Δεν είχα δει ημερομηνία.. Άλλωστε , και γω χρησιμότητα δεν βλέπω στην παρουσία του θέματος αυτού εφόσον, εγώ που το άνοιξα, δεν έχω πλέον απορίες για το ''τι πρέπει να προσέξω αν θέλω να πάρω από ιδιώτη''.. Να διαγραφεί λοιπόν , για να μην παρεξηγούμαι κιόλας από όποιον το διαβάζει;; Και πόσο μάλλον , τι χρησιμότητα να δω στα 2 τελευταία δικά σου ποστ έτσι;
Επίσης επειδή μου αρέσει να λέω τα πράγματα όπως είναι... Είναι μία από τις τόοοσες φορές που ένα ''ενημερωμένο'' μέλος αυτού του φιλό''ζωικού'' φόρουμ υποτιμά - δεν επιβραβεύει - κρίνει - ειρωνεύεται ( όπως τώρα εσύ) , ένα ποστ που υποτίθεται πως γράφτηκε για να ανοίξει λίγο το μυαλό κάποιου, ενώ του τρέχουν τα σάλια για να στείλει αμέσως και να κράξει - βρίσει - μαλώσει - το παίξει ''το τέρας της ενημέρωσης'' σε κάποιον που μόλις μπήκε στο στο φόρουμ και δεν έχει ιδέα από ζωοφιλία και οι ερωτήσεις-απορίες του είναι από γελοίες μέχρι και εκνευριστικές.... όπως οι δική μου όταν άνοιξα το θέμα...
Δυστυχώς , θα το ξανά πω , πως εδώ μέσα έχει χαθεί η ανθρωπιά από πολλούς... Αγαπήσαμε τα ζώα και αδιαφορήσαμε για τους ανθρώπους;;