Τιμές Εκπαίδευσης

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
μπορει να χρησιμοποιηθεί και ως βοηθημα,δηλαδη ''κατσε!......(ο σκυλος τιποτα)....κατσε!......(ο σκυλος παλι τιποτα) ΚΑΤΣΕ γ@!$@# το @%##$%^ ΣΟΥ! ο σκυλος εκτελει

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
ή, το "Φιλάκι"...:p
τις θεωρείς εντολές?;):)
αυτό δε μαθαίνεται ως εντολή, αν βγει, βγήκε. Αν τα βιάζαμε όλα μα όλα θα μπορούσαμε κάλλιστα να έχουμε ρομποτόσκυλα. Αλλά θυμάστε; ...αναπνέουν

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
ζουζουνο συνφωνω... και..
ναι το μεινε... στην ουσια ειναι δευτερολογια... στο τελος της εκπαιδευσης δεν χρειαζεται... κατα την διαρκεια ομως βοηθα...

ενταξει φιλε μαρεκο... εριξα αεροζολ...

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
αυτό δε μαθαίνεται ως εντολή, αν βγει, βγήκε. Αν τα βιάζαμε όλα μα όλα θα μπορούσαμε κάλλιστα να έχουμε ρομποτόσκυλα. Αλλά θυμάστε; ...αναπνέουν
δηλαδη ενας σκυλος που εκτελει 25 εντολες ειναι ρομποτοσκυλο?

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Δεν νομίζω να εννοούσε αυτό. Μάλλον ότι το "φιλάκι" υποδηλώνει -σύμφωνα με την τάση μας να ανθρωποποιούμε λίγο τα σκυλιά- συναισθήματα που δεν έχουν σχέση με μια εντολή. Οπότε το σκυλάκι καλύτερα να το νιώθει κ να το κάνει μόνο του, παρά να το μάθει στα πλαίσια της εκπαιδευσης.

Κ όχι ένα σκυλί που ξέρει 25 εντολές δεν είναι ρομποτόσκυλο. Είναι δουλεμένο ;)

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Όταν θα δείτε τη channel σε 5 χρόνια που θα εκτελεί άψογα το κάτσε , θα τρίβεται τα μάτια σας .
Κρίμα να μη ζούνε τα σκυλιά 300 χρόνια να προλάβαινα να της τα μάθω όλα μόνος μου .

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
μην αρπάζεσαι και μου είσαι και συμπαθής πόστερ :D ....

αναφερόμουν στο ''φιλάκι''... έγκειται στο συναίσθημα και δεν επαφίεται στη λογική και στη διόρθωση.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...αναφερόμουν στο ''φιλάκι''... έγκειται στο συναίσθημα και δεν επαφίεται στη λογική και στη διόρθωση.
Καλά, ο μόνος που κατάλαβε ότι το post μου για το "φιλάκι" ήταν ένα "γλυκό" αστείο, ήταν ο zouzounos?:cool::)

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
μην αρπάζεσαι και μου είσαι και συμπαθής πόστερ :D ....

αναφερόμουν στο ''φιλάκι''... έγκειται στο συναίσθημα και δεν επαφίεται στη λογική και στη διόρθωση.
δεν αρπαζομαι ισα ισα.!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Καλά, ο μόνος που κατάλαβε ότι το post μου για το "φιλάκι" ήταν ένα "γλυκό" αστείο, ήταν ο zouzounos?:cool::)
το κατάλαβα, αλλά το διευκρίνισα για όλους εκείνους που έχουν κάνει εικόνισμα και ονείρωξη το χάτσικο, τη λάσσυ, το σκύλο μου, το σκύλο σου όταν μάς βλέπουν σε βόλτες. Ένα μήνυμα πως κάποια πράγματα μαθαίνονται ενώ τα πιο σημαντικά κατακτώνται.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97