικαίωμα μου να παω όπου γουστάρω με το σκύλο μου. Το να βιντεοσκοπείς κάποιον οπως εγραψε κάποιος παραπάνω ισως είναι παράνομο.Για τον μπάτσο δεν είναι απο τη στιγμή που φοράει τη στολή με αυτό ακριβώς το σκοπό-να ξεχωρίζει. Αντε λοιπόν πάμε όλοι ''διακριτικά'' αλλιώς έχει ντα ντα κ μπορεί κ κανένα σκύλο νεκρό αν σαλτάρει ο μπάτσος..αρα βιντεοσκοποντας τους μπατσους (που δεν ειναι παρανομο) βαζεις σε κινδυνο τον εαυτο σου και οποιον αλλον ειναι τριγυρω σου.
και αντι να σταματησει αυτη η κατασταση με την αστυνομια που τραμπουκιζουν, φοβιζουν, πυροβολουν, πλακωνουν κοσμο και κοσμακι ΚΑΛΥΤΕΡΑ να τους αποφευγουμε "διακριτικα". αυτοι ειμαστε κυριοι εν ετη 2013
συμφωνώ σε ολα.. την τρίτη παρατήρηση την εχω εκφράσει κ εγο κανα δυο φορές αλλά πέρασε έτσι ..καλησπερες
δεν βλεπω τον λογο να παρω σε πορεια τον σκυλο μου οπως και τα παιδια μου (παλια τα επερνα) τωρα αγριεψαν τα πραματα
αλλα ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει (να βρεθεις την ιδια στιγμη σε ενα συμβαν η με τα παιδια σου η με τον σκυλο σου
οπως επαθα εγω στον πεζοδρομο της καλαμαριας
ξαφνικο ντου απο αστυνομικους για να πιασουν τους μαυρους με τα cd με αποτελεσμα ενας νεκρος
οσο εχουν το δικαιωμα να με βλεπουν το εχω και εγω
Active Member - Κάμερα στραμμένη πάνω μου - YouTube
δευτερο: 17 νοεμβριου το σκυλι σου δεν κανει την αναγκη του? δεν πρεπει να το βγαλεις βολτα? και αμα μενεις στο κεντρο τι κανεις? ξερεις σε πιο στενο θα γινει το μπαμ?
τριτο: λεμε για ανοιχτο παραθυρο? αμα εκανε την κινηση να μπει στο αμαξι για να βαλει τα κλειδια στη μιχανη και να σηκωσει τα παραθυρα θα ηταν γαζομενω ολο το αμαξι απο σφερες
ειμαι του 75 και εχω δυο παιδια και σκυλο οποτε?Αρχικό μήνυμα απο Σωτήρης75![]()
![]()
οταν θα βλεπεις κατι τετοιο 17 November 2006 - YouTube
εσυ να πεις δεν μπορω τωρα ανθρωπε μου η αστυνομια κανει το εργο της και εγω ψαχνω δεντρο για το σκυλακι μου να κανει τσισα
ζαρτινιερα με στολη
Αστυνομική βία (ζαρτινιέρα) - Αυγουστίνος Δημητρίου - YouTube
Ναι είναι το ίδιο. 17 Νοεμβρίου και θα κατεβαινα με τον σκύλο ή το παιδί μου σε διαδηλώσεις? Πόσο χρονών είστε και που μένετε?
Επειδη φίλε μου και εγώ μεχρι πριν 2 χρόνια θεσσαλονίκη ήμουν και είναι μικρή.. και επειδή τυχαίνει να κατέβαινα σε αρκετές διαδηλώσεις (σχεδόν πάντα 100 άτομα είμασταν) και δεν είδα κανέναν με παιδί ή σκυλί για να σε αναγνωρήσω.. Οταν το θέμα της πορείας ήταν επαγγελματικά δικαιώματα κάποιων κλάδων κυλούσε ομαλά.. Αν όχι δεν αργούσε να σκάσει το δακρυγόνο με αποτέλεσμα να μπουκάρουν και οι διάφοροι που θέλαν να κάψουν και να σπάσουν ή και το αντίθετο.. Αναρωτιέμαι πως προστάτευες παιδιά σκυλιά?ειμαι του 75 και εχω δυο παιδια και σκυλο οποτε?
για οσους κοιτανε το δεντρο να κανει τσισα το σκυλακι και δεν κοιτανε και την αδικια διπλα τους λεω αυτο
Μπέρτολτ Μπρεχτ: Όταν ήρθαν να πάρουν…
Εμ πες τα παιδάκι μου.. μια χαρά τα λέει φωναχτά η σκέψη σου.Παρακολουθώ, λοιπόν, την ωραία συζήτηση και σκέφτομαι φωναχτά:
Μέχρι να θυμηθούμε όλα τα ωραία περί αλληλεγγύης και ελευθερίας... μέχρι να αξιολογήσουμε τό πόσο "πουριτανοί και υποκριτές" είναι οι Αμερικανοί... μέχρι να αναλογιστούμε αν θα κατεβαίναμε σε διαδήλωση με ή χωρίς τα παιδιά/σκυλιά μας... μέχρι να κρίνουμε υπό ποιές συνθήκες οι αστυνομικοί πρέπει να αποκαλούνται "αστυνομικοί" ή "μπάτσοι"... το σίγουρο είναι ένα:
ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΑΣ !!!
