Σήμερα όλη μέρα με την κουτάβα και είμαι 99% σίγουρη, ότι η μικρή είναι απο σπίτι.
Απο σπίτι που ασχολήθηκε μαζί της, και της έμαθε αρκετά πράγματα.
Ενώ φοβαται και δεν μας καλοπλησιάζει ακόμα δεν έχει πρόβλημα με΄την ηλεκτρική σκούπα, κρατιέται πάρα πολλές ώρες και δεν λερώνει στον χώρο, γενικά συμπεριφέρεται πάρα πολύ άνετα μέσα στο σπίτι, ξέρει το μη και απο μακριά (όταν ανεβεί σε καναπέ ή κλέψει καμμιά παντόφλα ) και ξέρει πάρα πολύ καλά το στην θέση σου.
Το απογευμα είπα στον ντρεντ να πάει στην θέση του, την βλέπω να σηκώνεται σφαίρα απο το χαλί και να πηγαίνει στο μικρό μπανιο που την κλείνω όταν φευγω, παω απο πίσω και την βλέπω ξαπλωμένη στο χαλάκι της,τυχαίο σκέφτηκα αλλά μετά απο 1 ώρα, της λέω πολύ ήρεμα, στην θέση σου και εξαφανίστηκε σε δευτερόλεπτα ήταν στο χαλάκι της στο μπάνιο ξάπλα.
Σκέφτηκα ότι την πρώτη μέρα της έβαλα κολλάρο και δεν ασχολήθηκε καθόλου μαζί του, ούτε το ξύσιμο που κάνουν όλα τα κουτάβια δεν έκανε.
Ωραία όλα αυτά, απλώς πριν απο λίγο προσπαθούσα να καταλάβω γιατί την παράτησαν και μου ήρθε η τρελλή ιδέα ότι μπορεί απλώς να έχει χαθεί, για τσιπάκι δεν έχω δει μιας και την πήρα απο φιλοζωική. Αυριο θα πάρω την κοπέλα που μου την έδωσε και θα την ρωτήσω αν ξέρει κάτι παραπάνω απο ότι ήταν 2.5 εβδομαδες στο καταφύγιο και θα την δω για τσιπάκι (δύσκολο το βλέπω λόγο ηλικίας), θα βγάλω και φωτο γιατί μία που έχω δεν είναι και η καλύτερη , τι άλλο μπορώ να κάνω ?