Την γνώμη σας παρακαλώ.

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Καλημέρα εμεις ειμαστε πεντέμιση μηνων και ακομα εχουμε τρια γευματα. Η κτηνίατρός μου,μου είπε μετά τους εξι μηνες οτι μπορούμε να μειώσουμε τα γεύματα χωρίς να είναι και απαραίτητο. Αν δεν δημιουργούν πρόβλημα τα γεύματά του στο ωράριό μου καλό θα ήταν να συνεχίσουμε έτσι για να επεξεργάζεται καλύτερα το στομαχάκι του την τροφή. Ουσιαστικά μου είπε οτι ο αριθμός των γευμάτων(μείωση τους)δεν είναι απο τα πράγματα που πρέπει να γίνουν ντε και καλά. Σημασία εχει να διατρέφεται σωστά και να είμαι ακριβής στην ποσότητά του. Θεωρώ οτι αφου της έκανες αυτή την αλλαγή να την συνεχίσεις δινοντάς της πιο αργά το βραδινό και με υπομονή θα καταλάβει το νέο της πρόγραμμα. Γενικά η οποιαδήποτε αλλαγή θέλει το χρόνο της.
Ευχαριστω πολυ.αυτο θα κάνω.

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Πόσες φορές τη μέρα σου κάνει κακά??
Καλημέρα.σημερα βγήκαμε 7:30 έκανε δυο φορές έξω και μια αφού γυρίσαμε και είχε φάει στης 8:30.και κανει και το απόγευμα στην βολτα μια με δυο φορές.πανα εχω πάντα μέσα στο σπίτι γιατι ειναι μικρή ακόμα.το θέμα ειναι οτι είχε μάθει και με περίμενε το πρωί χωρίς την νυχτα να την εχω κλεισμένη στο κρειτ με τα τρία γεύματα.ενω τωρα αναγκάζομαι και το βράδυ την κλείνω για να μην τα κανει μεχρι να βγούμε.

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
χτες που την ταισες αργα ... λερωσε στο κλουβι της?
Ολη μερα ειναι ελεύθερη στο σπίτι.στο κλουβί την έβαζα οταν έπρεπε να φύγω.απλα με τα τρία γεύματα δεν την έβαζα ουτε το βράδυ,ενω τωρα πρέπει να την βάλω γιατι αλλιώς βρίσκω κακά στην πανα και γύρω γύρω σε όλο το χαλί.

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Εν ολίγοις θελω να την εχω ελεύθερη μερα νυχτα και οποτε θέλει εκείνη να πηγαίνει η στο κρειτ η στο καναπεδάκι της.ποτε θα μάθει στα δυο γεύματα ετσι ώστε να μην την κλείνω τα βράδια στο κρειτ;;;;;

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Νομίζω είναι πολλές φορές αυτές που σου ενέργειται...

Μήπως να σκεφτούμε και την διατροφή??

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Νομίζω είναι πολλές φορές αυτές που σου ενέργειται...

Μήπως να σκεφτούμε και την διατροφή??
Royal canin και αυτο με εχει βάλει σε σκέψεις και θελω να την αλλάξω.απλα αφού την τρώει μια χαρά έλεγα να περιμένω μεχρι να παει 12 μηνών.θα ήθελα την γνώμη σας ομως τι να πάρω οταν έρθει η ωρα για το σκυλάκι μου.

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Royal canin και αυτο με εχει βάλει σε σκέψεις και θελω να την αλλάξω.απλα αφού την τρώει μια χαρά έλεγα να περιμένω μεχρι να παει 12 μηνών.θα ήθελα την γνώμη σας ομως τι να πάρω οταν έρθει η ωρα για το σκυλάκι μου.
Για το μέγεθος του εννοώ.5-6 κιλά.

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
Η δικιά μας στις 15 γίνεται 8 μηνών και θα περάσει στο σκέτο μαγειρευτό πια. Αλλά μέχρι τους 6 μήνες έτρωγε ξηρά 3 φορές την ημέρα και τα έκανε 3 φορές (σφιχτά αλλά πολλά). Από τότε που αρχίσαμε την μετάβαση στο μαγειρευτό, τρώει επίσης 3 φορές (μικρό-κανονικό-μικρό) και τα κάνει πρωί και βράδυ (σφιχτά και μισά σε ποσότητα). Είναι 6,5 κιλά.

• Like
Reactions: GRDANE

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Η δικιά μας στις 15 γίνεται 8 μηνών και θα περάσει στο σκέτο μαγειρευτό πια. Αλλά μέχρι τους 6 μήνες έτρωγε ξηρά 3 φορές την ημέρα και τα έκανε 3 φορές (σφιχτά αλλά πολλά). Από τότε που αρχίσαμε την μετάβαση στο μαγειρευτό, τρώει επίσης 3 φορές (μικρό-κανονικό-μικρό) και τα κάνει πρωί και βράδυ (σφιχτά και μισά σε ποσότητα). Είναι 6,5 κιλά.
Elpinor εννοεις πως με το μαγειρευτό φαγητό κανει τρεις φορές αλλα λιγότερα σε ποσότητα απο οτι με την ξηρά τροφή;

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
Από τότε που άρχισα να μειώνω σταδιακά την ξηρά και να αυξάνω το μαγειρευτό, μειώθηκε ο όγκος στο μισό και οι φορές από 3 σε 2. Τώρα που τρώει μόνο μαγειρευτό η ποσότητα είναι ακόμη λιγότερη (στο 1/3 περίπου).

• Like
Reactions: mariatheo

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie