Τι σκύλο μπορώ να έχω;

Iann_is

Member
1 Δεκεμβρίου 2011
14
0
www.redpanda.gr
Καλημέρα και πάλι.
Τελικά μετά απο πολύ σκέψη και έρευνα κατέληξα σε Labrador. Πήρα κάποια τηλέφωνα και από ότι βλέπω σε αυτή στην φάση μάλλον δεν θα μπορέσω να το αποκτήσω.
Το κόστος δυστυχώς είναι αρκετά μεγάλο για την απόκτηση του. Είχα κάνει τον προϋπολογισμό μου για μηνιαία έξοδα, έκτακτα κτλ κτλ και ήταν όλα μια χαρά, αλλά το κόστος απόκτησης δεν το περίμενα τόσο(500-600 υπολόγιζα). Δεν θέλω να καταφύγω σε άλλες λύσεις οπότε η μόνη ελπίδα για άμεση απόκτηση είναι μια φίλη μου κτηνίατρος με τις γνωριμίες της.
Μέχρι τότε υπομονή και ίσως καμία βόλτα σε καμία οργάνωση μήπως και μου κερδίσει την καρδιά κανένας κοπρίτης.
Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθειά σας. Ήταν καταλυτική.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλημέρα!
Επειδή οι γνωριμίες των περισσότερων κτηνίατρων είναι "κορυφαία εκτροφεία της Ουγγαρίας", θα σου έλεγα να είσαι πολύ προσεκτικός. Οι κτηνίατροι που φέρνουν σκυλιά τα φέρνουν από τις ίδιες ακριβώς πηγές με τα pet shop.
Μπορεί η δικιά σου να είναι εξαίρεση, αλλά προσωπικά δεν έχω συναντήσει κανέναν.
Να θυμάσαι ότι κανένας σωστός εκτροφέας δεν δίνει κουτάβι χωρίς να γνωρίσει προσωπικά το άτομο που θα το πάρει.

Ρίξε μια ματιά στον Άγγελο: DogWorld: Χαρίζεται ένας επίγειος Άγγελος (ημίαιμο golden retriever)
Και υπάρχουν πολλάαα ακόμα :)

John Pit

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2011
235
18
Καλημερα!Εχει ηδη απαντηση το παιδι οτι ψαχνει για καθαροαιμο.Ας μην τον βαζουμε σε νεες σκεψεις.Φιλε μου εχω την αισθηση οτι εαν μιλησεις με εναν εκτροφεα σχεδον σιγουρα θα εκτιμηση οτι νοιαζεσαι για το σκυλακι του και θα σου το δωσει και σε χαμηλοτερη τιμη απο οσο συνηθως.Το εχω δει να συμβαινει πολλες φορες.Για τους εκτροφεις πιο μεγαλο ρολο παιζει το που θα παει το κουταβι τους παρα τα χρηματα.Κανε μια προσπαθεια δεν χανεις τιποτα!
Φιλικα παντα!Γιαννης!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
John Pit, μόνος του είπε ο άνθρωπος ότι ίσως περάσει από φιλοζωικές οργανώσεις να ρίξει καμιά ματιά, στο τελευταίο του μήνυμα!
Δεν τον έπιασα κι απ`το λαιμό :p :)

John Pit

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2011
235
18
John Pit, μόνος του είπε ο άνθρωπος ότι ίσως περάσει από φιλοζωικές οργανώσεις να ρίξει καμιά ματιά, στο τελευταίο του μήνυμα!
Δεν τον έπιασα κι απ`το λαιμό :p :)
Λαρα σορρυ δεν το ειδα!Απλα θυμομουνα οτι ειπε στα πρωτα μυνηματα οτι ψαχνει μονο για καθαροαιμο!Να τον πιασεις τοτε(απο τον λαιμο) να σωσει κανεναν "μουργοο"(η πιο αγνη και ανιδιοτελης πραξη!)!!!!Να με λες Γιαννη αν θες να τα παμε καλα!Χαχαχαχα!!!(κρυαδα ξερω!)

Iann_is

Member
1 Δεκεμβρίου 2011
14
0
www.redpanda.gr
Όταν λέω γνωριμίες μιλάω για μεσολάβηση μέσο γνωριμιών για να πέσει λίγο η τιμή του εκτροφέα. Όχι για εισαγωγές και τέτοια. Θα δείξει... Στην αναμονή που αυξάνει και την επιθυμία. Κάτι ακόμα off topic: Όπως έγραψα πιο πάνω έχω πολύ μεγάλες βεράντες. Υπάρχουν πορτάκια που μπορώ να προσαρμόσω στα παντζούρια για να μπορεί ο σκύλος να μπαινοβγαίνει όποτε θέλει;

Iann_is

Member
1 Δεκεμβρίου 2011
14
0
www.redpanda.gr
Τελικά τζίφος... Ατυχία, όταν είναι για έκπτωση όλα τα κουτάβια είναι κλεισμένα :)... Οικονομία και υπομονή λοιπόν...

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Δεν πειράζει. Θα έχεις χρόνο να μελετήσεις τη φυλή, να ετοιμαστείς και να σιγουρευτείς κιόλας. Μπορεί τελικά να αλλάξεις γνώμη και να υιοθετήσεις ένα αδέσποτο.