Τα περισσότερα κουταβάκια "βλέπουν" γιατί ΟΤΙ κουνιέται τους κινεί την περιέργεια...
Όλα τα κουτάβια μου "κοίταζαν την ΤV" και κανένα δεν πιστεύω πως ΕΒΛΕΠΕ πραγματικά...
... εκτός από το τωρινό που βλέπει με μανία 13 μήνες τώρα (όχι τα πάντα, μόνο ότι έχει ζώα ή είναι περιπέτεια "αγορίστικη"). Στις διαφημίσεις κοιτάει αλλού, ή φεύγει και ξαναέρχεται μόλις ξαναρχήσει το έργο.
Δεν το πιστεύω ούτε εγώ. Έχω φρικάρει μήνες τώρα. Έχει κολλήσει τώρα με την ταινία με την Κάθριν Ζετα και τον Κλούνι (έχει πολλά σκυλάκια) και δεν κρατήθικα άλλο και το ανέφερα εδώ.
Ξέρω πως τα βλέπει τα πράγματα περίπου σαν πραγματικά, από τις αντιδράσεις του (ΑΣΧΕΤΑ με τον ήχο). Έτσι και βγει σκύλος, λιοντάρι, γάτα (χωρίς ήχο) παλουκώνεται μπροστά, καθιστός και κολλάει σαν 14χρονο σε τσόντα!
Του αρέσει όμως και ο Τσάκι Τσαν ΠΟΛΥ και αγχώνεται όταν πέφτει ο Τσάκι από ψιλά...
Έχουμε λαλήσει τελείως εδώ μέσα...
... σε λίγο θα του λέμε:
"Μην ανησυχείς αγοράκι μου, ΤΑΙΝΙΑ είναι, δεν είναι αληθινό!"
Χτές έβλεπε μια πολύ βίαια περιπέτεια (ναρκωτικά και σκοτωμοί) και για πλάκα του είπα: "Δεν είναι για την ηλικία σου! ΥΠΝΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!"
Ο άλλος μας σκύλος (Πιτ-Μπουλ) δεν βλέπει διαφορά αν είναι αναμένη η τηλεόραση ή σβηστή. Η σόμπα όμως είναι η "γκομενά" του (με το που ανάβει κολλάει πάνω της σαν ερωτευμένος!).