Την έπαθα μία και μάλλον και δεύτερη φορά

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
εγώ έβγαλά πριν 1 χρόνο και το μόνο που χρειάστηκε ήταν ταυτότητα και ΑΦΜ μήπως η κατάθεση έγινε στην εμπορικη τράπεζα?

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Το ότι τα πραγματα σε πολλους τομεις ειναι πραγματι χυμα,
αλλα περαν του ότι απο δω και περα θα έχεις τα ματια σου ανοιχτα ακομα
κι αν αγορασεις μια καρφίτσα, θα πρεπει αν σε συμφερει, να το ψαξεις και να δεις αν όντως
μπορεις να κανεις καποια μηνυση ή καταγγελια (εδω κανεις καταγγελία κατ'αγνωστου,
δεν μπορεις να κανεις κατα .. γνωστου.. έστω και με τα πλαστα στοιχεια που έχεις, αν είναι πλαστα).

Μην σκεφτεις "Εγω θα βγαλω το φιδι απο την τρύπα" γιατι αν το σκεφτει κι ο επομενος
το "χάσαμε το παιχνιδι".

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
και να κάνεις σήμανση στην αγγελία οτι είναι απάτη!το γράφει δεξια
ο ίδιος έχει βάλει αγγελία και για τα σαρπει και για γιορκι!!
οι φωτο κάνουν μπαμ οτι είναι ψεύτικες και δεν γράφει καν το όνομα του!!

Last edited:

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Προσπερναω το γεγονος του ότι δεν υπαρχει toy maltese (κατι που πριν κανεις οποιαδηποτε κινηση για αγορα θα έπρεπε να το γνωριζεις)

Αλλα βρε fifi..
αυτο πως το προσπέρασες;;;

XONDRIKH LIANIKH

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Ξέχασα να αναφέρω οτι από την τράπεζα μου είπαν οτι επαγγελεται οικοδομος με κατοικια την χιο!!!!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
η αλήθεια είναι οτι βγάζει ματι
sevah απάντησα εγω οτι ναι πρεπει να δίνει απόδειξη απο τ στιγμή που πουλάει κατι αλλιώς σειρά έχει η εφορία!

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Προσπερναω το γεγονος του ότι δεν υπαρχει toy maltese (κατι που πριν κανεις οποιαδηποτε κινηση για αγορα θα έπρεπε να το γνωριζεις)

Αλλα βρε fifi..
αυτο πως το προσπέρασες;;;
πανω στην λαχταρα μου,τιποτα δεν κοιταξα!!!

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Ας απαντήσει κάποιος που ξέρει στην τελευταία μου ερώτηση.
Το ινκα λεει

Να γνωρίζουν ότι έχουν δικαίωμα, μέσα σε δέκα (10) τουλάχιστον εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή των ειδών, να υπαναχωρήσουν από τη σύμβαση που έχουν κάνει, με συστημένη επιστολή τους προς τον προμηθευτή, να επιστρέψουν τα είδη και να τους επιστραφούν τα χρήματα που ενδεχομένως έχουν πληρώσει.

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
μα έβαλες τόσααα χρήματα σε εναν άγνωστο ??? χωρις καν να τον δείς ??? δεν το σκέφτηκες ουτε μια στιγμή οτι είναι απάτη?
μα μαλτεζ σε διάφορα χρώματα ??

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Η τραπεζα εχει το ΑΦΜ. Το ΑΦΜ τα λεει ολα. Οι απατεωνες αυτου του τυπου ομως εχουν προννοησει οτι καποιος θα θελησει να τους κυνηγησει και ετσι εχουν παρει μετρα ασφαλειας...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Η αγγελια παντως εκανε ΜΠΑΜ οτι ηταν μουφα. Κακογραμενη και ανορθογραφη...