Τι έγινε τελικά μ αυτά τα σκυλιά;;;

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ανήκει στα απαραίτητα...γιατί εκτός από φιλοξενία...αυτά τα σκυλιά χρειάζονται φαρμακα...στρώματα...χρήματα για τροφές...και ότι γενικά μπορεί να κάνει ο καθένας μας...δεν είναι μόνο η φιλοξενία!!

:):):):)
Δεν είναι έτσι Κατερίνα.... Η αγγελία μπηκε συγκεκριμένα ζητώντας προσωρινές ανάδοχες οικογένειες.....

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Δεν είναι έτσι Κατερίνα.... Η αγγελία μπηκε συγκεκριμένα ζητώντας προσωρινές ανάδοχες οικογένειες.....
Το κατάλαβα...τη διάβασα την αγγελία..αλλά πέρα από αυτό...μπορούμε να βοηθήσουμε και αλλιώς...!!!:cool::cool:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Η "κυρία", (ο Θεός να τη κάνει κυρία)..προσπαθεί με Εισαγγελική απόφαση να πάρει τα σκυλιά πίσω..ώστε να συνεχίσουν την πολυτελέστατη διαβίωσή τους μέσα στα σκατά...δεμένα με αλυσίδες ..χωρις φαγητό κλπ.

σνιπ

Και το γεγονός ότι όντως τα δύο Παγκ ήτανε κλεμμένα...επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους και αυτός έκανε μήνυση στη κυρία Απατεωνοπούλου...δεν σημαίνει τίποτα για την Ελληνική δικαιοσύνη...η μήνυση θα δικαστεί καλώς εχόντων των πραγμάτων..σε δύο χρόνια...πιάστο αυτό και κούρευτο..
Ξέρω ότι τα παιδιά από το Stray και άλλες Φιλοζωικές οργανώσεις μαζεύουν υπογραφές διαμαρτυρίας...η δίκη της μαλακ.....νης..για το αυτόφορ πήρε αναβολή για τον Ιανουάριο...
σνιπ

SARA...μακάρι να μπορούσαμε να πανηγυρίσουμε και στην Ελλάδα τη φυλάκιση της μαλ....νης κυρίας...αλλά δυστυχώς φοβάμαι ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο...ιδίως όταν εμφανίζονται εκθέσεις "κτηνιάτρων" που λένε ότι τα σκυλιά ήταν μία χαρά...ιδίως όταν εμφανίζεται στο δικαστήριο μάρτυρας αστυνομικός ο οποίος προφανώς έπασχε από Αλτζχαιμερ..γιατί δεν θυμόταν να είχε δει σκυλιά δεμένα η σε κακή κατάσταση...και ιδίως όταν υπάρχουν δημοσιογράφοι όπως η κυρία Κυράντζη η οποία έγραψε ολόκληρο κατηγορητήριο εναντίον του Stray και των άλλων Φιλοζωικών Σωματείων επειδή πήραν τα σκυλιά...

Ελλαδάρα αθάνατη..
Τις ίδιες μαλακίες κάνει δηλαδή με το καθίκι την παπυμιλλού στο Μίσιγκαν. Σας λέω, το μπούγιο στο Μίσιγκαν ξεκινάει 12 Ιανουαρίου. Νομίζω πάντως ότι αν αποδειχτεί ότι έστω και ένα σκυλί εκλάπη, είναι αρκετό ΚΑΙ για το δικαστήριο. Ένα άλλο πράγμα: το δικαστήριο δε θ' ακούσει κτηνίατρο που βγήκε στα παράθυρα. Θα ακούσει κτηνίατρο που ΕΞΕΤΑΣΕ τα σκυλιά όταν τα βρήκαν οι αρχές.

Πάντως κάντε τις εκπομπές με το rehab των σκυλιών. Και αν θέλετε προσφέρομαι να κάνω σελίδα παρακολουθώντας την κατάσταση. Δεν πρόκειται να βρίσω τη Μεγαρινή μαλακισμένη, αλλά δε θα μπορέσει να μου κλείσει τη σελίδα διότι θα τη λειτουργώ έξω από την Ελλάδα και με τον αμερικανικό νόμο που με ευνοεί. Αν η Μεγαρινή τσαντιστεί και πει τίποτα γιατί μαζεύω άρθρα και φωτογραφίες, θα βγούνε αύριο είκοσι τουλάχιστον Αμερικάνοι που θα έχουν να λένε για το πόσο φιλόζωη είμαι και πόσο καλοπερνάει το Μουφ που μπήκε απ' τ' αλώνια στα σαλόνια.:D:D Άσε που βάλανε τη βιογραφία μου στο Who's Who in America και έτσι περνάει ο δικός μου λόγος και όχι ο δικός της.

Αν θέλετε δε φιλοξενώ και λίστα με πληροφορίες όλων των Ελλήνων εκτροφέων που ψάχνετε. Εννοείται ότι όλα αυτά τα προσφέρω εθελοντικά και δωρεάν.

Α, το σημαντικό, είπαν οι δυο Αμερικανοί δικηγόροι που προσέλαβα για την υπόθεση το Μουφ εναντίον της φάρμας, είναι να έχετε ΠΟΛΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ!!!!! ΠΟΛΥ! Συνέχεια! Και να κάνετε γραφική παράσταση με το βάρος των σκυλιών και πώς ανεβαίνει. Πιστεύω ότι θα καταδικαστεί η ηλίθια, αφού μάλιστα υπάρχουν και φωτογραφίες με τα σκυλιά αλυσσοδεμένα που απαγορεύεται. Τέλος, κοιτάξτε αν μπορείτε να υποχρεώσετε το ελληνικό δικαστήριο να ζητήσει γνώμη επί του θέματος από το Ευρωπαϊκό. Υπάρχει διαδικασία. ΟΧΙ να πάτε στο Ευρωπαϊκό αλλά να υποχρεώσετε το ελληνικό δικαστήριο να ζητήσει γνώμη ΤΩΡΑ. Υπερισχύει πάντα η γνώμη του Ευρωπαϊκού σύμφωνα με το νόμο.

Last edited:

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Εγω παντως δεν ξαναπαιρνω τηλ μονο που δεν μας εδειραν .Δεν καταλαβαινω ηδη το ενα ροτ εφυγε απο ασιτια και ξυλοδαρμο τι πρεπει να γινει βοηθεια ζητησαν και βοηθεια θελουμε να δωσουμε.Τους ειπαμε να ερθουν να δουν το σπιτι και οποτε θελουν ας ερθουν να μας επισκευθουν.Λυπαμαι ειλικρινα.

matina_b

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2009
73
0
Μόλις τώρα επικοινώνησα και μίλησα με μία κοπέλα, η οποία μου είπε ότι τα σκυλιά δόθηκαν καθώς η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πάρα πολυ μεγάλη. Τώρα για το θέμα των υιοθεσιών είπε ότι θα δημιουργηθεί λίστα με τους ενδιαφερόμενους και όταν θα μπορούν πια θα προχωρήσουν και στις υιοθεσίες.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Λοιπόν άντε και ο ανασκολοπισμός καταργήθηκε στον Ελλαδικό χώρο από τότε που πρώτον κατέρρευσε το Βυζάντιο και δεύτερον απελευθερώθηκε η Ελλάδα από την Οθωμανική αυτοκρατορία. Αλλά!!

Αν ελληνικό δικαστήριο δει ΑΥΤΗ τη φωτογραφία (εκτός των άλλων) και ΔΕΝ την καταδικάσει και ΔΕΝ της πάρει τα σκυλιά και ΔΕΝ της πάρει τα σώβρακα σε πρόστιμα, τότε θα τον κάνω ΕΓΩ το χαμό! Και ΔΕΝ με ενδιαφέρει αν μου πει κανείς ότι ρεζιλεύω την Ελλάδα::mad::mad::mad::mad::mad:

http://www.pfo.gr/

(Κοιτάξτε τη φωτογραφία κάτω-κάτω!)

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
αν καταδικαστει κανεις για την υπόθεση του Αλεποχωρίου βαση αυτης της φωτο μαλλον θα υπάρξει πρόβλημα ...................

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα. Πρόβλημα για ποιον?
Αυτή η φωτογραφία είναι από τα σκυλιά που βρέθηκαν στα Δερβενοχώρια φέτος το Μάρτιο...
Το Αλεποχώρι είναι άλλη ιστορία..η οποία έσκασε πριν από λιγες εβδομάδες..

Δερβενοχώρι - Αλεποχώρι...μπερδέψαμε τα χωρια!!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Δεν υπάρχει πρόβλημα. Κρατήστε στοιχεία και φωτογραφίες. Επίσης συνεχίζω να προσφέρομαι για τη σελίδα. Στα ελληνικά μάλιστα. Αν θέλετε τη μεταφράζω κιόλας σε όλες τις γλώσσες που γνωρίζω. Η Μεγαρινή θα γίνει ρόμπα και στο τέλος θα την ξέρουνε καλύτερα κι απ' τα αρχαία μεγαρίτικα κρεμμύδια!:mad::mad::mad::mad::mad:

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Τα τελευταία νέα είναι τα εξής...
Η κυρία Απατεωνοπούλου κατάφερε να πάρει Εισαγγελική εντολή με την οποία ζητάει να μάθει που είναι τα σκυλιά της.
Αυτό το κατάφερε γιατί ο δικηγόρος της παρουσίασε ένα σωρό εκτυπώσεις από διάφορα blog, όπου κάποιοι συγκεκριμένοι ...κατηγορούν το Stray ότι στέλνει σκυλιά στο εξωτερικό για πειραματόζωα...
Έτσι η κυρία Απατεωνοπούλου..η οποία έκλεβε σκυλιά, η οποία τα κακοποιούσε..η οποία τα έβαζε να γενάνε σαν τα κουνέλια και πούλαγε τα κουτάβια στο Σχιστό και στις λαικές...κατάφερε να γύρει λίγο τη ζυγαριά επειδή κάποιοι ανίδεοι, (και αυτό είναι προσωπική μου άποψη)...κατα καιρούς αποφασίζουν να επιτεθούν στο Stray...και σε όποιο άλλο Σωματείο στέλνει σκυλιά στο εξωτερικό...
Τώρα λοιπόν...μετά από αυτή την εξέλιξη...ο κίνδυνος να γυρίσουν τα σκυλιά στις αλυσίδες, στην ασιτία και στην εξαντλητική εκτροφή τους...μεγαλώνει.
Καμιά φορά αναρωτιέμαι..τι σκατά φιλόζωοι είμαστε όταν προσπαθούμε να βγάλουμε ο ένας το μάτι του άλλου...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Καμιά φορά αναρωτιέμαι..τι σκατά φιλόζωοι είμαστε όταν προσπαθούμε να βγάλουμε ο ένας το μάτι του άλλου...
Κατερίνα συγγνώμη, όταν οι μεν φιλόζωοι παρατηρούν ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά με τους δε φιλόζωους πρέπει να το κάνουν γαργάρα προκειμένου να μη βγάλουν τα μάτια τους και "νικήσουν οι κακοί"?
Επειδή, δηλαδή, κάποιος κοτσάρει στον ευαυτό του ή στην ομάδα του τον τίτλο "φιλόζωος-φιλοζωϊκός" και έχει μια Α' δράση πρέπει όλοι οι άλλοι που επίσης αυτοαποκαλούνται έτσι να επικροτούν τη δράση του και να έχουν μια Β' δράση παρόμοια?
Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα.

Δεν μιλάω για κανέναν συγκεκριμένα.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Κατερίνα συγγνώμη, όταν οι μεν φιλόζωοι παρατηρούν ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά με τους δε φιλόζωους πρέπει να το κάνουν γαργάρα προκειμένου να μη βγάλουν τα μάτια τους και "νικήσουν οι κακοί"?
Επειδή, δηλαδή, κάποιος κοτσάρει στον ευαυτό του ή στην ομάδα του τον τίτλο "φιλόζωος-φιλοζωϊκός" και έχει μια Α' δράση πρέπει όλοι οι άλλοι που επίσης αυτοαποκαλούνται έτσι να επικροτούν τη δράση του και να έχουν μια Β' δράση παρόμοια?
Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα.

Δεν μιλάω για κανέναν συγκεκριμένα.
Καταλαβαίνω τι λες...και δεν διαφωνώ...αλλά το σχόλιο μου ήταν για συγκεκριμένο θέμα...
Το θέμα με τα σκυλιά που ύποτίθεται" ότι πάνε για πειραματόζωα..είναι μία γνωστή ιστορία που αν ξεκινήσουμε συζήτηση τώρα....δεν θα ξεμπερδέψουμε ούτε το 2012...
Ο οποιοσδήποτε έχει δικαίωμα να διαφωνήσει με τη δράση Α, ενός Σωματείου και να υποστηρίξει τη δικιά του δράση Β...σεβαστό. Αλλά από το να διαφωνείς μέχρι να συκοφαντείς χωρίς αποδείξεις...έχει απόσταση...και τελικά...ορίστε τι συνέβη τώρα...
Δεν είναι κρίμα για αυτά τα σκυλιά???????

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Παιδιά, υπάρχει ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι το Strayshelp έχει δώσει ποτέ σκύλο που έχει γίνει πειραματόζωο? Εννοώ απόδειξη για συγκεκριμένο σκύλο με τον οποίον πειραματίζονται. Διότι τα μπλόγκια δεν αποτελούν απόδειξη!! Άμα θέλω γράφω κι εγώ μπλογκ για το ότι οι Αρειανοί χτίσανε τις πυραμίδες. Θα με πιστέψει ο εισαγγελέας?!:confused::confused:

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Υπάρχουν αποδείξεις ότι σκυλιά που έχει στείλει το Stray έξω, όχι μόνο δεν έχουν γίνει πειραματόζωα αλλά έχουν υιοθετηθεί από πολύ καλές οικογένειες. Το ότι δε θα μπορούσε ο κόσμος να φιλοξενήσει σκυλιά σωσμένα από puppymill επειδή κάποια πιστεύει ότι 'οι Γερμανοί δεν είναι φίλοι μας' δε μπορούσα να το φανταστώ. Κρίμα τέτοια εξέλιξη αν όντως έχουν έτσι τα πράγματα. :(

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Να αλλάξει δικηγόρο το Stray. Τα δικαστήρια βέβαια βγάζουν αποφάσεις βάσει στοιχείων και όχι βάσει φημών, οπότε ελπίζω πως όποια εισαγγελική εντολή και να έχει βγει προσωρινά, θα καταριφθεί στο δικαστήριο. Πρέπει όμως να είναι κι ο δικηγόρος τσακάλι (όπως της κας.Απατεωνοπούλου...).