κυκλοφορούν ανάμεσά μας (κάτι φρούτα τεραστίου βεληνεκούς)
το πήρατε το μήνυμα φρούτα?
στο υπόλοιπο τόπικ τώρα
έχω να πώ
όσοι θέλετε ειδικούς
όσοι θέλετε ύφος λιγότερα ξερολίστικο
όσοι θέλετε κάποιοι να γράφουν λιγότερο και κάποιοι περισσότερο
πηγαίντε καμιά βόλτα και σε κανα άλλο φόρουμ (όχι αναγκαστικά για σκυλιά-όχι αναγκαστικά ελληνικό φόρουμ)
και τα ξαναλέμε
μέχρι και φόρουμ που πρίν αναρτηθεί η κάθε δημοσίευση περνάει απο επιτροπή λογοκρισίας υπάρχουν
φόρουμ που μπανάρεσε κατευθείαν χωρίς να σου λέει κανείς τίποτα
φόρουμ που τα πμ παρακολουθούνται και δεν περνάνε αν δεν συνάδουν με το ύφος του φόρουμ
και φόρουμ που αλωνίζουν προβοκάτορες και διαφημιστές προιόντων για να κάνουν τα δικά τους
πολλά σχόλια βλέπω για τους μόντ
αντί σχολίου θα σας πώ το
μεγάλο μου παράπονο απο αυτό το φόρουμ
Έπρεπε να πληρωνόμαστε εμείς οι μοντερέιτορς τελικά.................
που τρωγόμαστε να βρούμε χρόνο να μπούμε
που τρέχουμε να προλάβουμε τα σοβαρά θέματα να απαντηθούν περιεκτικά (λυπάμαι που δεν γράφουμε όλοι με περιττές σάλτσες τύπου
κατα την γνώμη μου και
πιστεύω πώς και
διάβασα τότε εκεί αυτό -πρέπει να προλάβουμε και να ζήσουμε-κακώς το περνάτε για ύφος ξερόλα
)
που στεναχωριόμαστε που
ή πολύ χαλαρούς ή πολύ φασίστες θα μας λέτε-καταλήξτε τελικά να ξέρουμε τι είμαστε
άλλο παράπονο για το φόρουμ
πολλά μέλη δεν διαβάζουν όλες τις απαντήσεις ενός νήματος στο οποίο όμως θέλουν να απαντήσουν........απορώ γιατί και πως κάποιος παίρνει μέρος σε μία συζήτηση αλλά δεν θέλει πρώτα να ακούσει τι λένε οι άλλοι
άλλο
πολλοί γνωστοί μου "γνώστες τρισμέγιστοι " και τέτοια
που δεν γράφουν .
γιατί δεν γράφουν?
θα σας πω εγώ.
γιατί γράφουν κάτι έγκυρο και με βιβλιογραφίες και πετάγονται τα φρούτα που λέω και με γελοίο ύφος και μηδενικό ήθος λένε ότι νά ναι....
γιαυτό δεν γράφουν πιά οι περισσότεροι
γιατί παράδειγμα γράφει κάποιος για Ελληνική φυλή/Σκύλο Σουλίου και πετάγεται ο άλλος και γράφει "γιατί?οι σουλιώτες μίλαγαν ελληνικά???"
γιατί γράφει ο άλλος που μπορεί να εκτρέφει και να κρίνει μαλτέζ τριάντα χρόνια ότι δεν υπάρχει teacup μαλτέζ και το φρούτο του λέει "μα τι λές τώρα?στο πέτσοπ έτσι το λένε"
Προσωπικά δέχομαι ότι τα φόρουμ έτσι είναι
και πασχίζω να τους πείσω να
ανεχτούν και την αμαθεια και την ημιμάθεια και την αναίδεια και όλα
για χάριν ενημέρωσης των πολλών
για χάρη του σκύλου
που ειδικά στην χώρα μας πασχίζει λόγο ημιμάθειας και αμάθειας.............
αλλά δεν τα καταφέρνω...........
το φόρουμ( το ίντερνετ γενικά) καταργεί τις αυθεντίες και τις επωνυμίες - κρίνεσαι απο την συμμετοχή σου και μόνο
και όλοι έχουν δικαίωμα να εκφραστούν και να πουν το μακρύ τους και το κοντό τους
πλουραλισμός και ελευθερία λόγου
με μέτρο όμως
αυτό το μέτρο το αναλαμβάνουμε βασικά όλα τα μέλη μαζί
και εμείς με τα κουμπάκια έχουμε το χρέος της τακτικής υπενθύμισής του
ή της επισκευής των θεμάτων που το έχασαν στιγμιαία
ΤΣΑΤ
δεν χρειάζεται τσάτ
υπάρχουν άλλα μέρη για τσάτ
και ....συγνωμη τώρα....λίγο τσάτ κάνουμε???????
τα σβήνουν οι μόντ μετά και όλα καλά
άντε με στεναχωρήσατε πάλι ....