Τη βοήθειά σας παρακαλώ.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
αν αφησεις αυτο σου το σχεδιο για οταν θα εχεις αμαξι ετσι ωστε τα βραδια να την
παιρνεις μαζι σου ισως να ηταν καλυτερα.

Και σε ξαναρωταω γιατι μαλλον δεν διατυπωσα σωστα την ερωτηση μου, αν την αφηνεις
σπιτι δεν θα εχει καθολου βολτα?

christostr

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
409
1
αν αφησεις αυτο σου το σχεδιο για οταν θα εχεις αμαξι ετσι ωστε τα βραδια να την
παιρνεις μαζι σου ισως να ηταν καλυτερα.

Και σε ξαναρωταω γιατι μαλλον δεν διατυπωσα σωστα την ερωτηση μου, αν την αφηνεις
σπιτι δεν θα εχει καθολου βολτα?
Όταν μένει σπίτι έχει μία σύντομη βόλτα το πρωί και λίγο παιχνίδι στην αυλή. Το μεσημέρι αργά άλλη μία, σύντομη κι αυτή, και το βράδι μία μεγάααααλη.
Το ζήτημα είναι ότι δεν μπορώ να την έχω στην αυλή μόνη (ιδιοκτήτες από πάνω που γκρινιάζουν) και μέσα στο σπίτι μόνη ζημιές και γκρίνια.

christostr

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
409
1
Αρα ειναι μονοδρομος το θεμα. . . την παιρνεις και κανονιζεις για αμαξι συντομα ετσι
ωστε να μην την αφηνεις το βραδυ εκει μονη της.
Αυτό ακριβώς σκέφτομαι. Να πάρω ένα πολύ φτηνό μικρό αυτοκίνητο για να μπορώ να την έχω μαζί μου. Άλλωστε θα μου χρειαστεί για το χειμώνα που θα πάω Αθήνα για πηγαίνουμε στον εκπαιδευτή.
Έχεις δίκιο... μονόδρομος είναι γ@μώ την κρίση μου

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Αν τα οικονομικα σου στο επιτρεπουν τοτε θα το χρειαστεις και στο μελλον το αμαξι,
οχι μονο τωρα!

off topic εχω ακουσει οτι στο σχιστο εχει καλες ευκαιριες για αμαξια αν και ειναι ακατανομαστο το παζαρι. . .

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97