Την έπαθα μία και μάλλον και δεύτερη φορά

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.864
5.114
patra
grdane.blogspot.com
απορω με την θεια που λεει οτι μια καταθεση στην τραπεζα δεν ειναι αποδειξη συναλλαγης....και δεν μπορει να κινηθει εναντιον του...

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
απορω με την θεια που λεει οτι μια καταθεση στην τραπεζα δεν ειναι αποδειξη συναλλαγης....και δεν μπορει να κινηθει εναντιον του...
Για πες περισσότερα.
Τι μπορει κανει καποιος αν έχει αυτο το χαρτι;

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.864
5.114
patra
grdane.blogspot.com
δεν ειμαι δικηγορος αγγελικη αλλα σημερα ακομα και στο εμποριο πληρωνεις μεσω ιντερνετ κανοντας καταθεση σε λογαριασμους τραπεζων... δεν νομιζω ολο αυτο να βρισκεται στον αερα... και να μην μπορεις να προστατευθεις απο τους απατεωνες...

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
δεν ειμαι δικηγορος αγγελικη αλλα σημερα ακομα και στο εμποριο πληρωνεις μεσω ιντερνετ κανοντας καταθεση σε λογαριασμους τραπεζων... δεν νομιζω ολο αυτο να βρισκεται στον αερα... και να μην μπορεις να προστατευθεις απο τους απατεωνες...
Από όσο το έχω ψάξει,και μιλώντας πάντα για την δική μου περίπτωση,με αυτά που έχω εγώ στα χέρια μου δεν μπορώ να κανω τίποτα!

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
δεν νομιζω ολο αυτο να βρισκεται στον αερα... και να μην μπορεις να προστατευθεις απο τους απατεωνες...
Κι εμενα μου φαινεται εξαιρετικα αλλοκοτο αυτο.
Υπαρχει η αγγελία, υπαρχει το καταθετηριο, υπαρχουν τα στοιχεια.
Δεν χρειαζεται να είσαι και ο Αστυνομος Σαινης για να "κανεις κατι"

Στο Ινστιτούτο καταναλωτών μπορεις να απεθυνθεις και να κανεις
καταγγελία, εφοσον εξαπατηθηκες.

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Μια ερώτηση προς όποιον αγόρασε κουτάβι από Pet shop.Όταν παραλαμβάνει ο αγοραστής το κουτάβι παίρνει απόδειξη από το κατάστημα για την αγορά???

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Κι εμενα μου φαινεται εξαιρετικα αλλοκοτο αυτο.
Υπαρχει η αγγελία, υπαρχει το καταθετηριο, υπαρχουν τα στοιχεια.
Δεν χρειαζεται να είσαι και ο Αστυνομος Σαινης για να "κανεις κατι"

Στο Ινστιτούτο καταναλωτών μπορεις να απεθυνθεις και να κανεις
καταγγελία, εφοσον εξαπατηθηκες.
για να δημιουργήσεισ μια αγγελια δεν χρειαζεται τίποτα από τα προσωπικά σου στοιχεία!

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Μια ερώτηση προς όποιον αγόρασε κουτάβι από Pet shop.Όταν παραλαμβάνει ο αγοραστής το κουτάβι παίρνει απόδειξη από το κατάστημα για την αγορά???
Και εγώ 8α ήθελα μια απάντηση πάνω σε αυτό!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
και όμως έτσι είναι στιρήζονται στους νόμους!! χωρις αποδείξεις δεν γίνεται τίποτα
η ταυτότητα που θα έκανε το λογαριασμό θα ήταν πλαστή δεν ελέγχουν στην τράπεζα για γνησιότητα
και εκει ψεύτικο όνομα θα έχει!!
νομίζω οτι μπορείς ν βάλεις την αγγελία
και νομίζω οτι ξέρεω ποια λες την βλέπω παντου!
για αυτο και τα σιτε aggeliopolis,slando , interpet γραφουν οτι δεν πρέπει να αγοράζουμε κάτι πριν δουμε τον πωλητή

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
για να δημιουργήσεισ μια αγγελια δεν χρειαζεται τίποτα από τα προσωπικά σου στοιχεία!
Για να δημιουργησεις όμως λογαριασμο στην τραπεζα,
δινεις τα πληρη σου στοιχεια ;)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Τελευταία φορά που άνοιξα τραπεζικό λογαριασμό πάντως μου ζήτησαν ένα κάρο στοιχεία, αριθμό ταυτότητας, λογαριασμό ΟΤΕ/ΔΕΗ με το όνομά μου πάνω για να πιστοποιηθεί η διεύθυνσή μου (τώρα αν εξαπάτησε κι αυτούς...), Α.Φ.Μ. ακόμα και δείγμα υπογραφής... Λέτε να μην τσεκάρει τίποτα απ'όλα αυτά η τράπεζα? Κάπως θα τα διασταυρώνει λογικά...

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Αν κάνω λάθος διορθώστε με: Έχουν περιθώριο κάποιες μέρες οι καταναλωτές για υπαναχώρηση σε αγορά προιόντως(νομίζω 8 ή 10 μέρες για να επιστρέψουν το προιόν)?????