Τι έχει καταβροχθίσει ο σκύλος μου

ShadyWorld

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
197
0
33
Cyprus
εμενα το μωρουλινι μου εχει μανια με παντοφλες και παπουτσια...
μεχρι τωρα μου εχει φαει 5 κουτια τσιγαρα σαν να μου λεει " μαμα, σταματα το τσιγαρο χεχε", εφαε γατο τροφη, πριονιδι που βαζω στο κουνελι, τροφη απο τα παπαγαλακια μου...και οτι δηποτε βρει κατω στο πατωμα το τρωει... ευτηχως δεν εφαε κατι αλλο πιο παρᾲξενο :p

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
Εμένα ήθελε να φάει (αλλά φυσικά δεν τις πέρασε!) όλα τα παπαγαλάκια μου!!! Δεν ήξερε πιο να πρωτοδιαλέξει!!!
axaxaxaxaxaxa θα μας τρελανουν αυτα τα σκυλια !

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Eγώ συζητούσα με διάφορους και μου λένε αστον μην ανησυχείς ξέρει δεν θα φάει κάτι επικίνδυνο, παιδιά αυτό είναι λάθος άποψη και όσοι έχετε κουτάβια βάλτετο καλά στο μυαλό σας, είναι σαν παιδιά που δεν αναγνωρίζουν τον κίνδυνο θα φάνε οτιδήποτε, επικίνδυνο και μη, οπότε τα μάτια μας 14!
Και δυστυχως τα ιδια μου εχουν πει 2 κτηνιατροι. Ειχαμε μια συζητηση και τους ελεγα τι τραβαω και πως ολη μερα τρεχω απο πισω του γιατι τρωει οτι βρει και μου ειπαν "Ε και τι εγινε, ο δικος σου δεν παθαινει τπτ, ειναι πολυ μεγαλο σκυλι, εδω τα μικρα τρωνε οτι βρουνε και ειναι μια χαρα." Είναι λογικη τώρα αυτή?? Και να πω οτι μου το ειπε ο μπακαλης της γειτονιας που δεν εχει ιδεα ο ανθρωπος, να το καταλαβω. Αλλά οι κτηνίατροι???

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Μας την ειχε στημένη από την ώρα που παραγγείλαμε τ σουβλάκια!!
Για να μην μακρυγορω έφαγε μισό σουβλάκι ντομάτα πατάτα κέτσαπ. Σκέφτομαι να της δωΣω και λίγο κόκα κόλα για να πάει κάτω!
Πέρα από την πλακα το μόνο που με ανησυχεί ειναι η ντομάτα κ η κέτσαπ. Ηταν μικρή ποσότητα

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Γιατι σε ανησυχεί η ντομάτα και η κέτσαπ; Μια χαρά θα τα χωνέψει.ο δικός μου ο γαργαντούας ροκανίζει τα ξύλα του τζακιού,που τον βρίσκεις που τον χάνεις στο καλάθι με τα ξύλα είναι χωμένος,τα ροκανίζει επιμελώς και τα απλώνει τραχανά σόλο το χαλί .μεγάλη αδυναμία έχει στις σκατούλες της γάτας καθώς και στην ίδια τη γάτα που θα την μπάρφαρε άνετα αν δε με φοβόταν.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Μας την ειχε στημένη από την ώρα που παραγγείλαμε τ σουβλάκια!!
Για να μην μακρυγορω έφαγε μισό σουβλάκι ντομάτα πατάτα κέτσαπ. Σκέφτομαι να της δωΣω και λίγο κόκα κόλα για να πάει κάτω!
Πέρα από την πλακα το μόνο που με ανησυχεί ειναι η ντομάτα κ η κέτσαπ. Ηταν μικρή ποσότητα
Καλή της χώνεψη! Πάρτι έκανε μην ανησυχείς!

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
με λίγη ποσότητα δεν θα πάθε κάτι ,ναι μέν δεν κάνουν αλλά δεν του δίνεις και κάθε μέρα απο αυτά. πώς κατάφερε να φάει απο την πίτα σου?

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Ιδανικο θα ηταν να μην φαει την ντοματα. Οι σποροι της ντοματας αν θυμαμαι καλα ειναι δηλητηριωδη για τα σκυλια. Επειδη ομως μιλαμε για απειροελαχιστη ποσοτητα δεν θα παθει τιποτα.

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Τα κοτσάνια της ντομάτας δε κάνει,,,μια χαρά είναι η ντοματούλα για τα σκυλιά ,το καλοκαίρι προσθέτω στο φαγάκι τους .

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Το καμάρι μου έχει φάει:

ενα ταψί μπράουνις με σοκολάτα (και έριξα το φταίξιμο στον συγκάτοικο, αλλα προδόθηκε απο τα ψίχουλα στο κρεβάτι της!)

Την συκωταριά που μαγείρεψε η μάνα μου πέρσυ το πάσχα
Τρώει μόνιμως τα βελανίδια στο δάσος
Εχει φάει 3-4 μανταλάκια.....
Παλαιότερα μασούλαγε ότι καλώδιο έβρισκε....
Εχει φάει 2 ζευγάρια γυαλιά ηλίου και ένα ρολόι....
Παραδόξως τίποτα δεν την έχει πειράξει....

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Ο Μπρούνο μας, αποδεδειγμένα surviror, αυτός ο σκύλος δε θα πεινάσει ποτέ:

1. Μαζεύει από κάτω ό,τι πέφτει από τα δέντρα του κήπου ανάλογα την εποχή: ελιές, σύκα, μούσμουλα (όλες τις εποχές αυτά, από όταν πέφτουν παραγινωμένα μέχρι τώρα που πέφτουν κάτι απολιθωμένα περσινά), ροδια (κι επειδή δεν είναι εντελώς σαβούρας :p τρώει μόνο το εσωτερικό κι αφήνει τις φλούδες τέλεια καθαρισμένες), και τα σπόρια από το φοινικα. Τα σπόρια του φοίνικα και τα μούσμουλα (μόνο στην εποχή τους όμως) τα τιμάει και η Ρούμπι.

2. Έχει φάει δύο φορές την εφημερίδα από το κλουβί του καναρινιού αφού την έκλεψε από τα σκουπίδια! Τρομερή λιχουδιά πρέπει να είναι οι κουτσουλιές.....

3. Κάνει άνω κάτω την ανακύκλωση για να βρει κάνα πλαστικό μπουκάλι από κέτσαπ ή γάλα τα οποία τα μασουλαέι μέχρι να απορροφήσει και το τελευταίο μόριο. Τα πλαστικά δεν τα καταπίνει, τα παρατάει μασουλημένα. Έχουμε σταματήσει να πετάμε στην ανακύκλωση χάρτινες συσκευασίες από γάλα, χυμούς και πίτσες γιατί αυτά δεν τα μασουλάει αλλά τα κάνει χιλιάδες μικρά μικρά κομματάκια.

4. Σκάβει το κομπόστ και τρώει τις πατατόφλουδες, άλλη καταπληκτική λιχουδιά πρέπει να είναι αυτή....

5. Έχει φάει μισό κουτί βιολογικό λίπασμα (αποξηραμένη κοπριά στην ουσία). Δεν τον πείραξε ιδιαίτερα, λίγη διάρροια έκανε μόνο.

6. Είχα αφήσει πριν καμιά δεκαριά μέρες στην αυλή έξω από την κουζίνα μια σακκουλα ντομάτες, ακούω κάποια στιγμή χρούτσου χρούτσου απ' έξω, κοιτάω από το παράθυρο, έχει βάλει την κεφάλα μέσα στη σακκούλα κι έχει καταπιεί πάνω από τις μισές. Τις υπόλοιπες τις πέταξα γιατί αυτό σκέφτηκα κι εγώ, ότι οι ντομάτες θα τον πειράξουν......... ](*,)

7. Την περασμένη βδομάδα βούτηξε από τον πάγκο της κουζίνας ένα ολόκληρο κέικ, μεγάλη φόρμα, δέκα λεπτά το 'χα ξεφορμάρει, δεν είχαμε προλάβει ούτε να το δοκιμάσουμε. Ήταν πολύ ήσυχος πάντως, χαμπάρι δεν πήραμε, τυχαία μπήκα μέσα την ώρα που μάζευε κάτι τελευταία ψιχουλάκια......

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.732
7.230
Το παρακάτω δεν αφορά τον Άρη που και αέρα να φάει τον πειράζει, αλλά άλλο σκυλί της οικογενείας που μπορεί να με φάει ολόκληρη και να με χωνεψει (φτου φτου φτου φτου το αγόρι μου).

Όταν έμενα στο πατρικό μου είχαμε ένα απρόοπτο επεισόδιο, κοντολογίς δανειστήκαμε από τη γιαγιά μου μια ταμπλέτα (πώς το λένε, όλη τη σειρά στο αλουμίνιο, όχι ένα χάπι) υπογλώσσια για την καρδιά, χρησιμοποιήθηκε ένα και η ταμπλέτα πάνω στον πανικό μας τοποθετήθηκε ψηλά πάνω σε μια βιβλιοθήκη για 2-3 μέρες.

