Τι μάρκα ξηράς τροφής να διαλέξω?

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Θα ήταν κακό για την υγεία τους αν τους αλλάζαμε τη ξηρά , κάθε λίγο ώστε να μη βαριούνται και να εναλλάσσονται οι γεύσεις ?
Eιμαι ΥΠΕΡ της αλλαγης.

1)Δεν βαριουνται
2)Αποφευγεις την πιθανη συσωρευτικη δραση καποιον συστατικων/συντηρητικων
3)Δεν υπαρχει ΜΙΑ τροφη που να τα εχει ΟΛΑ
4)''Φτιαχνεις'' ενα γερο πεπτικο που δεν θα παθαινει κοκομπλοκο με το παραμικρο

εφόσον έχουν υγιές πεπτικό εγώ θα έλεγα οτι επιβάλλεται, επίσης όποτε μπορείς μαγειρευτό.
Και το μαγειρευτο πρεπει να ειναι στο προγραμμα. ''Στρωνει'' το στομαχι απο την ξηροφαγια.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Καθε ποτε ομως ενδεικνυται να τους αλλαζουμε? καθε εξαμηνο καθε χρονο η περισσοτερο?
Εγω θεωρω το 6μηνο οτι ειναι οκ.
Μερικοι λενε και 3μηνο.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Κι εγω εχω ακουσει καλα λογια,αλλα ουτε εμενα την εφαγε.Ειχαμε παρει δειγμα,αλλα δεν...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Η Arden ήταν η εναλλακτική πρόταση όταν έκλεισε η Nutro...αλλά δυστυχώς οι δικοί μου , ούτε να τη μυρίσουν δεν ήθελαν..ενώ σε άλλα σκυλιά τους πήγε και τους άρεσε πολύ...οπότε είναι θέμα γούστου ...(του σκύλου)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
ποτέ δεν έχουμε φάει το ίδιο τσουβάλι για 2η συνεχόμενη φορά. Το μαγειρευτό σίγουρα το προτιμούν αλλά και αυτό μετά απο μερικές μέρες αρχίζουν να το ψιλοβαριούνται.......
Όταν η ξηρά είναι καλή και τους ταιριάζει δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τις αλλαγές,απεναντίας την τρώνε με περισσότερη όρεξη.Και βέβαια κατευθείαν χωρίς περίοδο προσαρμογής.

εμένα την Arden (με αρνί) την τσακίζουν και οι 4 και τους κάθεται πολύ καλά,την χρησιμοποιώ εναλλάξ με την Αcana χωρίς πρόβλημα.

Last edited: