Του στήσανε καρτέρι για τις φόλες στα αδέσποτα

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Εγω παλι εχω ενα ανυσηχητικο μισος(σοβαρα!)προς τετοιους ανθρωπους!!!Οχι μονο θα τον σαπιζα στο ξυλο,μετα θα του βουταγα τα ακρα σε υγρο αζωτο και θα τα παταγα μετα ποδια και θα γινονται χιλια κομματακια!!Θριψαλα!Μετα θα ειχε χερακια να ριχνει σκονη;;Μα οχι φυσικα!! :D :D

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Θα προτιμησω να μη σου φερω αντιρρηση.Που ξερω αν θα βρεις που μενω!:eek:
Xαχαχαχαχαχαχα :p:p
Μα ξερεις πως νευριαζω;;;Αλλο να κακοποιηεις εναν ανθρωπο,ο ανθρωπος(τις ερισσοτερες φορες),μπορει να υπερασπιστει τον εαυτο του!
Το ζωο ομως;;:mad::mad::mad::mad:

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Μα ξερεις πως νευριαζω;;;Αλλο να κακοποιηεις εναν ανθρωπο,ο ανθρωπος(τις ερισσοτερες φορες),μπορει να υπερασπιστει τον εαυτο του!
Το ζωο ομως;;:mad::mad::mad::mad:
Δε με πειθεις!Δε σου απαντω!!!:cool:

Περα απο την πλακα,συμφωνω απολυτα μαζι σου!Ειναι φορες που πονω πιο πολυ οταν δερνουν ενα ζωο,παρα ενα παιδακι.
Ειδικα οταν το ζωο γυρναει το κεφαλι,σε κοιτα και κλαιει και το ματι του δειχνει καθαρα φοβο,δεν ξερω τρελαινομαι!!!

Stamatia,μια και θα παμε,να τους βαλουμε να αλλαξουνε και καποια σημεια στο νομο για τα κατοικιδια.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Δ

Περα απο την πλακα,συμφωνω απολυτα μαζι σου!Ειναι φορες που πονω πιο πολυ οταν δερνουν ενα ζωο,παρα ενα παιδακι.
Ειδικα οταν το ζωο γυρναει το κεφαλι,σε κοιτα και κλαιει και το ματι του δειχνει καθαρα φοβο,δεν ξερω τρελαινομαι!!!

Stamatia,μια και θα παμε,να τους βαλουμε να αλλαξουνε και καποια σημεια στο νομο για τα κατοικιδια.
Πέρα απο την πλάκα που κάνουμε συμφωνώ σε όλα όσα έγραψες. Ένα ζώο που κακοποιείται είναι οτι χειρότερο όπως και ενα παιδάκι και μια γυναίκα και ενας ηλικιωμένος. Απλά κάποιοι έχουν την επιλογή να φύγουν μακριά απο την κακοποίηση κάποιοι όχι. Για αυτούς λοιπόν που δεν μπορούν θα πρέπει κάτι να κάνουμε εμείς οι υπόλοιποι. Αυτή ήταν πάντα η θέση μου, όταν ο άλλος δεν μπορεί πρέπει να προσπαθήσω εγώ. Θα μου επιτρέψεις να πω οτι οι νόμοι δεν βοηθούν πάντα τους αδυνάτους ή και αν οταν τους βοηθούν δεν είναι άμεσα.

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
28
Πειραιας
Δε με πειθεις!Δε σου απαντω!!!
Ι'm getting really mad now!:)p:p:p:p:p:p)
Ειδες που συμφωνουμε; :p
Aζωτο και παλι αζωτο! :p

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Το θέμα μας δεν είναι τρόποι βασανισμού του 75χρονου.
Σίγουρα είμαστε όλοι εξοργισμένοι και θα πούμε και μια κουβέντα παραπάνω, αλλά ας μην το βομβαρδίζουμε τόσο!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Το πρόβλημα είναι ότι και όσοι από τη γειτονιά γνωρίζουν αυτόν ή γενικά τους δολοφόνους αυτούς, δεν κάνουν κάτι για να σταματήσει. Άρα το μείζον ζήτημα είναι η απάθεια και η συνενοχή και όχι η ψυχική διαταραχή αυτού του ηλικιωμένου. Οι μεγαλύτεροί μας σε μεγάλο βαθμό μεγάλωσαν με διαφορετική θεώρηση της έννοιας σκύλος στο σπίτι και τους σιχαίνονται πολλές φορές μέχρι εγκλήματος. Δε θα αλλάξει αυτό και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να αποτρέψουμε παρόμοιες δραστηριότητες με εκείνη του εν λόγω ηλικιωμένου δολοφόνου.
Το λάθος είναι στη νομοθεσία, αλλά και σε αυτούς που δεν κινήθηκαν κατά της ισχύουσας απαλλακτικής απόφασης. Θα πρέπει να κυνηγήσουν το θέμα μέχρι να υπάρξει δικαίωση και να συγκεντρώσουν οι ίδιοι φάκελο εναντίον του δράστη. Ως ποινή δε, θα πρέπει να ζητηθεί ολόκληρη η περιουσία του για στέγαση και σίτηση αδέσποτων. :D

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Hello I want to play a game..... (Α ρε Τεο με τα saw,,,, )

Μακρυά από "παίρνω τον νόμο στα χέρια μου"

Μαζί στο να γίνει κάτι επιτέλους!!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν