Τι να κοιτάξω σε ένα ροτβάιλερ;

georgiosdam

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
109
0
Αχαρνές
Συγγνώμη αλλά γιατι δεν κλειδώνει το θέμα;;; Εχει ξεφυγει προπολού!!! Φιλαράκι αφου βλέπεις οτι δε σου απαντησανε οπως επιθυμεις σταμάτα τις ειρωνείες! Εγω σε συμβουλεύω να παρεις τον εκπαιδευτή και να πατε παρέα να δειτε κουτάβια! Κάτι παραπάνω θα ξέρει!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
και δεν έχει και αλλο βίντεο να δουμε πως ήταν το σκυλί ενήλικο..

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Συγγνώμη αλλά γιατι δεν κλειδώνει το θέμα;;; Εχει ξεφυγει προπολού!!! Φιλαράκι αφου βλέπεις οτι δε σου απαντησανε οπως επιθυμεις σταμάτα τις ειρωνείες! Εγω σε συμβουλεύω να παρεις τον εκπαιδευτή και να πατε παρέα να δειτε κουτάβια! Κάτι παραπάνω θα ξέρει!
ο εκπαιδευτής ανακατεύεται μόνο στην εκπαίδευση, τι δουλειά έχει στην επιλογή κουταβιού;

georgiosdam

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
109
0
Αχαρνές
ο εκπαιδευτής ανακατεύεται μόνο στην εκπαίδευση, τι δουλειά έχει στην επιλογή κουταβιού;
Λογικά αν έχεις μια οικειότητα με τον εκπαιδευτή θα μπορέσεις ή να πάτε παρέα η να σου φέρει το κουτάβι ο ιδιωτης στον εκπαιδευτη!!

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Απορώ με την υπομονή κάποιων μελών, που είναι χρόνια εδώ μέσα. Εγώ που έχω γραφτεί εδώ κ λίγους μήνες, μου φαίνεται ανυπόφορο να βλέπω ν γίνονται ξανά κ ξανά οι ίδιες αναφορές, για τα ίδια θέματα. Όντως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, αλλά κάποιοι άνθρωποι δεν αφήνουν το περιθώριο ούτε καν να γεννηθεί αυτή η ρημάδα η ελπίδα.
Όχι δεν καταλαβαίνουν όλοι,
όχι δε σώζονται όλοι,
όχι δεν επιλέγουν να ανοίξουν τα αυτιά τους όλοι
κ γι αυτό δεν μπορεί κανείς να κάνει τίποτα. Η μόνη μου ελπίδα είναι να σκεφτεί το κράτος (μόνο κ μόνο για extra έσοδο, έστω) να περάσει νόμους για το θέμα "σκύλος", και να ελέγχει για την εφαρμογή τους.

Να το χαίρεσαι το μελλοντικό ημίαιμο ροντβάιλερ για το οποίο θα πληρώσεις κιόλας, ενώ εμπορικά κοστίζει όσο κ ο αδέσποτος Μπόμπος που παρκάρει συνήθως στο μετρό, πάρτο από 10 ημερών για να μην έχεις καμιά αμφιβολία ότι θα σε μάθει,να περάσετε ζωή χαρισάμενη κ αν δε σου βγει επιθετικό ή υπέρ κυριαρχικό (καλά στέφανα) ή δυσπλασικό (εκεί να δεις μοναξιές οι τσέπες) ή δε σου κάνει μήνυση κανένας για το σούπερ ταπεραμέντο του μελλοντικού σούπερ φύλακα, απλώς να θυμάσαι ότι πλήρωσες 200 ή 300 ευρώ για κάτι που εμπορικά κοστίζει 0 ευρώ (κ μην ξεχάσεις ν ανάψεις καμιά λαμπάδα...)

ΥΓ: Νταξ....ηρέμησα:rolleyes:

Last edited:

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
δεν κατάλαβα ακριβώς τι θέλεις να πεις..
μου αρέσει να διαχωρίζω τους ρόλους στη σκυλοκοινότητα
εκτροφέας = κάνει γέννες, διαλέγει τους ανθρώπους που θα δώσει τα κουτάβια του και τα κουτάβια που θα πάρουν οι άνθρωποι που διάλεξε, σε πληροφορεί σχετικά με τις παραξενιές και τις ανάγκες της ράτσας και είναι εκει για να ακούει τις αποριες σου ακόμα και μετά τη μεταφορά του κουταβιου στο σπίτι σου
εκπαιδευτής = εκπαιδεύει το σκύλο μόνο
κτηνίατρος = είναι υπεύθυνος μόνο για την υγεία του σκύλου

Ο καθένας έχει τη δουλειά του.

o_pianistas

Active Member
15 Αυγούστου 2012
30
0
Belia, φιλικά σου μιλάω, αξίζει η αγορά από εκτροφειο. Κάνε υπομονή κανα 5μηνο, βάζε στην άκρη κανα κατοστάρι( όσα θα δινες για τροφή,κτηνίατρο κτλ κτλ αν τον έπαιρνες τώρα ) και πήγαινε σε εκτροφέα. Ειδικά στα rottweilers, έχω ακούσει τρελά πράγματα από ιδιώτες... Έχω ακούσει για Βασιλικά rottweilers ,για rott που γίνονται 70 kg κτλ κτλ.Το ξέρω οτι θεωρείς μαλακία να δώσεις 400 ή 500 παραπάνω αλλά δεν είναι έτσι. Μαλακία είναι να πάρεις έναν σκύλο που ο προπάππος του μπορεί να τανε καννίς ή να χε δυσπλασία ή να χε φάει κοσμάκι...Θα σε συμβούλευα υπομονή

Belial

Well-Known Member
17 Αυγούστου 2012
52
0
Γονείς ροτβάιλερ, παππούς καννίς, προπάππους γάτα...

Ευχαριστώ πιανίστα. Θα τα λάβω υπ'όψιν όλα αυτά για την αγορά μου.

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Τα οικονομικά μου δεν είναι τόσο καλά, ώστε να πάω σε εκτροφέα. Παρ'όλα αυτά μπορώ να διαλέξω ροτ από αγγελία.
Μπορείς να περιμένεις 10-12 μήνες ακόμα και να μαζέψεις τα χρήματα και να πας μέσω της σωστής οδού! Περναει γρηγορα ο καιρός, πίστεψε με, εγώ ειμαι στον όγδοο μήνα τώρα και σε δυομιση μήνες θα έχω τον Γερμανικό μου! Άλλη αξία! Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος δρόμος! Οι παρακάμψεις είναι αδιέξοδα!

giannis dogo

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2012
191
0
ο καθενας εχει το δικαιωμα να κανει οτι θελει!!!!!!!!!!!!!!!! για εσας ειναι κατι σωστο για τον αλλο ειναι λαθος!! τι θελετε δηλαδη....να εχουμε κηπο στην εκαλη να εχουμε σκυλια με pedigree να το περηφανευομαστε κ να τα βγαζουμε εξω ανεκπεδευτα κ να δαγκωνουνε κοσμο....αφηστε το παιδι να αναλαβει τις ευθυνες του!!!

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Αυτή τη στιγμή βρίσκεις εκτροφικά ροτ με καλό pedigree από σωστούς εκτροφείς με € 500. Είναι χαζομάρα να θέλεις να απευθυνθείς σε ιδιώτη. Ο εκτροφέας θα είναι δίπλα σου όταν τον χρειαστείς.

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
ο καθενας εχει το δικαιωμα να κανει οτι θελει!!!!!!!!!!!!!!!! για εσας ειναι κατι σωστο για τον αλλο ειναι λαθος!! τι θελετε δηλαδη....να εχουμε κηπο στην εκαλη να εχουμε σκυλια με pedigree να το περηφανευομαστε κ να τα βγαζουμε εξω ανεκπεδευτα κ να δαγκωνουνε κοσμο....αφηστε το παιδι να αναλαβει τις ευθυνες του!!!
έχουμε και χιουμορίστες εδώ μέσα....

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
Γονείς ροτβάιλερ, παππούς καννίς, προπάππους γάτα...
δεν θες να ακούς, τουλάχιστον μην ειρωνεύεσαι!!
αφου διαφωνείς με όλους όσους σου απάντησαν στο ερώτημα σου, τότε γιατί άνοιξες θέμα;
μην μου πεις ότι νόμιζες πως θα σου πρότειναν και απο ποιον ιδιώτη (byb) να το πάρεις;:p