Τι κάνεις όταν λείπω?

freeda

New Member
14 Δεκεμβρίου 2012
4
0
οταν καταλαβει οτι ντυνομαι για να βγω εξω.... δαγκωνει και τραβαει το παντελονι να μην το βαλω
μετα δεν με αφηνει να δεσω τα κορδονια απο τα σπορτεξ μου
και αφου δει οτι εγω θα φυγω... παει και στεκετε πισω απο την πορτα να την παρω μαζι μου
αν καταλαβει οτι αυτο δεν παιζει.... παει και ξαπλωνει σε κατι μαξιλαρες που εχω στο σαλονι και βλεπει την εισοδο με ενα βλεμα γεματο παραπονο
οσο λειπουμε ολοι απο το σπιτι.... δεν κουνιετε απο εκει
τωρα που εχει κρυο την σκεπαζω με την κουβερτουλα της και την βρησκω ετσι οποτε γυρναω
τωρα αν ειμαι εγω σπιτι και λειπουν τα παιδια... τα περιμενει πισω απο την πορτα για κανα μισαωρο μετα τρεχει απο πισω μου οπως παντα και οταν ερθουν στην οικοδομη... το καταλαβαινω γιατι παει και στινετε παλι πισω απο την πορτα και τα περιμενει

μεχρι τωρα δεν εχει κανει καμια ζημια στο σπιτι οταν λειπουμε

μια φορα εφαγε την σπανακοπιτα της κορης μου
εβλεπε τηλεοραση και αυτη απο κατω περιμενε να της δωσει, αφου ειδε οτι δεν τις εδινε.... το πηρε απο μονη της

κατα αλλα ειναι κυρια

της προαλλες γυρισα απο την δουλεια και βρηκα στο τραπεζι τα πιατα τους γεματα, τις καρεκλες τραβηγμενες οποτε μπορουσε να πηδηξει να ανεβει, τα παιδια στο φροντιστηριο και το κοριτσι μου.... περιμενε στις μαξιλαρες να γυρισουμε

την εχω πιασει να στινει αυτι οταν εχει φασαρια στον διαδρομο και μετα γαυγιζει
Για το πρόβλημα του ότι δε σε αφήνει να ντυθείς: δοκίμασε αρκετές φορες τη μέρα να ετοιμάζεσαι σαν να βγείς εξω και ας μη βγαίνεις. Βάζε τα παπούτσια σου και τριγύρνα μες στο σπίτι, ντύσου κανονικα αλλά μη βγεις έξω. Παίζε με τα κλειδιά σου πήγαινε μέχρι την εξώπορτα... θα καταλάβει πως είναι κάτι το φυσικό.

Mezes

New Member
22 Δεκεμβρίου 2012
4
0
32
καλη σας ημερα! ειναι πολυ διαφωτιστικα αυτα που λετε και η αληθεια ειναι οτι εχω βοηθηθει αρκετα. Εχω ενα σκυλακι τον Μεζε μου που ειναι 3 μηνων ημιαιμο τεριε. Θα ηθελα να σας ρωτησω αν το κλουβακι μεταφορας για ταξιδια μπορει να χρησιμοποιηθει και στο σπιτι σαν crate? Ευχαριστω εκ των προτερων.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
σημερα της εβαλα στον υπολογιστη εναν ηχο γατας,,,, νιαου νιαουυυ νιαουυυυυυ καλα λεμε τρελλαθηκε προσπαθουσε να ανεβει στο τραπεζι και γρυλλιζε ειχα ψοφησει στα γελια και την κραταγα συνεχως μυριζε εψαχνε πηδαγε γαυγιζε λεμε για σοου////

giouli4

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
398
0
όταν λείπω πλέον δεν κάνει τίποτα μέσα , αλλά αν είναι στην βεράντα όλο και κάτι θα πειράξει, τίποτα σημαντικό όμως.αν είμαστε σπίτι είναι παναγίτσα, δεν το συζητώ.από θέμα γαβγίσματος δεν έχω θέμα, μόνο αν πάει κάποιος να ανοίξει την εξώπορτα τρελαίνεται αλλιώς σπάνια γαβγίζει.

τώρα τελευταία κι εμένα μου κάνει νάζια αν είναι να φύγω. μόλις δει να φοράω παπούτσια έρχεται και μου "μιλάει" παραπονιάρικα και με το που πάρω την τσάντα να φύγω μου την ψιλοτραβάει αλλά με ένα μη και κάτσε σταματάει. δεν μπορώ να αποφύγω το κλάμα όμως ρε παιδιά. μόλις φύγουμε αρχίζει να κάνει σαν το λύκο στην πανσέληνο για κανα 5λεπτο σίγουρα.

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
δεν μπορώ να αποφύγω το κλάμα όμως ρε παιδιά. μόλις φύγουμε αρχίζει να κάνει σαν το λύκο στην πανσέληνο για κανα 5λεπτο σίγουρα.
Mα αυτο δεν ειναι κλαμα βρε..
Καλει την αγελη της πισω κ συ "ακαρδη" δε γυριζεις :)

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Η δικιά μου μπήκε πλήρως στο πνεύμα των Χριστουγέννων κι αποφάσισε να τσακίσει μια 15άρα μελομακάρονα ενώ λείπαμε..

Είναι μεγάλη φακλάνα τελικά..

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Η δικιά μου μπήκε πλήρως στο πνεύμα των Χριστουγέννων κι αποφάσισε να τσακίσει μια 15άρα μελομακάρονα ενώ λείπαμε..

Είναι μεγάλη φακλάνα τελικά..
lol..
Eμας δεν πειραζει τπτ φαγωσιμο ακομη κ αν ειναι κοντα της το πιατο (βεβαια παει κ το μυριζει απο τοοοοοσο κοντα) κ εμεις ειμαστε σε αλλους χωρους αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να κρατηθει αν λειπουμε.

Λες να της βαλω κανα μελομακαρονο κ γω να δω?
Μπα.. θα το φαει κ μετα αντε να της εξηγησω οτι δεν πρεπει να το κανει χεχε
(αλλα πανω απο τον παγκο δεν πειραζει πλεον ακομη κ αν λειπουμε)

Μιλαμε της τρεχουν τα σαλια στην κυριολεξια αν εχω κατι που της αρεσει κ της λεω να περιμενει.
Λες κ ειναι νηστικη κανα μηνα ενα πραμα..

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Είναι απίστευτα λαίμαργα τα σκυλιά..

Κι αν δεις ολόκληρο σχέδιο που κατέστρωσε για να τα φτάσει. Έπρεπε να βγάλω φωτογραφία, αλλά εκείνη τη στιγμή είχα τόσα νεύρα που δεν!

Μπαίνω σπίτι, η πετσέτα με την οποία τα σκέπαζα πεσμένη στο πάτωμα, η καρέκλα τραβηγμένη ελαφρώς μπροστά για να μπορέσει να πατήσει τα πίσω πόδια και η πιατέλα με τα μελομακάρονα..μισή! Συν γρατζουνιές στο τραπέζι από τα νύχια της (τα νεύρα μου x2), άπειρα ψίχουλα στο πάτωμα και μέλι που είχε πατηθεί κι έκανε ωραιότατες μαύρες πατημασιές.

Ακούγεται αστείο, αλλά εκείνη τη στιγμή δε γέλασα καθόλου!
Εντωμεταξύ 3 μέρες τώρα μελομακάρονα χέζει. Με το μπαρδόν. Ενημέρωσα και τον κτηνίατρο, μου είπε να μην ανησυχώ αν δεν έχει κανένα σύμπτωμα. Ανθεκτική η γουρούνα. Ho ho ho Merry Christmas!

Γενικότερα είναι απίστευτα ύπουλη με το φαγητό. Μπορεί να βάλει κάτι στο μάτι και με το που γυρίσεις το κεφάλι σου αλλού να εξαφανιστεί..Δεν πήρα σκυλί εγώ, τον Χουντίνι πήρα!

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
χαχαχαχαχα ξεκαρδίστηκα στο γέλιο :D!!!!

Αν και δεν θα γελούσα αν είχε συμβεί σε μένα!

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

Ευτυχως που σου περασαν τα νευρα γιατι εμεις θα συνεχισουμε να γελαμε καθε που το διαβαζουμε!

Αχαχαχαχαχααχαχαχαχα....

PrincePapillon

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
142
1
12
O Prince μου κοιμάται μέσα στο crate του με τις αφράτες ζουμπουρλούδικες κουβερτούλες, τα παιχνιδάκια και τη θερμοφόρα.
Το crate είναι μέσα στο πάρκο όπως και η τουαλέτα του σε μια μεριά και το φαγητό του σε άλλη, στο σαλόνι μας.
Χτες γύρισα σπίτι το βράδυ, βάζω το κλειδί στην πόρτα, ξεκλειδώνω, κάνω ένα βήμα να μπω στο σπίτι και νιώθω κάτι στη μπότα μου! Φωτίζω με το κινητό, ο Prince!!! Prison Break!!!
Τρελάθηκα από το άγχος!!! Πως βγήκε ο σταλίτσας από 63 εκατοστά ύψος του μεταλλικού πάρκου?!?
Εντωμεταξύ έκανε τις βρωμοδουλειές του κοντά στην εξώπορτα...
Τον καθαρίζω, τον βάζω πάλι μέσα και κάνω την κινέζα...
Κάνει άλλη μια αποπειρά απόδρασης, είχε συγκεντρώσει όλα τα παιχνίδια στο πλάι από το crate, δίνει σάλτο το στρουμφάκι, τσουπ πάνω στο crate! Πατάει μια και τον καναπέ και να η απόδραση!
Στεναχωρέθηκα και αγχώθηκα γιατί θα μπορούσε να σπάσει τα κόκαλα του, να μασουλήσει οτιδήποτε και να κινδυνεύει σοβαρά το Ταλιμπανάκι!
Ήδη χάλασε το στομάχι του την προηγούμενη εβδομάδα που έφαγε την μούρη και την γέμιση από ένα λούτρινο αγαπημένο κουνελάκι! Πέντε μέρες δεν έφαγε ούτε έναν κόκο τροφής!!!
Άλλαξα αμέσως μεριά στο πάρκο στο σαλόνι και το τοποθέτησα να συνορεύει γύρω γύρω με τοίχους!
Όταν είναι μόνος του είναι στο πάρκο και κάθετε και παίζει με τα παιχνιδάκια του, χουζουρεύει και στρώνει τις κουβέρτες όπως τον βολεύουν!
Το βράδυ τον βάζουμε πάλι στο πάρκο για να πάμε για ύπνο και νιουρίζει για 2-5 λεπτά και μετά παίζει πάλι με τα παιχνιδάκια και μπαίνει στο ζεστό crate για νανάκια το αγγελουδάκι μου!

oscar the grouch

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2012
84
9
O Prince μου κοιμάται μέσα στο crate του με τις αφράτες ζουμπουρλούδικες κουβερτούλες, τα παιχνιδάκια και τη θερμοφόρα.
Το crate είναι μέσα στο πάρκο όπως και η τουαλέτα του σε μια μεριά και το φαγητό του σε άλλη, στο σαλόνι μας.

Ερώτηση ενός ψιλοάσχετου:

Ποιός ο λόγος να έχεις το crate μέσα σε ένα πάρκο? Γιατί να μη τον έχεις απλά μέσα στο πάρκο, χωρίς να υπάρχει το Crate μεσα.

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Γυρναω μια μερα σπιτι...και φτανοντας στην κουζινα βλεπω ανοιχτο το φουρνο και το μεγαλο ταψι (πεντακαθαρο-γυαλισμενο-φρεσκοπλυμμενο εμοιαζε) στο πατωμα...
πρωτογνωρο το θεαμα και υπεθεσα καποια ''κουλη'' εξηγηση (π.χ. ετυχε κατι επειγον και το πεταξε μανα στο πατωμα πανω στη βιασυνη...ξερω γω?...)...μεσα σε δευτερολεπτα γυρναει η μανα μου σπιτι...και συνειδηοποιουμε οτι τα σκυλια μου ειχαν ''καθαρισει'' ενα ολοκληρο ταψι γεμιστα...!!!

...μου φανηκε τοσο αστειο το θεαμα και η σκεψη της διαδικασιας να το βγαλουν (δεν υπηρχε π.χ. ουτε μια σταγονα σαλτσας τριγυρω...μιλαμε για χειρουργικη ακριβεια...) που δεν νευριασα καθολου παρα μονο πεθανα στα γελια!!!

Μια αλλη μερα γυρνα και βλεπω το Λεμμυ με μουσουδα ασπρη απο το αλευρι (ειχε σκισει το σακι και εφαγε καμποσο...3 μερες διαρροιες ''mayday-mayday'' μετα...)...εκει απεκτησε και το ''ψευδωνυμο'' Τονυ Μοντανα.......

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Tι μου θυμισες με το αλευρι..
Οταν ηταν μικρη εγλυψε ενα πιατακι με ζαχαρη αχνη χωρις να την δουμε.
Παει ο γιος μου να την χαιδεψει κ μου λεει γιατι μυριζει βανιλια η μικρη?

Παω κ γω ολη περιεργια να την μυρισω κ οπως χαιδευω την φατσουλα τους νιωθω κατι σαν βεργουλες να με τρυπανε.
Τα μουστακια της ειχαν "κολλαριστει" χωρις πλακα!
Ευθεια τεντωμενα κ σκληρα!
Φυσικα καταλαβα εγω (ο γιος μου οχι μεχρι να του εξηγησω) κ εψαξα το πιατακι :)

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
τριτη φορα χθες που ξηλωσε τις μπριζες της βεραντας και βρηκα το σπιτι χωρις ρευμα παλι γιατι επεσε ο ρελες οπως και τις αλλες φορες,,, εν τω μεταξυ μολις μπηκα την αυλη αντι να ερθει επανω μου τη βλεπω και τρεχει σφαιρα και χωνεται στο σπιτακι της... λεω,,, τι επαθε παλι,,, μετα που ειδα τις μπριζες καταλαβα,,, το θεμα ειναι οτι καταλαβαινει ποτε κανει μ@λ@κι@ αλλα παρολα αυτα την κανει και μετα τρεχει να κρυφτει γιατι ξερει οτι θα γινει χαμος ==))

PrincePapillon

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
142
1
12
Ερώτηση ενός ψιλοάσχετου:

Ποιός ο λόγος να έχεις το crate μέσα σε ένα πάρκο? Γιατί να μη τον έχεις απλά μέσα στο πάρκο, χωρίς να υπάρχει το Crate μεσα.
Γιατί έτσι ήρθε μαθημένος από τον εκτροφέα! Το crate του είναι ένα πλαστικό κουτί μεταφοράς με καγκελάκι μπροστα κανονικά αλλά το καγκελάκι το έχω βγάλει. Θεωρεί το crate κρεβάτι του, φωλίτσα του και μπαίνει να κοιμάται και να χουζουρεύει. Επίσης σε κρεβάτι δεν μπορεί να κοιμάται γιατί είναι κοντός και δεν είναι για να ανεβοκατεβαίνει γιατί σπάνε εύκολα τα κόκαλα του! Ακόμη και τα κρεβατάκια που έχουν ένα χαμηλωμένο σημείο για να πηγαίνει από εκεί το ζωάκι είναι πιο ψηλό από τον Prince! Μόλις μεγαλώσει λιγάκι το αγοράκι μου το μικρό και ψηλώσει, προς το καλοκαίρι το υπολογίζω, θα πάρουμε καλοκαιρινό κρεβάτι στα μέτρα του και το χειμώνα ένα άλλο κλειστό σαν φωλίτσα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
τριτη φορα χθες που ξηλωσε τις μπριζες της βεραντας και βρηκα το σπιτι χωρις ρευμα παλι γιατι επεσε ο ρελες οπως και τις αλλες φορες,,, εν τω μεταξυ μολις μπηκα την αυλη αντι να ερθει επανω μου τη βλεπω και τρεχει σφαιρα και χωνεται στο σπιτακι της... λεω,,, τι επαθε παλι,,, μετα που ειδα τις μπριζες καταλαβα,,, το θεμα ειναι οτι καταλαβαινει ποτε κανει μ@λ@κι@ αλλα παρολα αυτα την κανει και μετα τρεχει να κρυφτει γιατι ξερει οτι θα γινει χαμος ==))
Εσύ...μόνο ασταμάτητη πλάκα μπορεί να μας κάνεις. Δεν μπορώ να υποψιαστώ τίποτα άλλο...

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
τι εκανε σημερα,,,, εσπασε τη μια πριζα της βεραντας,,, και εκανε κοματια το πλαστικο κλουβι μεταφορας που της ειχα παρει οταν τη βρηκα,,, μαλλον το εφαγε το ροκανησε,,, και ημουν ετοιμος να το βαλω για δωρεαν διαθεση σε καποιον με μικροσωμο σκυλο ,,, θα τις ειχε δημιουργησει παιδικο τραυμα και ξεσπασε τωρα ==))

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul