Τι να κανω?

Captain hook

Well-Known Member
11 Απριλίου 2016
405
785
Αν κατάφερες να καταχωρηθεί το chip, δεν θα μπορείς να μην τον επιστρέψεις.
Θα μπορείς μόνο, να της κάνεις καταγγελία!
Το γνωρίζω, ήταν πιο πολύ ένας έμμεσος τρόπος να της πω ότι την επόμενη φορά που θα χάσει τον σκύλο της δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι.

Captain hook

Well-Known Member
11 Απριλίου 2016
405
785
Τωρα μας δουλεβεις μαλλων αν αφησες το σκυλι να πεσει σε τετοια χερια εχεις και εσυ θεματα
Συγγνώμη αλλά δεν νομίζω ότι έχω θέματα, επειδή προσπάθησα ένα νέο παιδί να ενημερωθεί για τον σκύλο του. Μιλάμε για 20 χρόνων κοπέλα, που φαινόταν από χιλιομετρα ότι απλώς δεν ήξερε. Αντί λοιπόν να κρατήσω αυτόν τον σκύλο και να αφήσω να πέσει άλλος στα χέρια της, πιο μεγάλος και πιο άγριος. Επέλεξα να την "πάρω από το χερι" και να την βοηθησω με τις συμβουλες πιο ειδικών από εμένα να βελτιώσει την σχέση της με τον σκύλο γενικοτερα, και όχι μόνο τον σκύλο της.

Iliasvts

Active Member
13 Μαρτίου 2017
37
5
40
Αν κατάφερες να καταχωρηθεί το chip, δεν θα μπορείς να μην τον επιστρέψεις.
Θα μπορείς μόνο, να της κάνεις καταγγελία!

Ηλία...χαλάρωσε!
Καλα:(

Kodagoshe

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2016
468
412
Athens
Μπράβο σου που μαζέψει το σκυλάκι και κατά τη γνώμη μου Καλώς υο επέστρεψες και βοήθησες αυτή την κοπέλα!

Έχω πέσει σε αντίστοιχες περιπτώσεις...εφοσον ο άλλος είναι αμαθής ή ημιμαθης και για χ,ψ λόγους έχει σκύλο που δεν μπορεί να χειριστεί, καλό είναι να τον κατευθύνουμε και να τον συμβουλεύουμε ειτε βάση δικών μας γνώσεων είτε μέσω ειδικών. Αυυο φυσικά με την προϋπόθεση οτι ενδιαφέρεται πραγματικά για τον σκύλο και επιθυμεί να μπει στη διαδικασία. Με τα νεύρα κ την εύρεση νεου σπίτιου παρά τις καλές προθεσεις του άλλου, απλα θα πάρει αλλο σκύλο και ενδεχομένως να γίνουν τα πράγματα ακόμη χειρότερα..

Καλή συνέχεια!!!

• Like
Reactions: Captain hook