ειναι ο henry v.d. hasseberghohen ακομη και στο στησιμο ,στον τροπο που πατουν μοιαζει με Ντοκ.denis said:Οι φωτογραφίες είναι πολύ μικρές ...
Επίσης τί εννοείς ?? :roll: :roll:
Μήπως είναι από site που θα έκανες?ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕς
nearos said:ΜΟΙΑΖΟΥΝ?ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟς ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΕΤΙΓΚΡΙ ? Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕς .
nemoj da se brinis bato necu da ti uzmem posaoDASTY said:Μήπως είναι από site που θα έκανες?ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕς
Και είχα ανησυχήσει ότι δεν ξανά γραφής 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Σου λεω τιποτα τωρα ποιος ειμαι?Πιτσιρικο.Αμα θες σου θα στο πω και απο κοντα.
DASTY said:Μήπως είναι από site που θα έκανες?ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕς
Και είχα ανησυχήσει ότι δεν ξανά γραφής 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
βλεπεις ντενι ποσο κοντα πλησιασε στο ντοκ η δικη μου ειναι εντυposi?denis said:Νομίζω ότι ήθελε να κάνει έναν καλό σκύλο ...
Και επίσης τρία πουλάκια κάθονταν…nearos said:I moras da kao prvo da znas dasi ovde gost u moje zemlje i moras da me postujes kao sto ja postovalo tvoj zemlje i ljudi od tvojh zemlie.I ne moj da me izazivas necu da svadamo i veruime neces da mi budes neprijatel ok bato?
O Nταστη με εβρισε σε παλαιοτερη συζητηση και ειπαμε λιγο τα δικα μας το ξαναλεω δεν ειμαι εκτροφεας.denis said:Στο dogforum επιτρέπονται μόνο Ελληνικά.
Eαν αυτο καταλαβατε λυπαμε.θα επρεπε να με προστατευατε οταν με εβρισανROTTIE said:Και επίσης τρία πουλάκια κάθονταν…nearos said:I moras da kao prvo da znas dasi ovde gost u moje zemlje i moras da me postujes kao sto ja postovalo tvoj zemlje i ljudi od tvojh zemlie.I ne moj da me izazivas necu da svadamo i veruime neces da mi budes neprijatel ok bato?
@nearos, απαραίτητη προϋπόθεση για να σε σεβαστούν οι άλλοι, είναι να σέβεσαι πρώτα απ’ όλα τον εαυτό σου. Δυστυχώς οι δημοσιεύσεις σου είναι μια ακόμη απόδειξη πως ούτε τον εαυτό σου σέβεσαι, ούτε το forum που σε φιλοξενεί.
Με λίγα λόγια, άλλο ένα θεμα που πάει για κλείδωμα….
Κρίμα…