Τι άνθρωποι είναι αυτοί..??

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.743
7.265
Aids το γατι??? Πως γινεται αυτο :p
FIV

Kαι δεν είναι κάτι τρομακτικό σε γάτα όπως ο αντίστοιχος ανθρωποϊός. Οι φορείς ζουν κανονικότατη full-length ζωή. 'Αμα έχει προχωρήσει στα στάδια δεν ξέρω.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.918
Εγώ έχω κολλήσει σαυτό που μου είπατε ότι ο αυτόπτης μάρτυρας δεν μπορεί να είναι και αυτός που κάνει την καταγγελία. Με ποιά λογική ισχύει αυτό;

manin

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
458
250
Δε νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά όπως και να χει και να το παραδεχτεί δε θα βγάλεις άκρη.
Αν δεν έχει τσιπ, ή αν δε βρεις κάποιο βιβλιάριο τότε δε θα της κάνουν τίποτα.
Και μάρτυρας να υπάρχει εκτός από σένα, θα ισχυριστεί, ότι ήταν αδέσποτη και απλά τη φρόντιζε.
Αλλά καταγγελία να κάνεις έτσι κι αλλιώς, για να αρχίσουν τα περιστατικά να ακούγονται, και να φωλιάζουν οι βλάκες...Να σκέφτονται πριν κάνουν κάτι...
Θα γυρίσει ο τροχός, κι όταν γυρίσει εντελώς.....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.918
Λοιπόν δεν εξηγείται αλλιώς μας ψεκάζουνε όντως..
Την πήρα τηλέφωνο . Της μίλησα πολύ ωραία και κατ αρχάς την ρώτησα αν αληθεύει ότι άφησε το ζώο της στον κήπο. Μου είπε ναι. Την ρώτησα αν γνωρίζει ότι αυτό είναι ποινικό αδίκημα..
Η ιστορία έχει ως εξής. Αρρώστησε ο πρώην άντρας της και της το έδωσε. Αυτή είχε ήδη έναν αρσενικό γάτο ο οποίος δεν την δέχτηκε. Βρήκε λοιπόν την λύση, την άφησε στον κήπο και κατέβαινει και αν την βρει την ταίζει. Πραγματικά έμεινα άφωνη. Της είπα ότι θα την βοηθήσω να υιοθετηθεί αλλά ως τότε πρέπει να την βάλει σπίτι της. Κατεβήκαμε μαζί την βρήκαμε και την ανεβάσαμε επάνω. Της είπα ότι αφενός ο γάτος της θα την συνηθίσει αφετέρου μπορούμε να της βρούμε και κάποιο σπίτι.
Προς το παρόν λοιπόν θα την κρατήσει και θα την βοήθησουμε να βρεθεί σπίτι..

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Ηλικία η γειτόνισσα?

Δηλαδή η πρώτη αντίδραση ήταν απλά να την αφήσει κάτω ?? Και με ποια λογική υπέθεσε πως η γάτα θα αράξει κάτω και δεν θα φύγει, δεν θα την πατήσει κανα αυτοκίνητο κλπ κλπ ?

Να την περιορίσει λίγο σε άλλο δωμάτιο μέχρι να τη συνηθίσει ο γάτος της δεν της πέρασε από το μυαλό δηλαδή? Η να επικοινωνήσει με τον φιλοζωικό όμιλο της περιοχής? Ή να δει αν κάποιος φίλος / συγγενής θα ήθελε γάτα είτε για μόνιμα είτε μέχρι να βρει μόνιμο σπίτι ?

Τι να πω... μερικοί άνθρωποι έχουν ένα μυαλό.... ότι να ναι.

ΥΓ : Αν η γειτόνισα είναι κάτω των 80, είναι επιεικώς απαράδεκτη σε κάθε περίπτωση.

manin

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
458
250
Ηλικία η γειτόνισσα?

Δηλαδή η πρώτη αντίδραση ήταν απλά να την αφήσει κάτω ?? Και με ποια λογική υπέθεσε πως η γάτα θα αράξει κάτω και δεν θα φύγει, δεν θα την πατήσει κανα αυτοκίνητο κλπ κλπ ?

