Τιμές Εκπαίδευσης

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Προετοιμάσου και εκπαιδεύσου για να σκαρφαλώσεις το βουνό , μη ζητάς από το βουνό να χαμηλώσει.
Στην απίθανη περίπτωση που το βουνό χαμηλώσει , τότε ένα είναι σίγουρο , ή θα το ανεβείς ποιο εύκολα ή θα το ανεβείς δυο φορές , γιατί πολύ απλά ήσουν έτοιμος για το βουνό που έβλεπες και όχι για το βουνό που θα σε βόλευε.

Πρέπει να αναλογιστούμε ότι τα pappy mills είναι αυτά που είναι στοχεύοντας στη μείωση τιμών .

Last edited:

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
6
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
οι τιμές έχουν πέσει αρκετά θα έλεγα βρισκεις καλό εκπαιδευτη με 650-700 ευρω οταν πριν 2-3 χρονια ηθελαν 900-1000 για βασική

Δεν υπαρχουν ποιο χρησιμα λεφτά για μένα απο αυτα της βασικης εκπαιδευσης

katroulis

Well-Known Member
28 Δεκεμβρίου 2011
75
0
Προετοιμάσου και εκπαιδεύσου για να σκαρφαλώσεις το βουνό , μη ζητάς από το βουνό να χαμηλώσει.
Στην απίθανη περίπτωση που το βουνό χαμηλώσει , τότε ένα είναι σίγουρο , ή θα το ανεβείς ποιο εύκολα ή θα το ανεβείς δυο φορές , γιατί πολύ απλά ήσουν έτοιμος για το βουνό που έβλεπες και όχι για το βουνό που θα σε βόλευε.

Πρέπει να αναλογιστούμε ότι τα pappy mills είναι αυτά που είναι στοχεύοντας στη μείωση τιμών .
value for money.. you know ? ουτε τζαμπα αλλα ουτε κ βουνο..

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Με τις σημερινές συνθήκες θα έπρεπε :

απο 700 π.χ η βυ 600 και σε 6 ατοκες δοσεις
σωματοφυλακη το ιδιο
αγορα κουταβιου το ιδιο....

τα νουμερα ειναι ενδεικτικα η σκεψη μου ειναι πως πρεπει να πεσει σιγουρα ψαλιδι κ βεβαια ευκολιες πληρωμης.... οσον αφορα αυτους που μενουν αμετακινητοι στις αρχικες τιμες θα τους φαει η αγορα... ετσι απλα....
Μπορεις να πληρωνεις με το μαθημα ...δοσεις δεν ειναι αυτες ?

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
value for money.. you know ? ουτε τζαμπα αλλα ουτε κ βουνο..
Ήθελα απλά να τονίσω , ότι θα είναι λάθος να ξεκινήσει κάποιος την απόκτηση σκύλου ελπίζοντας σε μια καλύτερη τιμή από αυτές που ήδη γνωρίζει.
ΥΓ. πάντως κάποιο μέλος έκανε πρόσφατα ΒΥ με 500€ και δηλώνει πολύ ευχαριστημένος .
Αλλά και εγώ ΒΥ και ένα μήνα πανσιόν 900€ , δε νομίζω να είναι πολλά

Last edited:

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Πάντως JohnK συνειδητοποιώ ότι αν και πάλι μειοψηφούμε αισθητά τουλάχιστον δεν είμαι ο μοναδικός επί γης που έχω δοκιμάσει τον πνίχτη πάνω μου και ως πράξη του υλικού και ως φύση του συνειδητού να μπω στην ψυχολογία.

merlin 1

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2011
358
0
φυλαξη χωρου -3 φορες τη βδομαδα για ενα μηνα στο σπιτι 200 #

τα υπολοιπα αν ενδιαφερει καποιον με πμ

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Πάντως JohnK συνειδητοποιώ ότι αν και πάλι μειοψηφούμε αισθητά τουλάχιστον δεν είμαι ο μοναδικός επί γης που έχω δοκιμάσει τον πνίχτη πάνω μου και ως πράξη του υλικού και ως φύση του συνειδητού να μπω στην ψυχολογία.
Να σε δω με τον πνίχτη και να σου φωνάζουν ΜΗ και θα τα έχω δει όλα.:p:D:p

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
ε πες μας και πως ένιωσες... :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Να μην μας πει πως ένιωσε και γενικά με μέτρο...γιατί μας διαβάζουν δυστυχώς ή ευτυχώς δεν ξέρω, 14χρονα και 15χρονα και πολύ λέω, που μπορεί να θελήσουν να διαπιστώσουν μόνα τους, το αληθές των λόγων μας.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Να μην μας πει πως ένιωσε και γενικά με μέτρο...γιατί μας διαβάζουν δυστυχώς ή ευτυχώς δεν ξέρω, 14χρονα και 15χρονα και πολύ λέω, που μπορεί να θελήσουν να διαπιστώσουν μόνα τους, το αληθές των λόγων μας.
το δέχομαι φυσικά, αν και τραβηγμένο απ' τα μαλλιά είναι αληθές. Δε θα εξηγούσα πως ένιωσα βέβαια. Νομίζω σα μεγάλα παιδιά κάποια πράγματα τα καταλαβαίνουμε χωρίς άλλες εξηγήσεις, όσο μπορεί ο καθένας.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
ευτυχως η δυστυχως...
οταν ο σκυλος προοριζεται για "οικογενειακη χρηση"
απο μια ηλικια και μετα αναλογα παντα και της φυλης....
θα χρειαστει να του ζητησεις κατι το οποιο δεν του αρεσει απεναντι σε κατι που του αρεσει...
εκει θα χρειαστεις διορθωση οποια κι αν ειναι αυτη ( εξαρτωμενη απο τον σκυλο σου την φυλη και την ηλικια του)
και η διορθωση εξ ορισμου δεν θα του αρεσει.... κι ομως κρινεται αναγκαια...
απλα να μην ειναι οποιαδηποτε μορφη εκφρασης βιας...

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
6
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
αναλογως και τι θεωρουμε βια ομως.
αυτό ξαναπέστο γιατί μία φορά με είδε μία παλαβή με ένα σκυλακι στην αγκαλια ( αυτά που δεν περπατανε ασφαλτο ξερετε :) ) που εκαν εκπαιδευση στην δικιά μου την "τσέκαρα" με το λουρί και το το τι μου είπε δεν λεγεται μέχρι βασανιστή ζώων φωναζε :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97