Για το πρόβλημα του ότι δε σε αφήνει να ντυθείς: δοκίμασε αρκετές φορες τη μέρα να ετοιμάζεσαι σαν να βγείς εξω και ας μη βγαίνεις. Βάζε τα παπούτσια σου και τριγύρνα μες στο σπίτι, ντύσου κανονικα αλλά μη βγεις έξω. Παίζε με τα κλειδιά σου πήγαινε μέχρι την εξώπορτα... θα καταλάβει πως είναι κάτι το φυσικό.οταν καταλαβει οτι ντυνομαι για να βγω εξω.... δαγκωνει και τραβαει το παντελονι να μην το βαλω
μετα δεν με αφηνει να δεσω τα κορδονια απο τα σπορτεξ μου
και αφου δει οτι εγω θα φυγω... παει και στεκετε πισω απο την πορτα να την παρω μαζι μου
αν καταλαβει οτι αυτο δεν παιζει.... παει και ξαπλωνει σε κατι μαξιλαρες που εχω στο σαλονι και βλεπει την εισοδο με ενα βλεμα γεματο παραπονο
οσο λειπουμε ολοι απο το σπιτι.... δεν κουνιετε απο εκει
τωρα που εχει κρυο την σκεπαζω με την κουβερτουλα της και την βρησκω ετσι οποτε γυρναω
τωρα αν ειμαι εγω σπιτι και λειπουν τα παιδια... τα περιμενει πισω απο την πορτα για κανα μισαωρο μετα τρεχει απο πισω μου οπως παντα και οταν ερθουν στην οικοδομη... το καταλαβαινω γιατι παει και στινετε παλι πισω απο την πορτα και τα περιμενει
μεχρι τωρα δεν εχει κανει καμια ζημια στο σπιτι οταν λειπουμε
μια φορα εφαγε την σπανακοπιτα της κορης μου
εβλεπε τηλεοραση και αυτη απο κατω περιμενε να της δωσει, αφου ειδε οτι δεν τις εδινε.... το πηρε απο μονη της
κατα αλλα ειναι κυρια
της προαλλες γυρισα απο την δουλεια και βρηκα στο τραπεζι τα πιατα τους γεματα, τις καρεκλες τραβηγμενες οποτε μπορουσε να πηδηξει να ανεβει, τα παιδια στο φροντιστηριο και το κοριτσι μου.... περιμενε στις μαξιλαρες να γυρισουμε
την εχω πιασει να στινει αυτι οταν εχει φασαρια στον διαδρομο και μετα γαυγιζει