Την χτύπησε αμάξι!

Respond

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2014
55
47
Thessaloniki
To πρόβλημα ειναι ότι δεν μενω σε μονοκατοικία. Την ιδια αυλή χρησιμοποιούμε άλλα 5 άτομα απο διπλανά διαμερίσματα και όλο και κάποιος θα την αφησει ανοιχτή. Και το εχω πει επανειλημμένα να κλεινουν την πόρτα, αλλά το αμελούν συνέχως.
Απλά πρέπει εγώ να έχω τον νου μου, μόνο αυτό ειναι λύση.
Ναι τελικά έτσι είναι..κι εμείς που μένουμε σε μονοκατοικία χαλαροί δεν είμαστε... συνέχεια έχουμε το νου μας... Γενικά δηλαδή έχουμε το νου μας, όχι μόνο για την εξώπορτα. Τελικά αυτό δεν είναι και το νόημα του "έχω ένα σκυλάκι"?Να το έχουμε πάντα στην έννοια μας....

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δεν το διευκρινησα σορρυ. Ενα πλαστικό παιχνιδι που της εχω στο κρεβατι της. Ενα κοτόπουλο που το σερνει παντους μαζι της, και τελευταια θελει να το δολοφονησει. Πρεπει να το πεταξω μαλλον.

τελευταία θέλει???? το εφαγε.... δεν θέλει απλά, εβαλε και σε εφαρμογή σχέδιο εξοντωσης!

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
ίσως πλέον, να την βάζεις στο λουρί μέχρι να κατεβείτε στον κήπο, να βεβαιωθείς πρώτα ότι η πόρτα είναι κλειστή και να κάτσεις και μπροστά στην πόρτα για να μην την ανοίξει κανείς μπαίνοντας ή βγαίνοντας απο το κρήριο και μετά να τη λύσεις να κάνει τα δικά της

ΑΡΓΥΡΩ ΣΤ.

Well-Known Member
20 Απριλίου 2014
194
221
Πειραιάς - Χίος
Να κάνεις μια ταμπέλα:
" Παρακαλώ κλείνετε καλά την πόρτα
Συλβόσκυλο σε κίνδυνο.
Ευχαριστώ"
Βάλε από κάτω την φατσούλα της και βουαλά!!!! Όλοι θα θυμούνται ότι δεν γεννήθηκαν σε βάρκα.:D
Τ' αυτοκίνητα είναι κι εμένα ο φόβος μου. Περαστικά κι από εμάς :)

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Να κάνεις μια ταμπέλα:
" Παρακαλώ κλείνετε καλά την πόρτα
Συλβόσκυλο σε κίνδυνο.
Ευχαριστώ"
Βάλε από κάτω την φατσούλα της και βουαλά!!!! Όλοι θα θυμούνται ότι δεν γεννήθηκαν σε βάρκα.:D
Τ' αυτοκίνητα είναι κι εμένα ο φόβος μου. Περαστικά κι από εμάς :)
χαχαχχααχ "συλβοσκυλο σε κινδυνο"!:ROFLMAO:
τελειο!θα το πλαστικοποιησω κιολας το χαρτι να μην μουλιασει με τον παλιοκαιρο που εχουμε.

• Like
Reactions: l.Kyveli