Την βοήθεια σας master of adespotos

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Την φωτογραφική ακόμα δεν στην εδωσε η Σταυρούλα???

Αφού έχασα την δικηγόρο μου :cool:

Σήμερα η μικρή ήρθε και μου έγλειψε το χέρι την ώρα που χαιδευα τον Ντρεντ. Αλλά αυτός την πέταξε με την μουσούδα πέρα. Μετα απο αυτό φροντίζει να είναι πάντα ανάμεσα σε εμένα και την κουτάβα.
Δεν μπορώ να του βάλω και φωνή γιατί θα εξαφανιστεί αυτή, και όταν λείπει ο Ντρεντ αυτή δεν με πλησιάζει.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αφού έχασα την δικηγόρο μου :cool:

Σήμερα η μικρή ήρθε και μου έγλειψε το χέρι την ώρα που χαιδευα τον Ντρεντ. Αλλά αυτός την πέταξε με την μουσούδα πέρα. Μετα απο αυτό φροντίζει να είναι πάντα ανάμεσα σε εμένα και την κουτάβα.
Δεν μπορώ να του βάλω και φωνή γιατί θα εξαφανιστεί αυτή, και όταν λείπει ο Ντρεντ αυτή δεν με πλησιάζει.
Xm αν προσπαθησεις να εχεις ενα σε κάθε χέρι και να κόβεις τον Ντρέντ με κινηση αντι για ομιλία? Βεβαια δεν εχει και ογκο μικρό να πεις ότι ειναι εύκολο να τον κρατήσεις.
Είναι στο κτημα τώρα, αλλιως θα την επρηζα να στη δωσει! Θα αρχίσω τις απειλες

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Θα μπορούσα να το κάνω αν δεν ερχόταν η χαζή πάντα απο την μεριά του, προσπαθει να έχει τον dredd πάντα ανάμεσα μας και αυτή για διαφορετικούς λόγους, έτσι αυτός είναι ευκολο να την κρατήση μακριά με το σώμα του και αν δεν φτάνει να την σπρώξει με το κεφάλι του.
Σιγά σιγά θα την βρούμε την άκρη ... εσύ την φώτο μην ξεχάσεις !!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Μην ανησυχεις, θα την πρήξω και θα στη δώσει!!!

Παντως για να ειμαι ειλικρινης, την μικρή δεν την φοβάμαι για το πώς θα εξελιχθεί. Στο δικό σου σπιτι, είναι στα καλύτερα χέρια!

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Σήμερα όλη μέρα με την κουτάβα και είμαι 99% σίγουρη, ότι η μικρή είναι απο σπίτι.
Απο σπίτι που ασχολήθηκε μαζί της, και της έμαθε αρκετά πράγματα.
Ενώ φοβαται και δεν μας καλοπλησιάζει ακόμα δεν έχει πρόβλημα με΄την ηλεκτρική σκούπα, κρατιέται πάρα πολλές ώρες και δεν λερώνει στον χώρο, γενικά συμπεριφέρεται πάρα πολύ άνετα μέσα στο σπίτι, ξέρει το μη και απο μακριά (όταν ανεβεί σε καναπέ ή κλέψει καμμιά παντόφλα ) και ξέρει πάρα πολύ καλά το στην θέση σου.
Το απογευμα είπα στον ντρεντ να πάει στην θέση του, την βλέπω να σηκώνεται σφαίρα απο το χαλί και να πηγαίνει στο μικρό μπανιο που την κλείνω όταν φευγω, παω απο πίσω και την βλέπω ξαπλωμένη στο χαλάκι της,τυχαίο σκέφτηκα αλλά μετά απο 1 ώρα, της λέω πολύ ήρεμα, στην θέση σου και εξαφανίστηκε σε δευτερόλεπτα ήταν στο χαλάκι της στο μπάνιο ξάπλα.
Σκέφτηκα ότι την πρώτη μέρα της έβαλα κολλάρο και δεν ασχολήθηκε καθόλου μαζί του, ούτε το ξύσιμο που κάνουν όλα τα κουτάβια δεν έκανε.
Ωραία όλα αυτά, απλώς πριν απο λίγο προσπαθούσα να καταλάβω γιατί την παράτησαν και μου ήρθε η τρελλή ιδέα ότι μπορεί απλώς να έχει χαθεί, για τσιπάκι δεν έχω δει μιας και την πήρα απο φιλοζωική. Αυριο θα πάρω την κοπέλα που μου την έδωσε και θα την ρωτήσω αν ξέρει κάτι παραπάνω απο ότι ήταν 2.5 εβδομαδες στο καταφύγιο και θα την δω για τσιπάκι (δύσκολο το βλέπω λόγο ηλικίας), θα βγάλω και φωτο γιατί μία που έχω δεν είναι και η καλύτερη , τι άλλο μπορώ να κάνω ?

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Να ρωτήσεις πού τη βρήκανε και να βάλεις αφίσες στην περιοχή οτι βρέθηκε. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο αυτή τη στιγμή!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αρα αν ειναι χαμένη, ειναι μόλις 3 βδομάδες εξω από το σπιτι της. Τα γνωστά τότε... μια νορμαλ φωτογραφία, περιγραφή της και θα φτιάξουμε και αγγελια για το fb ότι χάθηκε

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Να σου πω και τον αντιλογο? Την Τζενη που την βρηκα στο δρομο οταν την
πρωτο εβαλα σπιτι εκτος απο το σοκ που επαθε για αρχη μετα συμπεριφεροταν
λες και ειχε ζησει μια ζωη μεσα. Εχεις σκεφτει οτι μπορει η μικρη απλως να
το εχει? Να ειναι αρκετα εξυπνη και να μαθαινει γρηγορα? Δεν σημαινει οτι
καποιος την εχασε. Τωρα αν θες να κανεις την προσπαθεια σου για τον χ
πρωην ιδιοκτητη καλως. Στην θεση σου δεν θα εκανα τιποτα. . .

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Ειρήνη το πιο πιθανό είναι να έχεις δίκιο αλλά υπάρχει και το 1 στο 1000000 να την ψάχνει κάποιος, και στην σκέψη μόνο ότι την ψάχνουν στεναχωριέμαι πάρα πολύ.
Μίλησα με την κοπέλα που μου την έδωσε , την βρήκαν μία μέρα μέσα σε άδεια κλούβα στο καταφύγιο, μου είπε ότι είναι συνηθισμένο να τους αφήνουν σκυλιά ή μέσα στο καταφύγιο ή δεμένα έξω στα κάγκελα.
Σήμερα θα την βγάλω φωτογραφίες και θα την βάλω στο φόρουμ και όπου μπορώ στο fb και βλέπουμε.
Αυτή συμπεριφέρεται μέσα στο σπίτι σαν να ζούσε μια ζωή, τώρα της αρέσει να κάθεται πιο κοντά εκει που καθόμαστε εμείς, κουνάει την ουρά της όταν μας βλέπει, μας μουρμουράει συνέχεια και εμάς και τον ντρεντ αλλά μέχρι εκεί. Με τον Ντρεντ ρίχνει τρελλό παιχνίδι και μόλις βγει αυτός στον κήπο κλαίει μπροστα στην μπαλκονόπορτα.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ωραία εξελισσεται η μικρή και ανοιγεται, δλδ!
Αν την βρηκαν σε αδεια κλουβα, δεν το κοβω πολυ πιθανο να την εχασε κάποιος. Μάλλον κάποιος την τοποθέτησε εκει για να την ξεφορτωθεί!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.826
20.166
...την βρήκαν μία μέρα μέσα σε άδεια κλούβα στο καταφύγιο, ...
Πως γίνεται αυτό βρε παιδιά;
Δεν ξέρω για ποιό καταφύγειο λέτε, αλλά μιλάμε για έναν ανεξέλεγκτο χώρο;
Που, όποιος θέλει μπαίνει και αφήνει σκυλιά, χωρίς να τον πάρει κανείς χαμπάρι;

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Πως γίνεται αυτό βρε παιδιά;
Δεν ξέρω για ποιό καταφύγειο λέτε, αλλά μιλάμε για έναν ανεξέλεγκτο χώρο;
Που, όποιος θέλει μπαίνει και αφήνει σκυλιά, χωρίς να τον πάρει κανείς χαμπάρι;
Αυτό μου είπε αυτό λέω, δεν νομίζω ο χώρος να φυλάσετε , σου στέλνω με πμ το καταφύγιο γιατί δεν θέλω να δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις.

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Ξαναγυρίζω στο θέμα, σίγουρα έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο αλλά έχουμε ακόμα πολυυυυυυυυυυ δρόμο.
Δεν θέλει να την πιάνεις είναι ξεκάθαρο, δεν μου έχει ξανατύχη κάτι παρόμοιο ποτέ σε σκύλο.
Πηδαει πάνω μας , μας κάνει χαρές μας δίνει και κανένα φιλί αλλά εκτός απο μένα που μου επιτρέπει κάποιες φορές να την χαιδεψω στο κεφάλι στους άλλους απομακρύνεται τόσο όσο να μην μπορούν να την πιάσουν.
Όταν έρχονται φίλοι στο σπίτι κυκλοφορεί στα πόδια τους, παίρνει φαγητό απο τα χέρια τους αλλά πάλι "μην αγγίζεται".
Προχθές είχε πεθάνει απο την ζήλια της που η Λόλα ήταν αγκαλιά στον καναπε με το Πέτρο, πήγαινε πάνω κάτω και μουρμούραγε κάποια στιγμή μαζεψε όλα τα κουράγια της πήδηξε πάνω στα πόδια του και ξάπλωσε για κανένα δεκάλεπτο έμεινε ξαπλωμένη μόλις πήγε να την ακουμπήσει κατέβηκε, κάτι μουρμούρησε και ξάπλωσε στο πάτωμα.
Τώρα στα υπόλοιπα είναι άψογη, ζωηρή πάρα πάρα πολύ αλλά ακούει ότι της λες ,δεν λερώνει μέσα με ένα μη σταματαει ότι και αν κάνει και μάλιστα χαρούμενη με ύφος και αυτό δεν επιτρέπεται καλα δεν το ήξερα, σου δίνει την εντύπωση ότι παρακολουθεί όσα λέγονται στο σπίτι και ότι τα καταλαβαίνει όλα.
Καμμιά ιδέα ?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.826
20.166
Ιδέα για τι πράγμα;
Μια χαρά το κόβω το γκομενάκι. Κάνει ότι γουστάρει :)
Αν δεν είναι ενοχλητική, μην ασχολείσαι περαιτέρω.
Θα 'ρθει η ώρα και για τα υπόλοιπα.

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Δεν ξέρω, μια χαρά είναι αλλά.... μου φαίνεται πολύ περίεργο ,μη φυσιολογικό σύμφωνα με αυτό που έχω στην κεφάλα μου.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.826
20.166
Εγώ λέω...να σταματήσεις να βλέπεις την συμπεριφορά της, ως πρόβλημα.
Λες και δεν έχεις κι άλλα στην..κεφάλα σου...φαντάζομαι :rolleyes:
Δες το ως μια "διαφορετική" συμπεριφορά. Οχι "προβληματική" ντε και καλά.
Και απλώς, παίξε τον παρατηρητή, του πως αυτή μεταβάλλεται/εξελίσσεται καθημερινά.
Με λίγα λόγια, ξεαγχώσου :)

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Φώτο έχω βάλει στο βρέθηκε αλλά δεν μου είναι κόπος :D

μόνη της

με τον άντρα της ζωής μου :

και με τον καινούργιο μου έρωτα :D

Δυστυχώς όταν είναι ξύπνια δεν την προλαβαίνω να την φωτογραφήσω

Ξέχασα να πω ότι την λένε Τσίκα !

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.826
20.166
Α ναι ρε συ...μα τι όμορφη που είναι!!!!!!!!!!!

Και ο άντρας της ζωής σου [έχω κι εγώ έναν τέτοιο :p] και ο καινούργιος σου έρωτας :)
Μια χαρά αγέλη είναι. Αστην την μικρή, να βρει τους ρυθμούς της. Αγνόησέ την εντελώς.
Μην προβληματίζεσαι καθόλου. Σαν να μην υπάρχει ένα πράγμα. Κι ένα ωραίο πρωί, θα ξυπνήσεις και θα έχεις αυτό που θεωρείς φυσιολογικό. Στην ώρα του :)