Τι γίνεται με τα "αποτυχημένα";

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
παιδια αν θελει ο αλλος να σε φαει θα σε φαει....τελος

αν ειναι επαγγελματιας να δαγκωνει ειναι λιγες οι πιθανοτητες....ειναι εξειδικευμενοι στην παπατζα στην ελλαδα αυτο εχει γινει πανεπιστημιακο μαθημα η παπατζα...

το θεμα ειναι οτι αυτοι που ειναι σωστοι δεν καθαριζουν λιγο το μετωπο απο τις ακαθαρσιες...και ετσι θα καουνε και αυτοι στο τελος.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Υπαρχουν και οι καλοι σοβαροι και σωστο εκτροφεις!!!!!!
Απλα θελουν πολυ ψαξιμο και να ξερεις την πιατσα.
Δεν φτανει ομως να λεμε- παρε τηλεφωνο στον ΚΟΕ, να σου δωσει λιστα εκτροφεων, οταν καποιος ψαχνει μια φυλη.

Εγω π.χ, για την δικια μου φυλη, που ειναι κατεστραμενη πλεων, θα μπορουσα αυτην την στιγμη να συστησω κανα 2-3 εκτροφεια μονο ( ανα ευρωπη!).

stamos

Well-Known Member
18 Μαϊου 2012
70
0
patra
Μα δεν ειπε κανενας οτι δεν υπαρχουν σωστοι εκτροφεις .Δεν γινεται ομως ενας ασχετος με το χωρο να γνωριζει ολες αυτες τις "λεπτομερειες" που κανουν τη διαφορα οποτε θα πεσει στη λουμπα και μαλλον θα κλαιει και τα χρηματα του στο τελος.Το καλυτερο θα ηταν η καθαρση στην κυνοφιλια να ξεκινησει διαχωριζοντας ΕΚΤΡΟΦΕΙΣ απο "εκτροφεις " και μετα ολα τα αλλα

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
Υπαρχουν και οι καλοι σοβαροι και σωστο εκτροφεις!!!!!!
Απλα θελουν πολυ ψαξιμο και να ξερεις την πιατσα.
Δεν φτανει ομως να λεμε- παρε τηλεφωνο στον ΚΟΕ, να σου δωσει λιστα εκτροφεων, οταν καποιος ψαχνει μια φυλη.

Εγω π.χ, για την δικια μου φυλη, που ειναι κατεστραμενη πλεων, θα μπορουσα αυτην την στιγμη να συστησω κανα 2-3 εκτροφεια μονο ( ανα ευρωπη!).
ειδικα για γερμανικο ποιμενικο να ξερεις ειναι μετρημενοι ισως σε μια παλαμη οχι για show dog για γερμανικο ποιμενικο μιλαω....

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Κάποια στιγμή, και τα ξερά, και τα χλωρά, θα πρέπει να καταλάβουν ότι αν δεν με προστατέψει κανείς, εμένα, τον απλό "καταναλωτή" απλούστατα θα πάψω να είμαι καταναλωτής. Είναι τόσο απλό... Δόξα τω Θεώ, από αδεσποτάκια έξω στο δρόμο, ουουουουου! Μπόλικα. Κι όποιος αντέχει κι οικονομικά πάει κι έξω την τσάρκα του για το καθαροαιμάκι...

Ξέρω ότι μερικοί θα πουν ότι εμείς οι ίδιοι οφείλουμε να προστατεύουμε τον εαυτό μας... Διαφωνώ... Μόνο στη ζούγκλα προσέχει ο καθένας τον εαυτό του... Για να φύγουμε από τη ζούγκλα φτιάξαμε οργανωμένες κοινωνίες... Και βλέπω να παίζει πάλι το "όταν ψάχνουμε για αμάξι.κινητό.ρολόι"...

• Like
Reactions: paliotspos

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Και βλέπω να παίζει πάλι το "όταν ψάχνουμε για αμάξι.κινητό.ρολόι"...
Καλα κανει κανεις εκει να το ψαξει.
ΑΛΛΑ- δεν συγκρινεται με την αγορα σκυλου.
Εαν παρεις ενα ελλατοματικο αμαξι, κινιτο, ρολοι- εχεις και καπιοα εγγυηση. Ειτε στο φτιαχνουν οταν χαλασει- ειτε σου δινουν ενα αλλο ιδιο- αρα μικρο το ρισκο. Δεν θα μεινεις χωρις.

Αυτο με τα σκυλια δεν γινεται τοσο απλα. Ο σκυλος ειναι ζωντανο, μελος της οικογενειας, πονει, υποφερει οταν ειναι "ελλατοματικο" η "χαλασμενο". Και μαζι με αυτον ποναμε και υποφερουμε και εμεις.
Μελος οικογνενειας δεν "αλλαζει" τοσο ευκολα με ενα αλλο, οταν δεν "επισκευαζεται".

Και επειδη δεν ειναι και μεσα ο εκτροφεας και η φυσημ που παιζει και αυτη ενα μεγαλο ρολο δεν ειναι παντα προβλεψημη- παραμενει η αγορα ενος κουταβιου οντος ενας τζογος!

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Η ερώτηση μου προκλήθηκε γιατί στο post ο αμερικάνος(?) ειδικός για τα pit, προτρέπει ευθαρσώς να θανατώνονται τα κακά δείγματα, ενώ το ίδιο έχω ακούσει και από Έλληνα εκτροφέα (άλλης φυλής).
Είναι κοινή πρακτική ή εξαιρέσεις?
Μπαίνοντας στο forum έμαθα για byb - petshop - εκτροφείς, αλλά αν οι εκτροφείς λειτουργούν έτσι υπέρ της φυλής (και κατά των ζώων), βράσε ρύζι!
Στον Καιάδα?????!!!