βασικα και λογικα το κουταβι θα το αποκτησεις απο καποιον σοβαρο εκτροφεα. Το τηλ και γενικα ποτε υπαρχουν γεννες θα σε ενημερωσει ο ΚΟΕ. θα πας μια βολτα απο τον ιδιο, θα δεις τον εκτροφεα, τους γονεις, τα κουταβια, τοτε αυτος θα σου πει τι θα αγορασεις τουλαχιστον οτι αφορα απο την τροφη του κουταβιου...απο τα αλλα τζατζαλα ματζαλα, δηλαδη την προικα του κουταβιου, πρεπει να εχει
-ενα μαξιλαρι που θα ειναι και το κρεβατι του, θα σε ενημερωσει ο εκτροφεας ποσο μεγαλο πρεπει να ειναι, γιατι αυτος θα γνωριζει ποσο θα μεγαλωσει το κουταβι
-καποια παιχνιδια για τα δοντια του, εγω βολευτικα με τους κομπους, γιατι τα αλλα τα πλαστικα τα ετρωγε και τα καταπινε,
-μωρομαντηλα για τον καθαρισμο οπως μου ειχε πει ο εκτροφεας μου,
-λουρι θα παρεις και ποσο μακρυ, θα σε ενημερωσει ο εκτροφεας
-κλουβι εκπαιδευσης, θα σε ενημερωσει ο εκτροφεας για το ποσο μεγαλο πρεπει να ειναι
-περιλαιμιο
-σπιτακι, εγω πηρα, αλλα το εχω στο παταρι, απλα ετσι για να υπαρχει, γιατι το σκυλι το εχω μεσα στο σπιτι και ετσι πρεπει κατα την γνωμη μου,
-ισως καποια πορτα για να το περιοριζεις οταν θα λειπεις απο το σπιτι, αυτες οι πορτες τις χρησιμοποιουν και για παιδακια, που τις βρισκεις σε γνωστο μεγαλο καταστημα παιδικων(αυτο προαιρετικα διοτι θα εχεις και το κλουβι, αναλογως τι θες εσυ απο τα δυο και τι θα σου πει ο εκτροφεας)
-και τελος οτι απορια εχεις πραγματικα , σημειωσετην σε χαρτι και μολις πας στον εκτροφεα ρωτα!!!! αυτο εκανα και εγω...απο την πιο βλακεια ερωτηση μεχρι δεν ξερω και εγω.....
ολα τα παραπανω τα εκανα....μπορει να εχω ξεχασει κατι, θα σου πουν και αλλα παιδια απο το φορουμ.
με το καλο να αποκτησεις το κουταβι σου...αλλα ειπαμε απο σοβαρο εκτροφεα συμφωνα με τις οδηγιες του ΚΟΕ.