Αρνιακό επρεπε να το βγαλετε. Θα σας ελεγε και τον καιρό..Όταν το πρωτοπήραμε ήταν ακούρευτο και δεν ξεxώριζε σε τίποτα από αρνάκι και το πρώτο όνομα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν το Αρνιακός! Αργότερα τα παιδιά επειδή περπατά επιδεικτικά, τον φώναζαν Κόμη, και έτσι έμεινε και όνομα και επίθετο.
Ναι... ο εκτροφέας του ΚΟΕ...Αρνιακό επρεπε να το βγαλετε. Θα σας ελεγε και τον καιρό..
(Το άλλο με τα 150 ευρω καλυτερα να μη το σχολιασω...)
Ούτε κατά διάνοια, αλλά πραγματικά αξίζει να χαλάσεις το όνομα σου σαν εκτροφέας για 100-150 ευρώ? Που στην τελική για αυτους 25 ευρώ ειναι το χαρτι!Πόσο αξιόπιστο μπορεί να είναι αυτό; Μόνο αν δεις δηλωμένη τη γέννα στον ΚΟΕ θα το καταλάβεις. Το ρισκάρεις όμως;
Εντελώς τραγικό....αυτο ειναι στη διακριτικη ευχερεια του καθε επιδοξου σκυλογονεα να το κρινει και να αποφασισει αν του κανει ως εκτροφεας ή οχι...
Και μάλιστα σύμφωνα με γνωστή μου, κριτη στον ΚΟΕ, εχει και καλά δείγματα φυλής τρομάρα του...Κι εγω πληρωσα 20 ευρω παραπάνω για να παραλάβω το pedigree της μικρης. Αλλα 150 παραπάνω;; Αυτο ειναι πρωτακουστο.
Παιδιά 100 ευρώ επιπλέον δε νομίζω ότι μπορεί να διαθέσει κάποιος τη δεδομένη χρονική περίοδο για το pedigree.
Το εκτροφείο είναι στα Καλύβια Θωρικού (φαντάζομαι είναι γνωστό) και αν και είχα τις επιφυλάξεις μου, δεν είχα την πολυτέλεια να επιλέξω μιας και στα κανίς είναι μονοπώλειο.
Χωρίς υπονοούμενα φυσικά...