Η "κυρία", (ο Θεός να τη κάνει κυρία)..προσπαθεί με Εισαγγελική απόφαση να πάρει τα σκυλιά πίσω..ώστε να συνεχίσουν την πολυτελέστατη διαβίωσή τους μέσα στα σκατά...δεμένα με αλυσίδες ..χωρις φαγητό κλπ.
σνιπ
Και το γεγονός ότι όντως τα δύο Παγκ ήτανε κλεμμένα...επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους και αυτός έκανε μήνυση στη κυρία Απατεωνοπούλου...δεν σημαίνει τίποτα για την Ελληνική δικαιοσύνη...η μήνυση θα δικαστεί καλώς εχόντων των πραγμάτων..σε δύο χρόνια...πιάστο αυτό και κούρευτο..
Ξέρω ότι τα παιδιά από το Stray και άλλες Φιλοζωικές οργανώσεις μαζεύουν υπογραφές διαμαρτυρίας...η δίκη της μαλακ.....νης..για το αυτόφορ πήρε αναβολή για τον Ιανουάριο...
σνιπ
SARA...μακάρι να μπορούσαμε να πανηγυρίσουμε και στην Ελλάδα τη φυλάκιση της μαλ....νης κυρίας...αλλά δυστυχώς φοβάμαι ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο...ιδίως όταν εμφανίζονται εκθέσεις "κτηνιάτρων" που λένε ότι τα σκυλιά ήταν μία χαρά...ιδίως όταν εμφανίζεται στο δικαστήριο μάρτυρας αστυνομικός ο οποίος προφανώς έπασχε από Αλτζχαιμερ..γιατί δεν θυμόταν να είχε δει σκυλιά δεμένα η σε κακή κατάσταση...και ιδίως όταν υπάρχουν δημοσιογράφοι όπως η κυρία Κυράντζη η οποία έγραψε ολόκληρο κατηγορητήριο εναντίον του Stray και των άλλων Φιλοζωικών Σωματείων επειδή πήραν τα σκυλιά...
Ελλαδάρα αθάνατη..
Τις ίδιες μαλακίες κάνει δηλαδή με το καθίκι την παπυμιλλού στο Μίσιγκαν. Σας λέω, το μπούγιο στο Μίσιγκαν ξεκινάει 12 Ιανουαρίου. Νομίζω πάντως ότι αν αποδειχτεί ότι έστω και ένα σκυλί εκλάπη, είναι αρκετό ΚΑΙ για το δικαστήριο. Ένα άλλο πράγμα: το δικαστήριο δε θ' ακούσει κτηνίατρο που βγήκε στα παράθυρα. Θα ακούσει κτηνίατρο που ΕΞΕΤΑΣΕ τα σκυλιά όταν τα βρήκαν οι αρχές.
Πάντως κάντε τις εκπομπές με το rehab των σκυλιών. Και αν θέλετε προσφέρομαι να κάνω σελίδα παρακολουθώντας την κατάσταση. Δεν πρόκειται να βρίσω τη Μεγαρινή μαλακισμένη, αλλά δε θα μπορέσει να μου κλείσει τη σελίδα διότι θα τη λειτουργώ έξω από την Ελλάδα και με τον αμερικανικό νόμο που με ευνοεί. Αν η Μεγαρινή τσαντιστεί και πει τίποτα γιατί μαζεύω άρθρα και φωτογραφίες, θα βγούνε αύριο είκοσι τουλάχιστον Αμερικάνοι που θα έχουν να λένε για το πόσο φιλόζωη είμαι και πόσο καλοπερνάει το Μουφ που μπήκε απ' τ' αλώνια στα σαλόνια.
Άσε που βάλανε τη βιογραφία μου στο Who's Who in America και έτσι περνάει ο δικός μου λόγος και όχι ο δικός της.
Αν θέλετε δε φιλοξενώ και λίστα με πληροφορίες όλων των Ελλήνων εκτροφέων που ψάχνετε. Εννοείται ότι όλα αυτά τα προσφέρω εθελοντικά και δωρεάν.
Α, το σημαντικό, είπαν οι δυο Αμερικανοί δικηγόροι που προσέλαβα για την υπόθεση το Μουφ εναντίον της φάρμας, είναι να έχετε ΠΟΛΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ!!!!! ΠΟΛΥ! Συνέχεια! Και να κάνετε γραφική παράσταση με το βάρος των σκυλιών και πώς ανεβαίνει. Πιστεύω ότι θα καταδικαστεί η ηλίθια, αφού μάλιστα υπάρχουν και φωτογραφίες με τα σκυλιά αλυσσοδεμένα που απαγορεύεται. Τέλος, κοιτάξτε αν μπορείτε να υποχρεώσετε το ελληνικό δικαστήριο να ζητήσει γνώμη επί του θέματος από το Ευρωπαϊκό. Υπάρχει διαδικασία. ΟΧΙ να πάτε στο Ευρωπαϊκό αλλά να υποχρεώσετε το ελληνικό δικαστήριο να ζητήσει γνώμη ΤΩΡΑ. Υπερισχύει πάντα η γνώμη του Ευρωπαϊκού σύμφωνα με το νόμο.