Τι έχει καταβροχθίσει ο σκύλος μου

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Μόνο κάλτσες!

Που τις έβγαζε από πίσω μετά!

Α ναι και τα γυαλιά μυωπίας μου φέτος το καλοκαίρι μια μέρα πριν φύγουμε για camping και κατέβαζα ΧριστοΠαναγίες!

Ευτυχώς δεν τα πολυχρησιμοποιώ διότι φοράω φακούς επαφής αλλά τα βράδια στο camping βγάζοντας τους φακούς και ερχόμενος από τις τουαλέτες χωρίς γυαλιά καταλαβαίνετε ότι μπορεί να κοιμόμουν σε λάθος σκηνή!
Ηκάλτσα βγήκε ολόκληρη ? πλυντήριο και μετά με το σετάκι της ?:D Όσο για το κάμπινγκ ε.....άμα οι γειτόνισες ήταν καλά κορίτσια θα βρισκόταν χώρος :D:D
Αυτό με τα γυαλιά μυωπίας το έχω πάθει και εγώ . Τον βρήκα να πετάει ψηλά και να τρέχει να τα πίασει και είχα να κάνω και ομιλία την επόμενη μέρα. Με ρωτάγανε διάφορα και εγώ έλεγα σε ποιό σημείο της διαφάνειας αναφέρεστε ?

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Εμενα την πεφτουν στις χαρτοπετσετες συνηθως! Και ιδιατερα η Σοκο. ο Φωντας απο την μιζερια του δεν τρωει τιποτα. Απο κοτοπουλο και πανω! Αρα ειμαι λιγο τυχερη γιατι αντε ψαχνε τα σκ@@τακια αν θα τα βγαλουν αυτα που καταπιανε μετα!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Εμας μέχρι στιγμης μολις βγαινει στην αυλη κατι την τραβαει στα λουλουδια,που εμενα λιγο με απασχολει δε παει να τα κανει κονφετι!!!!Αλλα τα πεθερικα(μελλοντικα κιωλας) τα ψιλο παιρνουν:D μα και αυτη η σκ@@λα παει και τρωει μονο τις κλιματαριες τις κοβει στη μεση και ειναι για πεταμα...και πεθερος που εχει αδυναμια σε αυτες στραβο καταπινει:D:D:p!!!!Τι να κανουμε ειναι ρομαντικο το κοριτσι θελει λουλουδακια!!!:)

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Ελα παιδια... Εχετε δει να πετανε το τσιγαρο κατω αναμμενο και να πηγαινει ο δικος σου και να το τρωει? Αναμμενο! Απο μικρος ειχε μια ταση στα καπνα.. Οπου εβλεπε τασακι πηγαινε και εγλυφε τη σταχτη!! Εχει φαει αναμμενο τσιγαρο 5-6 φορες χωρις να τον προλαβω, αναμμενο πουρο μια φορα, γοπεσ απειρες φορες.... Ε,ενταξει, καλτσον, ξυλα, περιτυλιγματα τα χουμε ξεπερασει. Εχουμε προθεσει στη διατροφη μας μια φορα και καρυδι (ολοκληρο), ενα μπιφτεκι που επεσε κατα λαθος απο τα καρβουνα (ζεματαγε), κατι βιταμινες και χαπια, ενα λουρακι του... αυτα μεχρι στιγμης! Πως ζει αυτο το σκυλι, απορω.. Μα αναμμενα τσιγαρα, γινεται?

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
49
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Λουκία: ό,τι μπορεί να βάλει ανθρώπινος νους με αποκορύφωμα ένα κουτί αντισυλληπτικά που το κατέβασε από ένα ράφι στα 2.10 m. Έφαγε όλο τον μήνα, εκτός από μια Τρίτη και μια Πέμπτη! :p
Την στείρωση ωστόσο δεν την γλύτωσε!:D

Το Μαρθόνι σαν κουτάβι έτρωγε απλά ό,τι έβρισκε πρόχειρο στο διάβα του. Με καλύτερες επιδόσεις τη μέρα που κατασπάραξε ένα πακέτο χαρτοπετσέτες και ένα μικρό σακί κάρβουνα!:maria:

theofilos85

Member
30 Ιουλίου 2010
14
0
Καμποχωρι Ημαθιας
κ εγω ανησυχουσα για το''μοσχαρακι'' μου που ξεκινησε κλασσικα με τα κακακια του κ οποια αλλα εβρισκε,μετα αρχισε να τρωει πετρες κ τσιμεντο τα οποια εσπαγε απ'τα πεζουλια του φραχτη,κ τωρα πηγαμε στα ξυλα κ στα σαπια ροδακινα που ειχαν πεσει απ'το καλοκαιρι!!!δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι γινεται συστηματικα αυτο το πραγμα;τους βοηθαει στην χωνεψη;

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Λοιπώωωωωωων Δίας ο κοπροφάγος: κατασπαράζει σε χρόνο ρεκόρ κοπριές από αιγοπρόβατα ( μόνο τις φρέσκες παρακαλώ). Τις γατίσιες και τις ανθρώπινες σκατούλες δεν τις καταδέχεται το καμάρι μου. Έχει φάει ένα τυφλοπόντικα που τον έπιασε σε ένα χωράφι και μετά για δύο μέρες είχε τσιρλιό. Έχει καταστρέψει άπειρες παντόφλες και παπούτσια των ανηψιών μου και όλης της οικογένειας. Λουλούδια και μια μικρή συκιά που την είχαμε σε γλάστρα πριν προλάβουμε να την μεταφυτέψουμε, το αυτόματο πότισμα του γείτονα (τα οικόπεδα δεν έχουν ακόμα περίφραξη), το χριστουγεννιάτικο στόλισμα ενός άλλου γείτονα που δεν με άκουσε και άφησε την εξώπορτα του ανοιχτή, άπειρα παιδικά παιχνίδια, ρούχα από την απλώστρα ( μήπως υπάρχει κανένα μαλακτικό με γεύση πιπεριού??????) άμμο στην παραλία και πολλά πολλά ξύλα. Αυτά θυμάμαι προς το παρόν.

Last edited:

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
η ρούνη το πιο ακριβό που έχει φάει είναι τα πολυεστιακά - πανάκριβα - γυαλιά του άντρα μου, μόνο το φακό, το σκελετό τον έφερε τα μπρος πίσω... τέτοια σύγχυση... θα την πέταγε απ'το μπαλκόνι... για πόσο καιρό, μέχρι να ξαναφτιάξει καινούρια, δεν έβλεπε τίποτα...
επίσης λουράκια, δερμάτινα και υφασμάτινα, παντόφλες, σαγιονάρες (οι χαβαϊάνας ήταν οι αγαπημένες της...), παιχνίδια, πατάκια, ένα κομπολόι που μετά ψάχναμε τις χάντρες στα κακά της, αλλά δεν βρήκαμε ποτέ τίποτα, κάλτσες
ο άρης όλα τα παραπάνω (εκτός απ'τα γυαλιά και το κομπολόι), εφημερίδες, περιοδικά, τοίχους, πλάκες καρύστου, σωλήνες που μετά τρέχουν τα νερά και κάθε τρεις και λίγο ο υδραυλικός εδώ είναι, τις μονώσεις από τους σωλήνες, το λούκι που τρέχουν τα νερά από την ταράτσα, μάρμαρα, το λάστιχο του ποτίσματος...
αυτά βέβαια όχι συνέχεια, κυρίως πιο παλιά...

sofakik

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
125
0
θεσσαλονικη
παιδια πλακα μου κανετε? το αλλο μασουλησε ξυριστικη μηχανη και χωρις ναι παθει την παραμικρη γρατσουνια!δεν ξερω ποσους αγιους ειχε μαζι του! και επισης η δικια μου επεζαι πολυ χαριτωμενα με ενα γυαλι που βρηκε σπιτι της αδερφης μου και της το εβγαλα απο το στομα της!θα με τρελανει αυτο το σκυλι.......

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Σελλες απο ποδηλατα.Εχει φαει 3 σελλες και αν δεν φτιαξω χωρο αποθηκευσης ποδηλατων δεν αλλαζω σελλες.

Ποτιστικα λαστιχα , ενα τραπεζακι , τον πισω προφυλακτηρα του αυτοκινητου , κακα απο αιγοπροβατα , χουρμαδες κλπ κλπ.

Εχει ξεσαλωσει και με εχει πιασει η τσιτα μου που οταν τον δω να μασουλαει οτιδηποτε αλλο απο την τροφη του , του την πεφτω στεγνα , ανοιγω την στοματαρα του και βγαζω οτι θελετε.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Αααααα, να σας πω...τέτοια ποικιλία από αντικείμενα στη διατροφή μας δεν έχουμε ακόμη, αλλά κατασπαράζουμε με περισσή ικανοποίηση ό,τι έχει να κάνει με ύφασμα (ειδικά δε εάν πρόκειται για κουβέρτα και κάλτσες - τη λύσσα των σκύλων με τις κάλτσες ποτέ δεν την κατάλαβα!) και φυσικά ότι ξεφύγει από το φαγητό του μπαμπά και της μαμάς δεν προλαβαίνει να δει το πάτωμα... το απειροελάχιστο ψιχουλάκι να είναι...!!! (πάντα το έλεγα ότι τοπαιδί που θα κάνω θα είναι νοικοκυρά, πεντακάθαρο το πάτωμα!!). Α, τώρα τελευταία δε μου ψιλομασουλάει και την άκρη της πάνας της.

elenib

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
105
0
Σπετσες
Η Αρτεμις εχει φαει διαφορα παντοφλες καλτσες σουτιεν θηκη απο γυαλια κ.τ.λ.To καλυτερο το εχει κανει οταν ηταν περιπου 4 μηνων.Ειχαμε παρει σουβλακια αυτη κοιμοταν αλλα ξυπνησε απο τη μυρουδια αρπαξε το σουβλακι [πιο μεγαλο απο αυτην] και αρχισε να τρεχει.Μπροστα η Αρτεμις ακολουθουσαν η ντοματες τα κρεμμυδια..... και απο πισω εμεις.

glika'smum

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2011
116
0
36
thessaloniki
χμμμ,ωραια,κι εγω ετρεχα πανικοβλητη να παρω την κτηνιατρο για ενα κομματακι χαρτι κουζινας..η γλυκα μας εχει φαει μεχρι τωρα χαρτια(κουζινας και χαρτοπετσετες:)),ενα κομματακι εφημεριδα:(,λιγο αψητο ρυζι(καρολινα)που μου επεσε στο πατωμα ενω μαγειρευα(ηλεκτρικη η μικρη μας),πολλα φυλλα που θελλω να πιστευω οτι τα χουμε προλαβει ολα και τη σωσαμε γιατι τρεχουμε πανικοβλητοι μην τα καταπιει και κατι χνουδακια απο μια καλτσα που τη γλυτωσα απο τα δοντακια της..

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Και μας τρωει και χαλαει τα παντα σχεδον!!!Αλλα τωρα που μπαινει η ανοιξη σιγα σιγα και εχει πιο πολυ ζουζουνια...συναχεια τα κυνηγαει να τα φαει!!Με αποτελεσμα προχθες να την βρω με ενα μαγουλο πρησμενο...ευτυχος ετυχε εκεινη την μερα να εχουμε κανονισει να παμε και στη γιατρο και τωρα ολα καλα!!!Επισης οπως ειχα πει και παλιοτερα εχει τρελα με τα λουλουδια,τριανταφυλλα και κλιματα!!

bytzamas

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
123
0
Λοιπόοοον...ο Οσκαρινος εχει καταβροχθισει πολλα και δαφορα...ενα κορυφαιο ηταν οταν μασουλησε κατι παντοφλες μου λαστιχιενιες ροζ, και φυσικα μετά ...έβγαζε ροζ κοματακια:p...ενα αλλο ηταν οταν εφαγε το σχοινι απο ενα παιχνιδι (απ αυτα που εχουν ενα σχοινι στη μεση) και μετά οχι απλά το..εβγαλε ολοκληρο, αλλα...κρεμοτανε κιολας και χρειαστηκε δική μας βοηθεια για να ...βγει...μπλιαχ...:mad::mad::mad:και χθες, τον αφησα μονο του για 1 λεπτο και το θηριο εκλεψε πανω απο το γραφειο ενα σοκολατακι που ειχα αφησει εκει για να το φαω εγώ..μόλις γύρισα τον βρήκα ξάπλα στο χαλί να μασουλαει το σοκολατακι και το περιτυλιγμα ήταν δίπλα του, χωρίς ούτε ένα σκισιματάκιι!!το ξετυλιξε κανονικότατα!:eek: Οι ελιές στην βόλτα είναι πλέον ρουτίνα...τα κουτσουράκια επίσης...

madicta

Well-Known Member
27 Φεβρουαρίου 2011
130
0
Υποθέτω ότι λόγω πρότερου ...αγοραίου βίου, η Πίσσα έχει μια πολύ καλή αίσθηση του τι είναι φαγώσιμο και τι όχι.

Σε γενικές γραμμές δεν έχει κάνει κουλά, έχει οδηγήσει βέβαια το σαγόνι της προς τα έπιπλα 1-2 φορές, αλλά έφτασε ένα μάλωμα. Το καλύτερο που έχει κάνει ήταν όταν της πήρα βρακάκι για την περίοδο. Υπάρχει κάποιος εκεί έξω που το θεωρεί έξτρα χαριτωμένο να φτάχνει βρακάκια για σκυλάκια που έχουν πάνω την Άρτα και τα Γιάννενα. Αυτό ο κάποιος προφανώς δεν είχε δικό του σκυλί ποτέ. Διότι η Πίσσα έφαγε το (φούξια παρακαλώ) φιόγκο του βρακιού της σε ανύποπτο χρόνο, έφαγε τα μισά πετραδάκια που είχα πάνω το βρακί (σε σχήμα καρδούλας, μην ξεχνιόμαστε) και φυσικά για επιδόρπιο έφαγε το σερβιετάκι...

Την επόμενη μέρα τα κακάκια της είχαν περιτύλιγμα, φιόγκο και λαμπίριζαν! :D:D:D

Πάντως αγαπημένο φαγανό σκυλί είναι το μπόξερ μιας πολύ καλής μου φίλης που πέρα από το ότι έτρωγε όλα τα λαχανικά, τα έτρωγε και μαζί με τις σακκούλες, τις οποίες έβγαζε προφανώς ολόκληρες στο τέλος! Σκυλί που να μη συγκινείται από τα ψώνια στο χασάπη αλλά να το ενδιαφέρον τόσο πολύ τα ψώνια από το μανάβη, πρώτη (και τελευταία) φορά είδα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog