Όπα, αν δώσεις 600 ευρώ για κουτάβι γιατί δε δίνεις κι άλλα 200-300 να πάρεις εκτροφικό; Γιατί τα 600 ευρώ για το ημίαιμο είναι το ανέκδοτο της μέρας.
μου φαίνεται ή μέλος πρόσφατα είχε πει για ροτ απο εκτροφείο με 400-500 ;;
Όπα, αν δώσεις 600 ευρώ για κουτάβι γιατί δε δίνεις κι άλλα 200-300 να πάρεις εκτροφικό; Γιατί τα 600 ευρώ για το ημίαιμο είναι το ανέκδοτο της μέρας.
τα σκυλιά για των οποίων την απόκτηση δεν πληρώνουμε, δε φυλάνε;Το ημίαιμο ντοπερμαν το έχω πάρει δωρεάν.
Βεβαίως mad00lini αρκεί να είναι το πολύ 7 μηνών για να το μάθω το σκυλί.Θέλεις μήπως να σου στείλω αγγελίες από ενήλικα ροτβάιλερ που ψάχνουν σπίτι;
Να κάνει τι, "γαβ γαβ" στης γάτες που περνάνε έξω απο το σπίτι σου?Αυτό λέω vas. Ότι έχει τύχει να δώσεις και 1000 για σκυλί και να μην κάνει τελικά. Δεν έχει τύχει; ζώο είναι δεν είναι ρομπότ.
Φίλε εδώ που μαίνω δεν έχει μόνο γάτες, να'σαι σίγουρος. Και τον θέλω για να κάνει ντουέτο στη φύλαξη με το ημίαιμο, γιατί το φοβάμαι μόνο του έξω. Πάντως δεν είναι τεράστια η αυλή, έχω έλεγχο.Να κάνει τι, "γαβ γαβ" στης γάτες που περνάνε έξω απο το σπίτι σου?
Και επειδη οι άλλοι δεν αγοράζουν απο εκτροφεα, σημαίνει δηλαδή ότι ούτε εσύ ππρέπει να πάρεις απο εκει; Δηλαδή αν όλοι πανε να πέσουν στον γκρεμό, θα πας να πέσεις και εσύ;Όλη η Ελλάδα από εκτροφέα αγοράζει σκύλο, το ξέχασα....