Τιμές εκτροφείων

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Μην ξεχνάμε ότι το κόστος δεν περιορίζεται στην αγορά. Τα πολλά είναι πίσω. Και πολλές φορές είναι αντιστρόφως ανάλογα. Δίνεις λίγα στην αρχή και πληρώνεις πολύ περισσότερα μετά.

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Μην ξεχνάμε ότι το κόστος δεν περιορίζεται στην αγορά. Τα πολλά είναι πίσω. Και πολλές φορές είναι αντιστρόφως ανάλογα. Δίνεις λίγα στην αρχή και πληρώνεις πολύ περισσότερα μετά.

L110701

Active Member
6 Απριλίου 2008
38
0
Athens
Denis
Όσον αφορά τή δουλειά κάνω, είμαι λογιστής-φοροτέχνης. Έχω πελάτη ένα πετ σοπ. Από εκεί μου πρότειναν αν θέλω να αγοράσω σε τιμή χονδρικής όποιο σκύλο θέλω. Δε θα το κάνω, θα αγοράσω από εκτροφέα. Όχι για τη διαφορά ποιότητας αλλά γιατί δε θα ήθελα να ζούσα σε τέτοιες συνθήκες.
Απορώ :?: :?: :!: :!:

L110701

Active Member
6 Απριλίου 2008
38
0
Athens
Denis
Όσον αφορά τή δουλειά κάνω, είμαι λογιστής-φοροτέχνης. Έχω πελάτη ένα πετ σοπ. Από εκεί μου πρότειναν αν θέλω να αγοράσω σε τιμή χονδρικής όποιο σκύλο θέλω. Δε θα το κάνω, θα αγοράσω από εκτροφέα. Όχι για τη διαφορά ποιότητας αλλά γιατί δε θα ήθελα να ζούσα σε τέτοιες συνθήκες.
Απορώ :?: :?: :!: :!:

L110701

Active Member
6 Απριλίου 2008
38
0
Athens
Χωρίς να θέλω να μειώσω το επίπεδο της συζήτησης (που πιθανότατα αρχίζει να γέρνει λίγο) το τελευταίο post που κολλάει :?: :?: :!: :!:

L110701

Active Member
6 Απριλίου 2008
38
0
Athens
Χωρίς να θέλω να μειώσω το επίπεδο της συζήτησης (που πιθανότατα αρχίζει να γέρνει λίγο) το τελευταίο post που κολλάει :?: :?: :!: :!:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
μεταφραστης οβερ :lol:

ο ντενις απορει ,που δεν εχεις καταλαβει ακομη πως
εκτος απο τις συνθηκες που εχουν βιωσει -γεννηθει τα σκυλια αυτα,εχουν και διαφορα ποιοτητας
:wink:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
μεταφραστης οβερ :lol:

ο ντενις απορει ,που δεν εχεις καταλαβει ακομη πως
εκτος απο τις συνθηκες που εχουν βιωσει -γεννηθει τα σκυλια αυτα,εχουν και διαφορα ποιοτητας
:wink:

L110701

Active Member
6 Απριλίου 2008
38
0
Athens
Υπάρχουν πολλές απορίες εδώ μέσα (εύλογες και μη). Εγώ απορώ πως συμμετέχουν κάποιοι στη συζήτηση χωρίς να διαβάζουν αυτά που προηγήθηκαν. Βέβαια αναρωτιέμαι γιατί κάποιοι άλλοι, οι οποίοι δε συμμετείχαν εξαρχής (το δικαίωμά τους είναι, αλλά δε βλάπτει και μια ματιά στα προηγούμενα) τους μεταφράζουν κιόλας. Αν δεν υπάρχει, πλέον, κάποιο λογικό επιχείρημα μάλλον κλείνω από τη μεριά μου τη συζήτηση. Σας ευχαριστώ όλους. Αυτά που αναφέρατε, πραγματικά θα τα λάβω υπ΄όψιν μου.

L110701

Active Member
6 Απριλίου 2008
38
0
Athens
Υπάρχουν πολλές απορίες εδώ μέσα (εύλογες και μη). Εγώ απορώ πως συμμετέχουν κάποιοι στη συζήτηση χωρίς να διαβάζουν αυτά που προηγήθηκαν. Βέβαια αναρωτιέμαι γιατί κάποιοι άλλοι, οι οποίοι δε συμμετείχαν εξαρχής (το δικαίωμά τους είναι, αλλά δε βλάπτει και μια ματιά στα προηγούμενα) τους μεταφράζουν κιόλας. Αν δεν υπάρχει, πλέον, κάποιο λογικό επιχείρημα μάλλον κλείνω από τη μεριά μου τη συζήτηση. Σας ευχαριστώ όλους. Αυτά που αναφέρατε, πραγματικά θα τα λάβω υπ΄όψιν μου.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Σε μένα αναφερεσαι ??
Διαβάζω πολύ καλά, και ποτέ δεν συμμετέχω χωρίς να διαβάσω ...

αλλα ... τις απορίες στις λύσαμε ... και συνεχίζεις να τις παραθέτεις ...

ποιος ο σκοπός σου ??

αυτό πές μου , κάνε μια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ερώτηση και θα σου απαντησω ..

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Σε μένα αναφερεσαι ??
Διαβάζω πολύ καλά, και ποτέ δεν συμμετέχω χωρίς να διαβάσω ...

αλλα ... τις απορίες στις λύσαμε ... και συνεχίζεις να τις παραθέτεις ...

ποιος ο σκοπός σου ??

αυτό πές μου , κάνε μια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ερώτηση και θα σου απαντησω ..

GRECO

Well-Known Member
3 Απριλίου 2008
103
1
WWW.MASTINO.GR
o ο ανθρωπος θελει σκυλο καλο και φτηνο.τι πρεπει να συμπερανει ο εκτροφεας :?: μα ασφαλως οτι δεν κανει να εχει σκυλο καθολου :lol:

GRECO

Well-Known Member
3 Απριλίου 2008
103
1
WWW.MASTINO.GR
o ο ανθρωπος θελει σκυλο καλο και φτηνο.τι πρεπει να συμπερανει ο εκτροφεας :?: μα ασφαλως οτι δεν κανει να εχει σκυλο καθολου :lol: