'Ορια όπως είπες, της λέω μη όταν μασάει, εκτός από μη δίνε της και εναλλακτική, ένα δικό της μασουλητήρι δηλαδή.
Μη όταν και αν σε δαγκώνει, φωνούλα ότι πόνεσες και μετά την αγνοείς για λίγο, έτσι καταλαβαίνει ότι δεν ειναι αποδεκτή συμπεριφορά.
Όπως τα παιδάκια έτσι και τα κουταβάκια δοκιμάζουν συνεχως τα όρια τους, και είναι η δική μας υποχρέωση να τους δείξουμε τι είναι επιτρεπτό και τι όχι. Εάν δεν αντιδρούμε σε τίποτα θα δημιουργήσουμε έναν ενήλικα σκύλο που δεν θα μπορουμε με τίποτα να συμβιώσουμε μαζί του.
¨Οταν πήρα τον μικρό ήταν 2 μηνών και έκανε από την πρώτη στιγμή παρέα με την μεγάλη μου, πλήρως εμβολιασμένη αυτή, αλλά δεν ξέρω να σε συμβουλεύσω για τόσο μικρό κουταβάκι,άλλωστε για αυτά ο γιατρός είναι ο καλύτερος σύμβουλος.
Να σου ζήσει και να σου φέρει πολύ πολύ τύχη!!!!!
P.S. Και κάτι τελευταίο. Όπως είπαν και άλλοι είναι άλλο να διαφωνούμε με την αγορά ζώων από petshop , να είμαστε εντελώς αρνητικοί και να θυμώνουμε ακόμα με αυτούς που ενώ είναι ενημερωμένοι το κάνουν, όπως είχα πει και σε προηγούμε ποστ μου για την fifi, και άλλο να κάνουμε ψυχογραφήματα εκ τους ασφαλούς σε ένα φόρουμ , και να είμαστε τόσο αυστηροί με ανθρώπους που ενδέχεται να έχουν σοβαρά προβλήματα. Θεωρώ απαράδεκτη την επίθεση της Hopsi και απορώ πως οι άνθρωποι κάνουν ψυχογραφήματα για άλλους και παραλείπουν να το κάνουν για τον εαυτό τους.