Οχι το ανεφερα και εγω πιο πανω.. εννοειται οτι ανα πασα στιγμη τρεχεις κτηνιατρο... οτι και να γινεται. ειδικα με κατι τετοιο. προτιμω να εχω το κεφαλι μου ησυχο και το σκυλι μου υγιες..Αυτό το "έχουμε τραπέζι και δεν τον πάμε τώρα" γιατί φάνηκε μόνο σε μένα περίεργο?
Είμαι μειοψηφία που θα τον πήγαινα επί τόπου, δεν πα να ήταν και ο γάμος μου, που λέει ο λόγος?
Η Μαρουσώ είναι κάπου 12 χρονών αν δεν κάνω λάθος και δεν της πέφτει πολύς λόγος.Αυτό το "έχουμε τραπέζι και δεν τον πάμε τώρα" γιατί φάνηκε μόνο σε μένα περίεργο?
Είμαι μειοψηφία που θα τον πήγαινα επί τόπου, δεν πα να ήταν και ο γάμος μου, που λέει ο λόγος?
Αυτό δεν το γνώριζα, αλλά οι γονείς δεν παύουν να είναι ενήλικες.Η Μαρουσώ είναι κάπου 12 χρονών αν δεν κάνω λάθος και δεν της πέφτει πολύς λόγος.
17 είμαι παιδιά..Η Μαρουσώ είναι κάπου 12 χρονών αν δεν κάνω λάθος και δεν της πέφτει πολύς λόγος.
Ναι το ξερωΣτο νησί δε έχετε έναν...αυτός που μάλλον πας η γυναίκα έχει εκπαιδευτήριο-σπίτι είναι εύκολο να τον βρεις!Επίσης υπάρχει αλλος ένας στην Μαρπησα και πρόσφατα ήρθε και μία κτηνιατρος αν θυμαμαι καλα...είμαι Αθήνα και ξέρω πιο πολλά από εσενα?Η απλά οι αδερφη έχει εναλακτηκες αν χρειαστει κατι στο νησί που μενετε!!Της Μαρπησας ειναι ο πιο παλιος κτηνιατρος της Παρου!
Όχι τίποτα.. Σε εξοχή μένουμε περιπου.. Υπαρχει περιπτωση να έχει σπάσει κανένα πλευρό?(κοτσανα της μάνας μ )Εξαιρετικά δύσκολο Δεκέμβριο μήνα να ήταν φίδι. Απίθανο να ήταν και σφίγγα. Εκεί κοντά που μένεις υπάρχουν θερμοκήπια;
Δεν παύουν επίσης να είναι άσχετη..Αυτό δεν το γνώριζα, αλλά οι γονείς δεν παύουν να είναι ενήλικες.
Τέλος πάντων, ο κάθε ένας έχει τι προτεραιότητές του, φαντάζομαι.
Ελάχιστα.. Επίσης παρατήρησα οτι κοιμόταν και τον φοναζα και δεν άκουγε.. Τον φωναξα 15 φορες και μετα ξύπνησεΥποχωρησε το πρηξιμο καθολου? Πως το βλεπεις?