Να την περιορίσει λίγο σε άλλο δωμάτιο μέχρι να τη συνηθίσει ο γάτος της δεν της πέρασε από το μυαλό δηλαδή? Η να επικοινωνήσει με τον φιλοζωικό όμιλο της περιοχής? Ή να δει αν κάποιος φίλος / συγγενής θα ήθελε γάτα είτε για μόνιμα είτε μέχρι να βρει μόνιμο σπίτι ?

Τι να πω... μερικοί άνθρωποι έχουν ένα μυαλό.... ότι να ναι.

ΥΓ : Αν η γειτόνισα είναι κάτω των 80, είναι επιεικώς απαράδεκτη σε κάθε περίπτωση.
Μην έχεις την απαίτηση να σκεφτεί ο άλλος και να πράξει όπως εσύ.
Αυτό καταλαβαίνει αυτό κάνει.
Και γενικά η φάρα μας, και ειδικότερα οι ΈΛΛΗΝΕΣ, δε φημίζονται για τη πολυπλοκότητα του μυαλού τους...
Δεν έχουν την ικανότητα να κάτσουν, να λογαριάσουν όλα τα δεδομένα, τις πιθανές λύσεις, τις συνέπειες...
Δε μπορούν λόγω αμορφωσιάς, λόγω συνήθειας, λόγω άγχους. Θέλουν λύση εύκολη εδώ και τώρα...
Σε ίδιο μοτίβο θα δρούσε η εν λόγω κυρία και σε άλλες περιστάσεις, έξω από φιλοζωικό χαρακτήρα ή όχι...
Το βλέπω καθημερινά σε όσους με περιτριγυρίζουν...Δυστυχώς...
Δυστυχώς το κάνω κι εγώ κάποιες φορές...Όλο και λιγότερες...Ευτυχώς...

Οπότε κοιτάμε να βοηθάμε όσο μπορούμε, να κάνουν κάθε φορά ένα βήμα μπροστά...:)

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Μην έχεις την απαίτηση να σκεφτεί ο άλλος και να πράξει όπως εσύ.
Αυτό καταλαβαίνει αυτό κάνει.
Και γενικά η φάρα μας, και ειδικότερα οι ΈΛΛΗΝΕΣ, δε φημίζονται για τη πολυπλοκότητα του μυαλού τους...
Δεν έχουν την ικανότητα να κάτσουν, να λογαριάσουν όλα τα δεδομένα, τις πιθανές λύσεις, τις συνέπειες...
Δε μπορούν λόγω αμορφωσιάς, λόγω συνήθειας, λόγω άγχους. Θέλουν λύση εύκολη εδώ και τώρα...
Σε ίδιο μοτίβο θα δρούσε η εν λόγω κυρία και σε άλλες περιστάσεις, έξω από φιλοζωικό χαρακτήρα ή όχι...
Το βλέπω καθημερινά σε όσους με περιτριγυρίζουν...Δυστυχώς...
Δυστυχώς το κάνω κι εγώ κάποιες φορές...Όλο και λιγότερες...Ευτυχώς...

Οπότε κοιτάμε να βοηθάμε όσο μπορούμε, να κάνουν κάθε φορά ένα βήμα μπροστά...:)
Θα συμφωνίσω, και εγώ βλέπω καθημερινά την έλλειψη κοινής λογικής, δεν παύει όμως να με εκπλήσσει κάθε φορά.

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Ελάτε τώρα που σας εκπλήσσει η εγκατάλειψη ζώου στην Ελλάδα... :)

Το ότι δέχτηκε να την ξαναβάλει στο σπίτι είναι πολύ θετικό σημάδι πάντως και μπράβο για την προσπάθεια Κυβέλη!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.743
7.265
Ότι να ναι η μανταμίτσα...

Πες της όμως να τα χωρίζει, θα σφαχτούνε αν όντως δεν τη δέχεται με τίποτα ο αρσενικός.