Ένα πρωί πολύ νωρίς με ξυπνάει η μάνα μου άσπρη και πανικόβλητη και μου λέει, σήκω, δεν ξέρω τι να κάνω, μάλλον έριξε μια από τις γάτες κάτω τα υπογλώσσια και ο μικρός τα μασούλησε. Πάω, βλέπω την ταμπλέτα, χάπια να λείπουν ολόκληρα, άλλα να λείπουν μισά, άλλα μισάνοιχτα να λείπουν λίγο. Δεν έχω ιδέα μου λέει αν έφαγε, πόσα έφαγε, έτσι τα βρήκα μες στα χέρια του σκυλιού που τα μασουλούσε. Παίρνουμε τον κτηνίατρο που είχαμε τότε, ο οποίος (να μην τον χαρακτηρίσω και να μην τον θυμάμαι), μας λέει εντάξει, θα δούμε, δώστε του χλιαρό (ή βραστό-ζεστό, δε θυμάμαι) γάλα για να κάνει εμετό και βλέπουμε - ούτε εμετικά ούτε τίποτα..

Τεσπά βράζουμε γάλα και του το δίνουμε μπας και το πιεί. Πού να το πιει, είχε φάει πρωινό πιο πριν, δεν το γούσταρε μάλλον και από τη μυρωδιά, δεν το πινε με τίποτα. Εκεί τα παιξα, τον κυνηγούσα με το μπωλ ώρα, τίποτα αυτός. Λέω να του το δώσω με σύριγγα θα κάνω 10 ώρες, θα κρυώσει μέχρι τότε, δεν θα γίνει δουλειά. Τα παίζω τελείως και εκεί που κρατάω το μπωλ μπροστά του με πιάνουν κλάμματα και του λέω "σε παρακαλώ, πιες το, δε θέλω να πάθεις τίποτα, πιες το βρε αγόρι μου". Γυρνάει, με κοιτάει απορημένος και φοβισμένος ότι κάτι έπαθα και αρχίζει σιγά σιγά και πίνει όολο το μπωλ το γάλα κοιτώντας με στα μάτια.

Εμετό δεν έκανε τελικά, αλλά ούτε τον πείραξαν τα χάπια, μπορεί και να μην τα είχε φάει. Για τον κτηνίατρο να μην επεκταθώ, δυστυχώς αργήσαμε να τον αλλάξουμε με επιπτώσεις σε άλλο ζώο μας. Αλλά αυτό που έκανε να πιεί το γάλα για χάρη μου και τα ματάκια του που με κοιτούσαν σα να μου έλεγαν, εντάξει όλα καλά θα πάνε, θα κάνω ότι θες αρκεί να μην ταράζεσαι, δεν μου φεύγουν απ'το μυαλό. Η λατρεία μου!

• Like
Reactions: stefanosk

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Αυτό με τα σπόρια της ντομάτας δε τόξερα ,δεν το γράφει σαυτα που διάβασα για τη μπαρφ.ευχαριστώ για την ενημέρωση io Maria.

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Το μ---κιστηρι σήμερα έφαγε σοκολατενιο πασχαλινό αυγό! :mad:

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Sory ρε παιδιά... Μόνο εγώ παραξενεύομαι που τα σκυλιά σας τρώνε γυαλιά και γυαλικά και δεν ξέρω εγώ τι άλλα και ζουν ακομά; Δεν είναι επικίνδυνο να φάει γυαλί; Επίσης ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΙ;

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Το μ---κιστηρι σήμερα έφαγε σοκολατενιο πασχαλινό αυγό! :mad:
οχ ρε εσυ, ελπίζω μην την πειράξει.πόσο μεγάλο ήταν το αυγό και πώς το πήρε?εγώ θυμάμαι μόνο το κανονικό σε μέγεθος δεν μπορούσα να το φάω.

Last edited:

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Sory ρε παιδιά... Μόνο εγώ παραξενεύομαι που τα σκυλιά σας τρώνε γυαλιά και γυαλικά και δεν ξέρω εγώ τι άλλα και ζουν ακομά; Δεν είναι επικίνδυνο να φάει γυαλί; Επίσης ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΙ;
Τι να σου πω βρε Νεφελάκι, την ίδια απορία είχα και εγώ όταν μου έφαγε τα μαύρα γυαλιά (που είχαν και μυωπία), Miu miu παρακαλώ!!! Πάνε μήνες τώρα... Αλλά άμα λέμε τα έφαγε, εννοούμε εντελώς, και το σκελετό και τα κρύσταλλα!!!! Κάτι υπολείμματα βρήκα, πέθανα από το άγχος μου, αλλά αυτός τίποτα!! Δεν κατάλαβε χριστό (και είναι και ευαισθητούλης στα γαστρεντερικά!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog