Τι χρειάζεται να αγοράσω??

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
μια χαρα ειναι αυτα που λες και μια χτενα σιγουρα και σκυλοσαμπουαν. για τροφη ψαξε κι εδω στο φορουμ και θα αποφασισεις τελικα ποια θα παρεις!

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Και μην ξεχασεις κοκκαλα να μασουλάει!
Ευχομαι να πανε όλα καλα και να την παρεις!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.121
Αντε, να μαθαίνουμε και τίποτα ευχάριστο έτσι για αλλαγή :)

gilda

New Member
14 Ιουλίου 2010
2
0
Μην το παίρνεις προσωπικά

Αγαπητέ φίλε,
'Εχω 2 σκυλιά από το εκτροφείο M.C of palmhill και μπορώ να σου πω με βεβαιότητα τα εξής:
'Ειχες την τύχη να πέσεις σ΄'εναν από τους καλύτερους εκτροφείς, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό ο συγκεκριμένος εκτροφέας έχει πολύ καλό όνομα για τις γραμμές αίματος των σκύλων του αλλά και για τον τρόπο που μεγαλώνει τα κουτάβια του.

Αυτό που τον κάνει ξεχωριστό και ιδιαίτερα ζηλευτό σε άλλους, γίνεται αμέσως αντιληπτό αν κάποιος επισκεφθεί το εκτροφείο του έχοντας πρώτα επισκεφθεί άλλα.
Ο συγκεκριμένος δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το εμπόριο παρά μόνο για την καλοπέραση και άριστη ψυχική υγεία των σκυλιών του. Προκειμένου να το πετύχει καταναλώνει πολυ προσωπικό χρόνο δίπλα στους ανθρώπους που παίρνουν σκυλιά του εφόσον οι ίδιοι το επιθυμούν, βοηθώντας τους να ζήσουν αρμονικά και ευτυχισμένα με το σκύλο τους.
Αυτό πολλές φορές τον κάνει ιδιαίτερα αυστηρό κριτή ως προς το πού θα δώσει ένα σκύλο του, σε καμία περίπτωση δεν υπονοεί ότι δεν έχεις την ικανότητα να αγαπάς και να έχεις ένα σκύλο, απλά επιλέγει τα δικά του σκυλιά να μην ζούν μοναχικά. Αυτο από μόνο του δείχνει την αποστροφή του προς το εμπόριο καθώς όταν έχεις τις όποιες "ιδιότροποιες" τα κούτάβια φεύγουν και σε πιο αργούς ρυθμούς μέχρι να βρείς αυτό που επιθυμείς.
Δεν είναι τυχαίο ότι όσοι πήραν σκύλο από τον συγκεκριμένο εκτροφέα, καιρό μετά τον αισθάνονται οικογένεια αν και αρχικά τον είχαν παρεξηγήσει (υπάρχουν πολλές μαρτυρίες για αυτό).
Οσο για το κουταβάκι που επιθυμείς, τα τελευταία χρόνια έχω αασχοληθεί αρκετά με τις εκθέσεις μορφολογίας και θα σου πώ αυτό:
Αν κάποια στιγμή το Amalthea έχει να σου δώσει κάποιο κουτάβι, μπορεί να σταθείς και ιδιαίτερα τυχερός μια που η βασική τους γραμμή προέρχεται από αίματα του M.C of palmhill.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Αν κάποια στιγμή το Amalthea έχει να σου δώσει κάποιο κουτάβι, μπορεί να σταθείς και ιδιαίτερα τυχερός μια που η βασική τους γραμμή προέρχεται από αίματα του M.C of palmhill.
Τα αίματα mc of palmhill είπες? αυτό δεν ξέρω ποιος σου το είπε αυτό αλλά είναι λάθος (δεν έχεις παρα να δεις τα pedigree των σκυλιών για να διαπιστώσεις την αλήθεια μόνο 1 σκύλα μου εχει αυτό το όνομα στο πεντιγκρί της)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.121
Αγαπητή gilda, εμένα προσωπικά, ξέρεις τι εντύπωση μου δημιουργείτε; Σαν να άνοιξε ο κος.PalmHill τον κατάλογο των πελατών του, να τους ενημέρωσε και να τους είπε: τρεχάτε στην επίθεση προς υπεράσπισή μου. Γιατί ως γνωστόν, η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Λυπάμαι, αλλά για μένα του κάνετε μεγαλύτερη ζημιά με αυτή την τακτική. Η ο ίδιος στον εαυτό του :rolleyes: Δεν είμαι απολύτως σίγουρη ακόμη :rolleyes::rolleyes:

