Το έχετε σκεφτεί ποτέ;

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
ε ολοι ελπιζουμε να μην γινει κατι τετοιο....ιεσους κριστ!χαχαχα!αλλα ειπαμε ολα μεσα στην ζωη ειναι...τελικα υπηρχε κ παρομοι θεμα!

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
την ίδια απορία με εσάς πιστέυω πως έχει και ο σκύλος.

''Πόπο αν πάθω κάτι τι θα απογίνει η Μαρία?...χμμμ
να έχω κανονίσει με τον τσούφι να την πάρει εκεί?λες?καλή ιδέα τα πάει και καλά με την Κατερίνα(τα θηλυκά δεν μαλώνουν εύκολα)''

:D

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εννοείται ότι ο Τσούφι θα καταχαρεί δεν το συζητάω Και τώρα που υπάρχει και η Μπεμπέ στην οικογένεια , θα έχει και φιλενάδα!!!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Λοιπόν δεν είχα δει το θέμα αυτό που ειχε ξεκινήσει η μαρεκο και είναι πράγματι μια σκέψη που είναι μέσα στην ζωή (αν και πράγματι μακάβρια) και παρα πολύ χρήσιμο να το έχουμε στο μυαλό μας.
Το ντοσιέ που πρέπει να φτιάξουμε με όλες τις πληροφορίες μέσα και πιθανούς υποψηφιους γονείς για αυτά.

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
και εγω σημερα ειδα το θεμα
εγω εχω κανει διαθηκη και οριζω τη κορη μου ως γενικο κληρονομο μου ,την οποια διαθηκη υπεγραψαν ως μαρτυρες οτι εχω σωας τας φρενας ,ο πρωην αντρας μου και ενας φιλος της κορης μου ,αυτο σημαινει οτι παιρνει πακετο και τα σκυλια μου ,ομως η κορη μου επειδη δεν ξερω σε τη φαση θα βρισκετε και αν μπορει να κρατησει τα κοριτσια μου οταν αυτο συμβει , της ζητησα να στειρωσει αμεσως τις σκυλες μου μετα το θανατο μου και να βρει σωστους ιδιοκτητες που θα τις δωσει με συμβολαιο υοθεσιας ,αυτην την ιδιαιτεροτητα δεν την εγραψα στη διαθηκη το ειπαμε δια λογου ,ομως ειμαι σιγουρη οτι η κορη μου θα το τηρησει αν η ιδια δεν μπορει να κρατησει τις μικρες

silk

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
440
3
41
Kinetta
Αν πάθω κάτι ο σκύλος πάει στον Τάσο, αν πάθουμε και οι 2 κάτι ο σκύλος πάει στην μητέρα μου, το τελευταίο το αποφάσισα μόνη μου με συνοπτικές δημοκρατικές διαδικασίες...:D

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Εγώ πάλι ζω το τώρα!Έτσι με μαθαν οι γονείς μου!

Μερική πρόληψη υπάρχει ναι και σε πολλά πράγματα αλλά έως εκεί!Προφανώς ο σκύλος αν πάθω κάτι εγώ πάει κατευθείαν στον εκτροφέα μου!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
ftoy!!!! μακρυα απο εμας....
αν κατι παθουν τα σκυλια μου τι θα απογινω...? δεν θελω να το σκεφτομαι.....:p
na παθω κατι εγω???? ασε... ειναι ηγυναικα μου... να παθουμε μαζί???? χμ...
λεω να τα μοιρασω στον προμη και τον κρισαι.......
παιδια συμφωνειτε???? μα τι λεω... αυτοι ειναι ικανοι να με σκοτωσουν να τα παρουν.... :)))))

σοβαρευτειτε!!!!!!!!!!!!