Επειδη φίλε μου και εγώ μεχρι πριν 2 χρόνια θεσσαλονίκη ήμουν και είναι μικρή.. και επειδή τυχαίνει να κατέβαινα σε αρκετές διαδηλώσεις (σχεδόν πάντα 100 άτομα είμασταν) και δεν είδα κανέναν με παιδί ή σκυλί για να σε αναγνωρήσω..
καλησπερες
δεν βλεπω τον λογο να παρω σε πορεια τον σκυλο μου οπως και τα παιδια μου (παλια τα επερνα) τωρα αγριεψαν τα πραματα
αλλα ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει (να βρεθεις την ιδια στιγμη σε ενα συμβαν η με τα παιδια σου η με τον σκυλο σου
οπως επαθα εγω στον πεζοδρομο της καλαμαριας
ξαφνικο ντου απο αστυνομικους για να πιασουν τους μαυρους με τα cd με αποτελεσμα ενας νεκρος
οσο εχουν το δικαιωμα να με βλεπουν το εχω και εγω
Active Member - Κάμερα στραμμένη πάνω μου - YouTube
δευτερο: 17 νοεμβριου το σκυλι σου δεν κανει την αναγκη του? δεν πρεπει να το βγαλεις βολτα? και αμα μενεις στο κεντρο τι κανεις? ξερεις σε πιο στενο θα γινει το μπαμ?
Καθησα και είδα το βιντεο δεκαδες φορες!
Βλέπω ότι θεωρεις το γαύγισμα από απόσταση «απειλή» ικανή για να πυροβοληθει ένας σκύλος.
Επίσης βλεπω οτι ενω ο σκυλος είναι μακρύτερα, ο φονιας κατ εσε, ο δολοφόνος κατ εμέ, τον ζυγώνει δύο φορες και την δευτερη και μοιραία απλώνει απότομα το χέρι κοντα και πάνω απ το κεφάλι του σκύλου προκαλόντας την επίθεση.
Παρ όλα αυτα κρίνεις ότι ο θύτης ορθως αντέδρασε και έριξε τεσσερις σφαίρες, διότι «βρέθηκε σε άμυνα»
Οντως ενδιαφέρουσα άποψη!
Επειδή εμένα (υποθέτω και πολλών άλλων), ακόμα κι αν τον έχω με κοντό λουρί κολλητά δίπλα μου, ο σκύλος μου και γαυγιζει ή γρυλιζει, όταν νοιωσει ότι απειλούμαι και είμαι βεβαιος ότι επίσης θα προσπαθήσει να δαγκώσει το εχθρικό χέρι που εκείνη τη στιγμη θα πάει προς το κεφάλι του!
Θα πρεπει να μου τον πυροβολήσουν; (είτε κλεφτες είναι οι εμπλεκομενοι, είτε αστυνόμοι)
Φανταζομαι στο δικαστηριο θα καταθεσεις ότι ό θυτης «απειλήθηκε» και «βρισκόταν σε άμυνα» ενω εγω να καταδικαστω στο πύρ το εξώτερο και την χλευη, ως πλήρως ανευθυνος ιδιοκτητης, ο οποίος ο ιδιος προκαλεσε τον δικαιο φόνο του σκυλου, διότι δεν έπρεπε καν να κατέχω σκύλο αφού δεν έχω φροντισει να τον έχω εκπαιδεύσει και σε τετοιες καταστασεις να με υπακούει τυφλά!
Φυσικά επίσης θα θεωρηθώ γελοίος ιδιοκτητης και κύριος υπευθυνος για τον φόνο, διότι με τις ανευθυνες πράξεις μου, πέρασα κοντα από κακοποιους ή προκάλεσα το ενδιαφέρον της αστυνομίας ένω αν είχα πάει απ αλλού θα ήταν όλα μελι γαλα!
Η αναφορά σου στις συγκεκριμένες χώρες βασίζεται σε κάποια στοιχεία;Παιδια καταλάβετε κάτι. Στις ΗΠΑ αλλά και στη Νότια Αμερική, στην Ιταλία, στην Ισπανία, στην Τουρκία οι αστυνομικοί είναι πολύ πιο βίαιοι από τους δικούς μας. Απλά κάποιοι δικοί μας είναι λίγο χαχόλοι, πάνε και βαράνε συνταξιούχους αλλά στα δύσκολα (βλέπε χουλιγκάνια) είναι κότες.
Ειδικά στις ΗΠΑ υπάρχει μεγάλη ασυδοσία στην αστυνομική βία. Δε συγκρίνεται με την ελληνική πραγματικότητα.
Όσον αφορά το επεισόδιο για μένα φέρει μεγάλη ευθύνη ο ιδιοκτήτης αλλά ο αστυνομικός αντιδρά επιεικώς ελεεινά.
Η ιδανική αστυνομία είναι για μένα στη Γερμανία (που γενικά δεν τη χωνεύω καθόλου). Επιβάλλονται με το παρουσιαστικό τους, είναι άριστα εκπαιδευμένοι και δεν προκαλούν, απλά αναλαμβάνουν δράση όποτε χρειαστεί. Όσοι είχαν πάει το 2009 στο Βερολίνο στο φάιναλ φορ καταλαβαίνουν τι λέω. Τα χουλιγκάνια Ολυμπιακού και Παναθηναικού είχαν κάτσει σούζα. Σε καμία άλλη πόλη δεν έχει επιτευχθεί αυτό.
Η αναφορά σου στις συγκεκριμένες χώρες βασίζεται σε κάποια στοιχεία;