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
glida, δεν ξερω ουτε το εκτροφειο ουτε τα αιματα των σκυλων ουτε τιποτα, ξερω ομως οτι o geradimos82 θελει να υιοθετησει ενα σκυλι απο ενα καταφυγιο αρα και να σωσει ενα σκυλι οποτε δεν βλεπω τον λογο να συνεχιζεται η κουβεντα για το συγκεκριμενο εκτροφειο πραγματικα το μονο που καταφερνετε ειναι να φαινεται υποπτη ολη αυτη η ξαφνικη εμφανιση μελων που ενδιαφερονται για την αποκατασταση της φημης του!τοσο καιρο που ησασταν? μαλλον τελικα ειναι μεγαλυτερη αγαπη σας για τα σουπερ ντουπερ αιματα του σκυλου παρα η πραγματικη φιλοζωια?
παντως μην ανησυχειτε παντα θα υπαρχουν ατομα να αγορασουν απο εκτροφεια οπως και αυτοι που θα υιοθετησουν ενα αδεσποτο οποτε πελατεια δεν χανετε!

Last edited:

gilda

New Member
14 Ιουλίου 2010
2
0
Προκειμένου να απαντήσω στις όποιες απορίες, αγαπητέ GeorgeA το σχόλιο μου δεν έχει να κάνει μεκάτι που είπε κάποιος ή όχι, όπως είπα ασχολούμαι κάποια χρόνια με τις εκθέσεις και μια απλή περιήγηση στα 2 site M.C of palmhill & Amalthea δείχνει ότι όλοι οι γεννήτορες και τα αίματα του Amalthea μηδενός εξαιρουμένου, είναι γραμμές ή ιδιοκτησίες του M.C of palmhill.

Mareco όλοι αυτή η στάση δεν έχει να κάνει με στρατηγική απλά όταν ένας δικός μου άνθρωπος θίγεται αδίκως, μου είναι αδύνατο να μην πάρω θέση. Πιστευώ ότι θα έκανες το ίδιο αν αυτό συνέβαινε σε κάποιον δικό σου άνθρωπο.

alexkouts μακάρι περισσότεροι άνθρωποι όπως ο geradimos82 να έμπαιναν στην διαδικασία να υιοθετήσουν ένα αδέσποτο. Η μεγαλύτερη μου αγάπη Gilda ήταν ένα αδέσποτο 5 ετών περίπου που μάζεψα από το δρόμο στα τελευταία της και με πολύ κόπο και χρήμα σώθηκε και μου χάρισε 7 χρόνια απίστευτης ευτυχίας. Ο εκτροφέας επίσης έχει αδέσποτα στο σπίτι του ( δεν ζουν όλοι για το χρήμα).

Λυπάμαι πολύ για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γνωριστήκαμε, ελπίζω να τα λέμε συχνά κάτω από άλλες συνθήκες, στο κάτω κάτω όσοι βρίσκονται εδώ μοιράζονται ένα κοινό, την αγάπη τους για τα ζώα.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
κατ αρχάς μίλησες για γραμμές αίματος, ήσουν λάθος, τώρα θέλεις να πάμε και στα θέματα ιδιοκτησίας, γιατί θα πάμε πίσω μερικά χρόνια και δεν έχει και νόημα.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Παιδια, το θέμα εδώ είναι "τι να αγοράσω". Μη συνεχίσετε εδω γιατι τα επόμενα θα σβηστούν. Αν θέλετε να συζητήσετε για τα αίματα του εκτροφείου amalthea, ανοίξτε ενα νέο θέμα και θα μεταφέρουμε τα οφ τοπικ απο δω εκεί.

Ευχαριστούμε πολύ! :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα