Τι κάνεις όταν λείπω?

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Χθες έφτιαξα μακαρόνια με κιμά. Κι επειδή είμαι πολύ μπροστά (τρομάρα μου) και προνοώ βάζω κατσαρόλες και τηγάνια πίσω πίσω στην κουζίνα και από μπροστά διάφορα άλλα αντικείμενα, ώστε να μην υπάρχει απευθείας πρόσβαση στο φαγητό.

Όταν γύρισα από το μάθημα, το φαγητό ήταν ακόμα εκεί, έλειπε όμως η ξύλινη κουτάλα. Την είχα αφήσει μέσα στον κιμά, οπότε πότισε από γεύσεις και μυρωδιές. Ήταν το μόνο πράγμα που μπόρεσε να φτάσει. Όλο το απόγευμα μάζευα ξυλαράκια από το σπίτι, από το crate της, από παντού. Προσπάθησα να καταλάβω πόση ποσότητα ξύλου έφαγε..

Τελικά το πρωί ευτυχώς ξέρασε κάποια κομμάτια. Ακόμα ανησυχώ μήπως έχει μείνει κάποιο αιχμηρό κομματάκι μέσα στο πεπτικό της σύστημα κι έχουμε ντράβαλα. Είναι μεγάλη γουρούνα τελικά..

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
:) Γιατί βρε την λες γουρούνα, κιμας μοσχομυριστος ήταν αυτός, πως να αντισταθεί .
Μόνο να μην κατάπιε κανένα κομμάτι, αλλιώς .......καλή χωνεψη

Sent from my HTC One using Tapatalk 2

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Εγώ νόμιζα πως δεν ανέβαινε ποτέ στον καναπέ μέχρι προχθές που ξύπνησα και είδα τον καναπέ μέσα στο αίμα (λόγω οίστρου φυσικά)!
Εκείνη κάτω από τον καναπέ ξάπλα και με κοιτούσε σαν να μου έλεγε "Τι; Δεν το έκανα εγώ. Μη με κοιτάς καθόλου!"

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
αυτο που θα εχω να θυμαμαι για χρονια ειναι που ενα απογευμα που γυρισα απο τη δουλεια,, ειχα κανει τη μλκ να τον αφησω στη κουζινα με ανοιχτη τη πορτα της βεραντας ,πηγα να μαγειρεψω και βλεπω σα να φεγγει το ματι της κεραμικης εστιας...ειχε βαλει τα ποδαρια ,,,ξεκλειδωσε το κουμπι που κλειδωνει τις λειτουργιες και αναψε μεχρι το τρια το ενα ματι ...ειναι αφης τα κουμπια. ακομα μουτζωνομαι.

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Εχει ανοιξει και εμας την κουζινα με τις ποδαρες της και αναψε το ματι πανω στο οποιο ειχαμε ενα πλαστικο μπολακι! ευτυχως δεν πηραμε φωτια!
Και εγω επισης νομιζα πως δεν ανεβαινει στον καναπε και καυχιομουν σε ολους για τις αρχες που τις εχω δωσει μεχρι που παρατηρησα πως μολις καταλαβει οτι παω για υπνο τσουπ στον καναπε και το κεφαλι της σε μαξιλαρι για να μην πιαστει!
Επισης εχει ενα κακο συνηθειο να τρωει ξυλα! Τις προαλες ειχαμε βαλει ενα σανιδι στο τζακι κ το πηρε!! στο τσακ δεν μας εκαψε τη μοκετα!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
:) Γιατί βρε την λες γουρούνα, κιμας μοσχομυριστος ήταν αυτός, πως να αντισταθεί .
Μόνο να μην κατάπιε κανένα κομμάτι, αλλιώς .......καλή χωνεψη

Sent from my HTC One using Tapatalk 2
Μα τι σου λέω ότι έφαγε την κουτάλα; Την έκανε οδοντογλυφίδες ολόκληρη! Κάποια κομμάτια που κατάπιε, τα ξέρασε σήμερα.

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
H Baroque απο την πρωτη μερα που ηρθε σπιτι αν και δεν ειχε ξαναμεινει σε σπιτι δεν εκανε το παραμικρο οταν λειπαμε.
Η Froggy ομως σαν κουταβι ηταν μια αλλη ιστορια.

Η φωτο ειναι τραβηγμενη οταν τις αφησα 5 λεπτα μονες τους για να παω να πεταξω τα σκουπιδια. Αντιστοιχο σκηνικο με την προσθηση των ξεσκισμενων μαξιλαριων τους αντικρυσα λιγους μηνες μετα οταν τις αφησα μονες θεωροντας οτι η froggy "ωριμασε" και θα κατσουν σαν καλα κοριτσια.
Ευτυχως πλεον μπορω να λειψω για λιγη ωρα χωρις να διαλυσουν το σπιτι (οκ για να ειμαι ακριβης η Froggy να διαλυσει το σπιτι). Αλλα για να μην προκαλω την τυχη μας γενικα οταν λειπουμε μενουν κλεισμενες στο γραφειο μου/δωματιο τους και κοιμουνται χωρις να πειραξουν το παραμικρο.

Οταν εγω κοιμαμαι ομως.... ποτε δεν ξερω αν ξυπνοντας θα ζουν ακομα οι παντοφλες μου. Στα 2 χρονια μετραμε περιπου 9 ζευγαρια χειμωνιατικες παντοφλες μου. Το θετικο ειναι οτι δεν καταπινει τα κομματια απλα τα φτυνει σαν πασαντεμπο. Πλεον τα κρουσματα εχουν μειωθει και ευτυχως η Froggy ξεπερασε γρηγορα και την αγαπη της για τα αθλητικα μου (αφου κατεστρεψε σαν κουταβι περιπου 4 ζευγαρια)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul