Την έπαθα μία και μάλλον και δεύτερη φορά

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Αχου μωρε να την χαίρεσαι :) και ωραίο κρεβατάκι
δεν τα ξέρω καλα τ μαλτεζ αλλα δεν μου φαίνεται καθαρόαιμο ο γιατρος τ σου είπε ?
καθαροαιμο μου ειπε οτι ειναι αλλα ουτε και γω ειμαι σίγουρη!!!
σε ευχαριστουμε για το κρεβατι!!!
και εμενα μου αρεσει πολυ!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Η κοινωνικοποίηση δεν είναι απλό ζήτημα ούτε έχει να κάνει με τη σκούπα ή μία επίσκεψη....!!

Καταρχήν κοοινωνικοποίηση σημαίνει να έρθει σε επαφή με πολλά σκυλάκια και πολλούς ανθρώπους για να μην γίνει φοβική ή αναπτύξει κάποια επιθετικότητα. Επειδή η μικρή σου είναι χωρίς εμβόλια δεν μπορεί τυπικά να βγει βόλτα μέχρι να τελειώσουν. Μπορεί όμως μόλις ανοίξει ο καιρός να την βγάζεις έξω αγκαλιά για να συνηθίζει τους ήχους και τους ανθρώπους, ακόμη και τα σκυλιά από ασφαλές για αυτή ύψος. ¨οταν γίνουν με το καλό τα εμβόλια αφήνουμε την αγκαλιά και πιάνουμε τις βόλτες.

Επίσης υπάρχουν ήχοι που μπορούν να τρομοκρατήσουν ένα κουτάβι στον έξω κόσμο, όπως μία μηχανή με πειραγμένη εξάτμιση, ένα κομπρεσέρ, ένα αυτοκίνητο (Yorkie που πετάχτηκε στο δρόμο και του κόρναρε ο οδηγός για να φύγει από τη μέση πέθανε από ανακοπή).

Κατά τα λοιπά να τη χαίρεσαι, αλλά διάβασε πολύ ό,τι έχει να κάνει με το νέο σου κουτάβι στα θέματα του forum.
Όπως και να έχει πρέπει να δεις κάποια στιγμή έναν εκπαιδευτή να σου πει έστω πέντε πράγματα γιατί η μικρή έφυγε από τη μαμά και τα αδέλφια της πολύ πιο νωρίς από ότι έπρεπε...χωρίς να προλάβει να μάθει τα βασικά.

glika'smum

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2011
116
0
36
thessaloniki
Εγω δεν μπορω να καταλαβω πολλα για να πω αν ειναι καθαροαιμη,λιγο η μουσουδιτσα της μου φαινεται πιο μακρια,εμας ηταν πιο επιπεδη σε κεινη την ηλικια:)Φερνε τη σε επαφη με ανθρωπους οσο μπορεις,εμεις την ειχαμε τρελανει στην αρχη και πλεον βλεπει ανθρωπο και τρεχει καταπανω του,δεν φοβαται..καλο αυτο με τη σκουπα,εμας ετρεμε την πρωτη φορα..αν δεις οτι κατι το φοβαται πολυ αφηνε το κατω για να το μυρισει και να δει οτι δεν κινδυνευει..Παντως σιγουρα ειναι πανεμορφη,σας ευχομαι πολλα χρονια ευτυχιας!:D

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
να σου ζησει η μικρουλα σου ! ευχομαι τα καλυτερα και για τις 2 σας και ευχομαι και για την υγεια σου οτι καλυτερο!
για καποια μελη που καταδικασαν την φιφι για την αποφαση της να παρει το σκυλακι απο πετ σοπ και για το θεμα υγειας της που ειναι απανθρωπη συμπεριφορα να υπενθυμισω οτι εδω ειμαστε να συμβουλευουμε και οχι να κατακρινουμε !!! ηταν λαθος της που εκανε 2 φορες κιολας να παρει σκυλακι απο πετ σοπ η ιδιώτη και ολοι της ειπαμε να μην το κανει αλλα ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα.... ειναι ενα μικρο κοριτσι εκανε τα λαθη της και τα αναγνωρισε νιωθει ασχημα για αυτο και το μοιραστηκε μαζι μας ... δεν θα τη κρεμασουμε κιολας για ονομα

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Πότε να πάω στον εκπαιδευτή???
Αμα είναι εμβολιασμένο το σκυλί(εχει μία φίλη μου ενα cane corso) να την αφησω να παιξει μαζι του???

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Εγω δεν μπορω να καταλαβω πολλα για να πω αν ειναι καθαροαιμη,λιγο η μουσουδιτσα της μου φαινεται πιο μακρια,εμας ηταν πιο επιπεδη σε κεινη την ηλικια:)Φερνε τη σε επαφη με ανθρωπους οσο μπορεις,εμεις την ειχαμε τρελανει στην αρχη και πλεον βλεπει ανθρωπο και τρεχει καταπανω του,δεν φοβαται..καλο αυτο με τη σκουπα,εμας ετρεμε την πρωτη φορα..αν δεις οτι κατι το φοβαται πολυ αφηνε το κατω για να το μυρισει και να δει οτι δεν κινδυνευει..Παντως σιγουρα ειναι πανεμορφη,σας ευχομαι πολλα χρονια ευτυχιας!:D
Απο τετάρτη που θα παω στο πατρικο μου(πιο πολυ για να παω στον δικο μου γιατρο), θα παμε επίσκεψη τους γονείς του αγοριού μου!
ελπίζω να της κανει καλο!!

glika'smum

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2011
116
0
36
thessaloniki
Εμενα η κτηνιατρος μου χε πει τοσο μικρο ουτε με εμβολιασμενα και να σου πω δεν το ρισκαρα,μεχρι τον 3ο μηνα.Αλλα απο αγκαλια μπορει να δει τον εξω κοσμο ωστε οταν ερθει ωρα να μην φοβαται..Εκπαιδευτη εμεις της πηραμε οταν πηγε 3 μηνων.

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
να σου ζησει η μικρουλα σου ! ευχομαι τα καλυτερα και για τις 2 σας και ευχομαι και για την υγεια σου οτι καλυτερο!
για καποια μελη που καταδικασαν την φιφι για την αποφαση της να παρει το σκυλακι απο πετ σοπ και για το θεμα υγειας της που ειναι απανθρωπη συμπεριφορα να υπενθυμισω οτι εδω ειμαστε να συμβουλευουμε και οχι να κατακρινουμε !!! ηταν λαθος της που εκανε 2 φορες κιολας να παρει σκυλακι απο πετ σοπ η ιδιώτη και ολοι της ειπαμε να μην το κανει αλλα ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα.... ειναι ενα μικρο κοριτσι εκανε τα λαθη της και τα αναγνωρισε νιωθει ασχημα για αυτο και το μοιραστηκε μαζι μας ... δεν θα τη κρεμασουμε κιολας για ονομα
ευχαριστω πολυ για αυτα που εγραψες!!!

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Εμενα η κτηνιατρος μου χε πει τοσο μικρο ουτε με εμβολιασμενα και να σου πω δεν το ρισκαρα,μεχρι τον 3ο μηνα.Αλλα απο αγκαλια μπορει να δει τον εξω κοσμο ωστε οταν ερθει ωρα να μην φοβαται..Εκπαιδευτη εμεις της πηραμε οταν πηγε 3 μηνων.
τότε θα επισκευτω και εγω εναν για να μας βοηθησει!!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Πριν ολοκληρώσει τα εμβόλια μην την φέρεις σε επαφή με άλλο σκύλο ας είναι εμβολιασμένος. Μακάρι να είναι γερή και δυνατή η μικρούλα

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Πριν ολοκληρώσει τα εμβόλια μην την φέρεις σε επαφή με άλλο σκύλο ας είναι εμβολιασμένος. Μακάρι να είναι γερή και δυνατή η μικρούλα
ενταξει,δεν την αφηνω γιατι δεν θελω να διακινδυνευσω ΚΑΙ ΑΛΛΑ!!!

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
οχι κοπελιτσα μου δεν θελω να σε βαλω στο κοπο ! αν θελεις πες μου απο που το πηρες και ποσο να πεταχτω σημερα να παρω ενα αν ειναι αθήνα.. σε ευχαριστω πολυυυυ :*

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
οχι κοπελιτσα μου δεν θελω να σε βαλω στο κοπο ! αν θελεις πες μου απο που το πηρες και ποσο να πεταχτω σημερα να παρω ενα αν ειναι αθήνα.. σε ευχαριστω πολυυυυ :*
κανένας κόπος!!!
καμια σχεση με αθηνα!!!
απο λαρισα,32 ευρο απο τον αμαζονιο!!!!
εγω παντως δεν εχω προβλημα να σου στειλω!!!

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
κανένας κόπος!!!
καμια σχεση με αθηνα!!!
απο λαρισα,32 ευρο απο τον αμαζονιο!!!!
εγω παντως δεν εχω προβλημα να σου στειλω!!!
ok! θα πεταχτω σημερα να κανω τα ψωνια μου και θα ψαξω πιστευω κατι θα βρω ειδαλως θα σου πω ! σε ευχαριστω πολυ παντως :D και παλι να σου ζησει το ζουζουνι και να τη προσεχεις πολυ ειναι πολυ ευαισθητα ειδικα τοσο μικρα !

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
έχει σε σκούρα χρώματα και παίρνω απο εκει πάνες οι 16 5ε δεν εχω βρει πιο φθηνές :) εχει και χτενες λουράκια παιχνίδια σαμπουαν μην παρεις ποτε απο εκει!ολα τα άλλα τα προτείνω

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
ok! θα πεταχτω σημερα να κανω τα ψωνια μου και θα ψαξω πιστευω κατι θα βρω ειδαλως θα σου πω ! σε ευχαριστω πολυ παντως :D και παλι να σου ζησει το ζουζουνι και να τη προσεχεις πολυ ειναι πολυ ευαισθητα ειδικα τοσο μικρα !
σαν τα μάτια μου την προσέχω την υπναρού μου!!!
αν δεν βρεις,πες μου να σου παρω εγω και να σου πω και τα αλλα χρωματα που εχει!!