Τη ηθελε να κανει ο εκτροφεας?

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Ο ιδρυτής τις μ***ς ποιος είναι άραγε?

Λίγο πιο κόσμια αγαπητά μέλη...και κυρίως επί του θέματος.Δεν γράφουμε ό,τι να 'ναι,όπου να 'ναι.Για αυτό υπάρχουν ενότητες ακόμα και για άσχετα θέματα.

Παρακαλώ λοιπόν η κουβέντα να συνεχιστεί επί του θέματος για να μην κλειδωθεί.

Ευχαριστώ! admin

Εγώ πάντως την άκουσα !!! 8)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
@nearos, με αλαμπουρνέζικα προσπαθείς να βρεις το δίκιο σου?
Θα σοβαρευτούμε καθόλου?

Έχω την εντύπωση πως απευθύνομε σε ενήλικες και μετά λύπης μου συνειδητοποιώ πως έχω να κάνω με νηπιαγωγεία!
Σε λίγο θα μου πεις : «Κυρία, κυρία, ο Dasty μου τράβηξε την κοτσίδα!»

Νομίζετε πως είμαστε εδώ για να «τραβάμε αυτάκια»? Άλλη δουλειά δεν έχουμε να κάνουμε από το να παίζουμε τους διαιτητές?
Έλεος!

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
ΜΑΚΗΣ said:
που - πότε και ποιος σε έβρισε???????
MAKH πηγαινε εκει που λεει Ροτβαιλερ vs ντοπερμαν να το δεις τι εννοει νομιζω οτι δεν εβρισα κανεναν εγω.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
ΘΕΣ να πάμε στο subforum να πούμε για rottweiler Η ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ με άσχετα ??

Εγώ να σου πώ την αλήθεια δεν θελω τελικά γιατι δεν κάνεις συγκροτημένη συζήτηση και θα διαλυθεί το subforum ... αλλά έχεις το διαίωμα ...

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
ΜΑΚΗΣ said:
απορία ήταν

όχι συμπέρασμα
σιγουρα!!!! θα το ξεπερασω λες?
παιδια σας αφηνω λογω ανωτερας βιας τα λεμε αργοτερα.δειτε τα σκυλια.

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
denis said:
δειτε τα σκυλια.
Οκ Οκ :smurf: :smurf: :smurf: :eyecrazy:

Το ποσο σημσντικο ειναι τελικα η επιλεγμενη εκτροφη κοιταξτε ο HENRI ειναι απο αιματα FALKO δειτε ποσο {καταπληκτικα} μοιαζει με DOC.Ποσο πισω πηγε στα αιματα. Ο ντοκ πεθανε απο καρδια νομιζω σε ηλικια 4 ετων περιπου και {επανελαβε}το ζευγαρωμα στα αιματα του ντοκ κρατησε και τη σειρα της γεννας δηλ απο D.>> πηγε σε>> F . ----{E}
Aκομα και στα πατηματα μοιαζουν.Οι φωτο αυτες τυχαια σε ενα αρχειο μου ηταν διπλα διπλα και ειναι τραβηγμενες απο ασχετα ατομα.Δεν ξερω αν ο εκτροφεας εχει τη φωτο του χενρι τη συγκεκριμενη η αν την εστησε ετσι λογο οτι του ντοκ ειναι πολυ γνωστη η φωτο.Του χενρι η φωτο ειναι απο το klubsieger 2007.