FIVAids το γατι??? Πως γινεται αυτο
Kαι δεν είναι κάτι τρομακτικό σε γάτα όπως ο αντίστοιχος ανθρωποϊός. Οι φορείς ζουν κανονικότατη full-length ζωή. 'Αμα έχει προχωρήσει στα στάδια δεν ξέρω.
FIVAids το γατι??? Πως γινεται αυτο
Μην έχεις την απαίτηση να σκεφτεί ο άλλος και να πράξει όπως εσύ.Ηλικία η γειτόνισσα?
Δηλαδή η πρώτη αντίδραση ήταν απλά να την αφήσει κάτω ?? Και με ποια λογική υπέθεσε πως η γάτα θα αράξει κάτω και δεν θα φύγει, δεν θα την πατήσει κανα αυτοκίνητο κλπ κλπ ?
Να την περιορίσει λίγο σε άλλο δωμάτιο μέχρι να τη συνηθίσει ο γάτος της δεν της πέρασε από το μυαλό δηλαδή? Η να επικοινωνήσει με τον φιλοζωικό όμιλο της περιοχής? Ή να δει αν κάποιος φίλος / συγγενής θα ήθελε γάτα είτε για μόνιμα είτε μέχρι να βρει μόνιμο σπίτι ?
Τι να πω... μερικοί άνθρωποι έχουν ένα μυαλό.... ότι να ναι.
ΥΓ : Αν η γειτόνισα είναι κάτω των 80, είναι επιεικώς απαράδεκτη σε κάθε περίπτωση.
Θα συμφωνίσω, και εγώ βλέπω καθημερινά την έλλειψη κοινής λογικής, δεν παύει όμως να με εκπλήσσει κάθε φορά.Μην έχεις την απαίτηση να σκεφτεί ο άλλος και να πράξει όπως εσύ.
Αυτό καταλαβαίνει αυτό κάνει.
Και γενικά η φάρα μας, και ειδικότερα οι ΈΛΛΗΝΕΣ, δε φημίζονται για τη πολυπλοκότητα του μυαλού τους...
Δεν έχουν την ικανότητα να κάτσουν, να λογαριάσουν όλα τα δεδομένα, τις πιθανές λύσεις, τις συνέπειες...
Δε μπορούν λόγω αμορφωσιάς, λόγω συνήθειας, λόγω άγχους. Θέλουν λύση εύκολη εδώ και τώρα...
Σε ίδιο μοτίβο θα δρούσε η εν λόγω κυρία και σε άλλες περιστάσεις, έξω από φιλοζωικό χαρακτήρα ή όχι...
Το βλέπω καθημερινά σε όσους με περιτριγυρίζουν...Δυστυχώς...
Δυστυχώς το κάνω κι εγώ κάποιες φορές...Όλο και λιγότερες...Ευτυχώς...
Οπότε κοιτάμε να βοηθάμε όσο μπορούμε, να κάνουν κάθε φορά ένα βήμα μπροστά...