Τηλεόραση βλέπουν οι σκύλοι σας;

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Και οι δικιες μου βλέπουν τηλεόραση. Που και που γαβγίζουν όταν βλέπουν άλλα ζώα και σε σκηνές βίας με κοιτάζουν ανήσυχα σαν να μου λένε 'δεν βλέπεις τι γίνεται; Κανε κάτι'
Αλλά μεγάλη πλάκα έχει η σκύλα της εκπαιδεύτριας μου, Australian Kelpie, η οποία τρελαίνεται με ένα dvd με πρόβατα και Australian Kelpie εν ώρα εργασίας. Το θεωρεί επιβράβευση να της βάλει το dvd και αν σταθείς μπροστά από τη τηλεόραση εκνευρίζεται φοβερά.

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Συνεχίζει ο "χοντρός" να βλέπει πολύ τηλεόραση.
Έμαθε και την εντολή: "Δε βλέπω!" (για να κάνει στην άκρη όταν παλουκώνεται ακριβώς μπροστά μου και βλέπω μόνο ένα βουνό απο τρίχες).

Βγήκα ένα τέλειο βίντεο:
http://www.petplace.com/dog-videos.aspx?p=109

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Η δικια μας η Ναβαρα αν βλεπει ζωα στην ΤV γρυλιζει και ορμαει πανω της βλεπει οτι δεν ειναι τιποτα, αλλα μετα κοιταει και απο πισω να δει που πηγαν τα ζωα.

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Η δικια μας η Ναβαρα αν βλεπει ζωα στην ΤV γρυλιζει και ορμαει πανω της βλεπει οτι δεν ειναι τιποτα, αλλα μετα κοιταει και απο πισω να δει που πηγαν τα ζωα.
Αυτό το έκανε ο δικός μου μια φορά που είχε στο ΣΚΑΙ ένα ντοκυμαντέρ για λύκους (νομίζω λεγόταν "η κοιλάδα των λύκων")

Ενώ στην αρχή ήταν σχετικά αδιάφορος, όταν ακούστηκε το πρώτο ουρλιαχτό, κόλησε και το είδε όλο :D

mpalou

Active Member
5 Μαϊου 2008
40
0
Εμένα από τα δικά μου ο λύκος αδιαφορεί παντελώς, το γκριφον - κανίς που είχα (κ πέθανε πέρσι την Κ. Δευτέρα) επίσης, η κοπρέξ σκυλίτσα μου κάθεται στον καναπέ κ κοιτάει προς το μέρος της ΤV αλλά χωρίς να κάνει κάτι ιδιαλιτερο. Το μαλτεζάκι μου όμως είναι πολύ fun. Όταν βλέπει ζώο ή άνθρωπο σε κοντινό πλάνο ανεβαίνει πάνω στο έπιπλο της τηλεόρασης, μυρίζει την ΤV, γρυλίζει, γαυγίζει και πολλές φορές γυρνάει γύρω από την τηλεόραση και πάει από πίσω να δει πού πήγαν... :):):)

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
εμενα δεν βλεπουν τηλεοραση ειναι της μουσικης σκηνης

παλιοτερα η μπουκιτσα αδερφη του μπουκου Chihuahua οταν επαιζε η κορη μου πιανο ερχοταν και η Καλας-μπουκιτσα χαμος απο φωνητικα ερχοταν και η μανα μου και εδιναν παρασταση

τωρα η νινα-rottweiler-φωτο αλλα αυτη ειναι rock με το που μπενει κομματι one way or another ο πανικος τραγουδαει και χοροπηδαει η ουρα ψηλα και περα δωθε χαρουμενα και μαλιστα μετα απο εκθεση της το εβαζα και ελεγα χαριτολωγοντας να γιορτασουμε τη νικη

και μια κορη της μαλιστα μεσα απο τη γεννηστρα οταν ηταν περιπου 25 ημερων με ηχο απο μπαλακι αρχισε να βγαζει ηχους , αμεσως σκεφτηκα αυτη θα κανει και συγκροτημα ,ειχα εν μερη δικιο αλλα πιο βαρυ το ρεπερτοριο της ακουει και τραγουδαει με "σκυλαδικα" και η ιδιοκτητρια της της εμαθε και εντολη "τραγουδα" και ξεκινανε μαζι και χωρις μουσικη

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Η κορη μου αρεσει πολυ ντοκιμαντερ με ζωα και η σκυλιτσα της καθεται και τα βλεπουν μαζι.

Η δικια μου προτιμαει να χαζευει στο μπαλκονι. Το καλο ειναι οτι σιγα σιγα εδιωξε απο τον δρομο μας με τα γαυγισματα της ολα τα αδεσποτα γατια και σκυλια. Ο δρομος μας ειναι ενα ησυχο στενο με λιγη κινηση αυτοκινητων (βασικα μονο μονιμων κατοικων) και γι αυτο ηταν περασμα αδεσποτων.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog