Τζίμης Σαμαράς

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Το τι είναι ο κύριος γίνεται σαφές μέσω του βίντεο. Ο κάθε ένας κρίνεται από τη συμπεριφορά του. Ωστόσο, εκείνος μπορεί να είναι παλαβός τι φταίει?
Ο δήμος και η νομαρχία που έχουν καραβολευτεί με την κατάσταση έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη.
Εκείνος σκούπα είναι και μάλιστα δεν τους κοστίζει και τίποτα.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Ναι καλύτερα να μην εστιάσουμε στο τί είναι ο κύριος αλλά πώς μπορεί να βοηθηθεί άμεσα και δραστικά.

Βλέπω ότι είτε κάποιος τον θεωρεί ψυχοπαθή είτε όχι, όλοι συμφωνούν ότι δεν είναι κατασταση αυτή. Τους προσωπικούς μου προβληματισμούς τους είπα - φυσικά ένα ζώο 2 χρονών που πεθαίνει εκεί αβοήθητο ή πεινάει δεν φταίει αν ο κύριος μάζευε ζώα 20 χρόνια ή κάποιοι τον εκμεταλλεύονται ή κάποιοι τον παράτησαν, και δεν το ενδιαφέρει.

Πρακτικά μπορεί να γίνει τίποτα ? Πόσες φιλοζωικές υπάρχουν και ποσα ζωα έχει ο Σαμαράς ? Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να φυγουν τα ζώα από εκεί (αν είναι περιουσία του) ή να πάνε ΠΟΛΛΑ ατομα να βοηθήσουν φτιάχνοντας εγκαταστάσεις και δουλεύοντας εκεί αν γίνεται και είναι στεγη του Δήμου (ο οποίος πρέπει να τα ΣΚΑΣΕΙ και μόνο για "ιστορικούς" λόγους)

Σχετικά με τους πολιτικούς και δή τους τοπικούς υπεύθυνους η πρόταση με τα σκατά και τα κουφάρια στην νομαρχία είναι η καλύτερη πάραυτα :rolleyes: :)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Tο ότι ο τύπος είναι ένας σχιζοφρενής συλλέκτης είναι προφανές..
Γιατί ότι και να είναι λίγο ανθρωπιά να είχε θα έκανε κάτι για τα ζώα του..

Τώρα ότι τα σκυλιά δεν φταίνε που είναι εκεί συμφωνώ..καλο θα ήταν να τα πάρουν από τον εν λόγο κύριο..
Κάποια φιλοζωική..
Κάποια φιλοζωική που ανοίγει τώρα..
Κάπως ετσι..

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
εγω ο μονος λογος που σχολιασα ειναι οτι ο denis μιλησε για ενα ανθρωπο που για αλλα ξεκινησε και αλλου κατεληξε και ειπα μηπως υπαρχει λογος για μια πισινη..απο κει και περα τι να πω.. ο denis εχει δικιο αλλο ειναι αυτο που προεχει να συζητηθει.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Θεωρεις ότι έγραψα εγώ κάτι λάθος ?

Ο άνθρωπος σίγουρα δεν είναι καλά (αν και δεν το έγραψα εγώ καθαρά) αλλά δεν είναι αυτό το θέμα - απλά γιατί δεν είναι κάποιος που δεν είναι καλά ΞΑΦΝΙΚΑ και αρχίζει να μαζέυει αδέσποτα ... είναι ένας άνθρωπος που έχουν φάει πολλοί πάνω στην πλάτη του με χρυσά πηρούνια ...

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν πρέπει - αφού δεν μπορεί - να φροντίζει ζώα και είπα από το πρώτο μου post ότι δεν θέλω να δώ την κατάληξη που φαντάζομαι ...

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
οχι λεω οτι επειδη νομιζω εσυ ειπες(αν το ειπε καποιος αλλος ζητω συγνωμη) οτι ξεκινησε με λεφτα και με διαθεση να κανει κατι καλο(η τουλαχιστον ετσι καταλαβα αν καταλαβα λαθος ζητω παλι συγνωμη) και κατεληξε λογω αδιαφοριας και εκμεταλευσης αλλων ετσι μεταξυ αλλων λογων.και ειπα να κρατησω μια πισινη απλα και μονο επειδη ειπωθηκε και αυτο..

Blackheart

Well-Known Member
11 Οκτωβρίου 2008
157
0
39
εδώ γύρω..
Πώς να είναι καλά αυτός ο άνθρωπος;; Όταν εμείς παραπέουμε έχοντας 1-2-3 κλπ σκυλιά.. + Το ότι μπορεί να του έχει συμβεί και να έχει δει τόσα χρόνια...
και εγώ κοκκάλωσα με το βίντεο, αλλά το σκέφτηκα και έτσι...

ΤΣΠ. Δεν έχω ιδέα πώς μπορούνε να κινηθούνε τα πράματα, είτε νομαρχία ή κόσμος κλπ. Απλά ελπίζω να μην μείνουνε στάσιμα...

IOANNA-BR

Member
26 Ιουνίου 2008
13
0
Thessaloniki
Καλησπερα και απο εμενα! Εγώ είμαι μια από τις πέντε κοπέλες που ανέφερε η vicken. Επειδή εχω πρόβλημα με τον υπολογιστή και σας γράφω από το κινητό δεν θα μπορέσω να σας τα πω αναλυτικά. Το δεύτερο βίντεο το εχω τραβήξει εγώ όπως και πολλές φωτογραφίες τις οποίες θα σας δείξω όταν φτιαχτεί ο υπολογιστής. Για όσους δεν γνωρίζουν ο Σαμαράς είχε κάποτε το πιο σύγχρονο γυμναστήριο στη Θεσσαλονίκη. Είναι παντρεμένος με τρία παιδιά. Ο ίδιος είναι φυσιοθεραπευτής και η γυναίκα του πρώην ολυμπιονίκης. Το μέρος που βρίσκονται τα σκυλιά είναι η κάποτε βιλα του. Δεν ξεκίνησε να μαζεύει ζώα από χόμπι. Υπάρχει συνέντευξη της γυναίκας του στο ΒΒC που εξηγεί πως έγιναν τα πράγματα. Δεν λέω ότι είναι όλα ρόδινα. Ούτε μπορώ να ξέρω ποια είναι η αλήθεια. Ίσως κάπου στη μέση. Ναι ο Σαμαράς μιλάει άσχημα αλλά οποίος κι αν ήταν στη θέση του την ίδια αγανάκτηση θα ένιωθε. Ρωτάτε για τα άλλα σωματεία. Θα σας πω χαρακτηριστικά ότι τρία κουτάβια που τα παράτησαν μόλις 20 ημερών δεν τα αναλάμβανε κανένας με τη δικαιολογία ότι είναι πλήρεις. Σύμφωνα με εσάς τι θα έπρεπε να τα κάνουμε? Να τα αφήσουμε να πεθάνουν και μετά να τα πετάξουμε στην νομαρχεία? Λυπάμαι αλλά αυτό για μένα δεν είναι το σωστό. Τα μωρά τα εχω στο σπίτι μου και σήμερα το ένα από αυτα μαζί με ένα από τον Σαμαρά δόθηκε για υιοθεσια. Δεν θέλω να σας κουράσω περισσότερο. Είμαι στη διάθεση σας να απαντήσω σε απορίες σας και μέσα από τον διάλογο να βρούμε μια λύση για αυτα τα σκυλιά. Θα αργώ ίσως να απαντήσω γιατί όπως σας είπα δεν εχω τον υπολογιστή. Φιλοι μου είναι το μόνο εύκολο να κρίνουμε. Το δύσκολο είναι να μπορούμε να προτίνουμε και να βοηθάμε.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Στο βιντεάκι είδα ένα αφγάν ή κάνω λάθος? (στο πρώτο). Καλά πού βρέθηκε αυτό? Τέλος πάντων...
Γιατί τα σκυλιά αυτά δεν έχουν εδώ και καιρό φωτογραφηθεί και δεν έχει προωθηθεί η υιοθεσία τους? Αναλάβετέ το αντί να του πηγαίνετε τροφές. Έτσι δε λύνεται το πρόβλημα. Με το ίντερνετ γίνονται θαύματα.

vicken

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2008
55
0
Thessaloniki
Μάλλον δεν έχεις διαβάσει...οτι τα βγάζουμε φωτογραφίες,τα προωθούμε για υιοθεσία και έχουμε βρει σπιτάκι σε μερικά, ενώ κάποια άλλα βρίσκονται σε πανσιόν ή σε σπίτια φιλοξενίας.Από αυτό ξεκινήσαμε...αυτός ήταν ο σκοπός μας.Αλλωστε δεν είχε ανάγκη από τροφές μια και του χορηγούσε ο Δήμος Περαίας.Τώρα σταμάτησε να του δίνει και στην τελευταία μας επίσκεψη που πήγαμε για να βγάλουμε τα ζωάκια ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ μας είπε το πρόβλημα του.Οπότε θεώρησα καλό να μπω σε διάφορα φόρουμ που ασχολούνται με ζωάκια και να κάνω μία έκκληση.Αυτό ήταν όλο...και το κάναμε κυπριακό!!!Επίσης όπως είπε κάποιο μέλος εδώ αν είχε ανεξέλεγκτα τα ζωάκια του τώρα δεν θα είχε 100 αλλά 1000, να σας πω οτι όταν κάποιο θηλυκό σέρνει το έχει σε ειδικό μέρος όπου προφυλάσεται.Τέλος όπως ανάφερε και η IOANNA-BR παραπάνω, ο άνθρωπος δεν ξεκίνησε να μαζεύει ζώα επειδή ήταν ψυχικά ασθενής, δεν είχε οικογένεια, δεν είχε κοινωνικό κύκλο, ήταν στο περιθώριο κ.λ.π.Είχε τα πάντα και τους πάντες γύρω του όταν άρχισε πριν από χρόνια να περιθάλπει αδέσποτα και όταν έμεινε χωρίς φράγκο την έκαναν όλοι.Επίσης, έχει οικογένεια και παιδιά που πλέον ζούνε στην Αγγλία και θέλει να πάει κοντά τους και θέλει/παρακαλάει να πάει κάποιος να αναλάβει το μέρος, να μαζέψει τα ζώα για να μπορεί να φύγει...αλλά όπου και αν απευθύνθηκε εισέπραξε πλήρη αδιαφορία.Γιατί, όμως βρε παιδιά, το κάνουμε εδώ κυπριακό και δεν πάτε όσοι είστε από θεσσαλονίκη μία βόλτα από εκεί...να δείτε πως έχουν τα πράγματα, να μιλήσετε μαζί του και μετα ευκαιρίας πάτε και κανένα σακουλάκι τροφή.Το να γράφουμε εδώ και να κατηγορούμε δεν φέρνουμε κανένα αποτέλεσμα!

vicken

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2008
55
0
Thessaloniki
ΑΛΛΑ αν μόνο βγάζουμε φώτο για να τα προωθήσουμε για υιοθεσία και δεν πηγαίνουμε τροφές για να έχουνε φαγάκι....δεν ξέρω κατά πόσο θα τα ξαναβρούμε όταν και άμα με το καλό βρεθεί ενδιαφερόμενος για υιοθεσία!!!!

vicken

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2008
55
0
Thessaloniki
Στο ourdogs.gr θα δεις αρκετές και στο υιοθετήθηκαν και στο χαρίζονται.Εδώ όσες φορές βάλαμε (όχι του Σαμαρά, αλλά θα δεις κάποιες από τις ανακοινώσεις μου για αδέσποτα-που στην αρχή του τόπικ μας παροτρύνεις να ασχοληθούμε και να αφήσουμε το Σαμαρά), αλλά ποτέ δεν είδα καμία κίνηση.΅Ενώ στο παραπάνω φόρουμ υπάρχει αρκετή δράση.Οπως και σε άλλες σελίδες έχουμε βάλει.Το ότι δεν βάλαμε εδώ δεν δείχνει οτι δεν ασχολούμαστε.Ψάξτε και λίγο...Δεν είπα οτι βγάλαμε όοοοολα τα σκυλιά.Βγάλαμε αρκετά!Οτι μπορούμε κάνουμε.

vicken

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2008
55
0
Thessaloniki
Βρε παιδιά καταλάβατε το θέμα του τόπικ?Εδώ μπήκα για να ζητήσω όποιος μπορεί να προσφέρει τροφές και καταλήξαμε να λέμε τι κάνουμε και τι δεν κάνουμε.Δεν είναι αυτό το θέμαΚαι όποιος νομίζει οτι γνωρίζει τι είναι το πιο σωστό και έχει τη λύση...ορίστε να την πραγματοποίσει κιόλας και να μην δίνει οδηγίες σε άλλους!Ας δούμε και πράξεις....όχι μόνο λόγια από την καρέκλα μας!!!!!!!!!!!Λοιπόν, όποιος θα ήθελε να βοηθήσει και γνωρίζει που είναι ο Σαμαράς μπορεί να πάει.Οποιος πάλι θέλει να βοηθήσει και δεν γνωρίζει που είναι ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα να του πω.Αντίο

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Δεν είναι αυτό το θέμα
ΑΥΤΟ ακριβώς είναι το θέμα: Ότι βοηθάτε στη διαιώνιση μιας λάθος κατάστασης!

Πόσα είναι τελικά τα ζώα που ζουν έγκλειστα εκεί μέσα? Διότι στο ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης γίνεται λόγος για την τραγωδία 600 ζώων που ζουν ακρωτηριασμένα, άρρωστα και τυφλά στοιβαγμένα κάτω από ΑΘΛΙΕΣ συνθήκες και τρωει το ένα το άλλο!

Που είναι οι αγγελίες τους? Διότι εδώ εκτός από 1 αγγελία που αφορά 10 κουταβια που είχαν την ατυχία και βρέθηκαν εκεί μέσα (10 ημίαιμα κουταβίνια-Θεσ/νίκη) δεν έχει δημοσιεύτει τίποτα άλλο!

Οι αγγελίες των υπόλοιπων 590 ζώων που είναι? Μήπως πρέπει να πάρουμε σβάρνα όλα τα κυνοφιλικα και μη sites ΜΠΑΣ και πετύχουμε καμία? :mad:

vicken

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2008
55
0
Thessaloniki
ROTTIE;109253Πόσα είναι τελικά τα ζώα που ζουν έγκλειστα εκεί μέσα? Διότι στο ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης γίνεται λόγος για την τραγωδία [B said:
600 ζώων[/b] που ζουν ακρωτηριασμένα, άρρωστα και τυφλά στοιβαγμένα κάτω από ΑΘΛΙΕΣ συνθήκες και τρωει το ένα το άλλο!
Γιατί δεν έρχεσαι να δεις...κι αν τα μετρήσεις 600, τότε μάλλον εμείς δεν ξέρουμε να μετράμε.Αν βρεις ακρωτηριασμένο...έλα να μου το δείξεις!Όσο για τυφλό ύπήρχε ένα και ορίστε η κατάληξή του(http://www.ourdogs.gr/ad/viewtopic.php?f=31&t=9625&start=0)
Που είναι οι αγγελίες τους? Διότι εδώ εκτός από 1 αγγελία που αφορά 10 κουταβια που είχαν την ατυχία και βρέθηκαν εκεί μέσα (10 ημίαιμα κουταβίνια-Θεσ/νίκη) δεν έχει δημοσιεύτει τίποτα άλλο!
Μάλλον δεν διαβάζεις τι γράφουμε...αλλά απλά γράφεις για να μας την πεις!Στο δικό σας το φόρουμ δεν πολυβάζουμε αγγελίες, γιατί απλά ποτέ δεν είδαμε καμία ιδιαίτερη δράση εδώ...εκτός από το να κάθεστε και να τη λέτε σε άλλους.Τις αγγελίες τις βάζουμε στο www.ourdogs.gr και εκεί μέσα υπάρχουν και πολλά άτομα που τις προωθούν και αλλού.
Οι αγγελίες των υπόλοιπων 590 ζώων που είναι? Μήπως πρέπει να πάρουμε σβάρνα όλα τα κυνοφιλικα και μη sites ΜΠΑΣ και πετύχουμε καμία? :mad:
Εσύ που έχεις ήδη σκυλιά δεν υπάρχει λόγος να τα πάρεις σβάρνα.Οσοι όμως ψάχνουν πίστεψέ με παίρνουν σβάρνα οποιαδήποτε σελίδα γνωρίζουν.Ε, λοιπόν εμείς γι'αυτούς τα βάζουμε κι όχι για σένα!Και ένα τελευταίο...εγώ λοιπόν είμαι η στραβή,χαζή....και οτιδήποτε άλλο που δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό και τα κάνω όλα λάθος και διαιωνίζω το πρόβλημα του Σαμαρά.Εσείς που μου υποδεικνύετε τι είναι το σωστό γιατί δεν ξεκουνιέστε λίγο από την καρέκλα του pc για να κάνετε ΕΣΕΙΣ οτι λέτε σε μένα???Το να δίνω οδηγίες κι εγώ στους άλλους είναι το μόνο εύκολο!Κι όσοι είστε από αθήνα, πιαστήκατε από το Σαμαρά!Τις στέγες εκεί τις γνωρίζετε?Πήγατε καμιά βόλτα από στέγη κερατέας, ελευσίνας, λαυρίου?Για να σας δω εκεί!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Μην υποβαθμίζεις την συζήτηση σε προσωπική αντιπαράθεση.
Ελέχθησαν και προτάσεις - λύσεις, μην τις αγνοείς.
Τα περί καρέκλας του pc έχουν τόση αξία σαν να σου έλεγε κάποιος ότι εσύ λές ψέμματα ότι βοηθάς τον Σαμαρά ... ;)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Όχι αγαπητή φίλη, δεν θα πας τη συζήτηση εκεί που εσκεμμένα θέλεις!

Θα μας πεις τελικά ΠΟΣΑ ΖΩΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ και τι πρόγραμμα υιοθεσιών ακολουθείται ή θα αναλωνόμαστε σε βολές επί προσωπικού?

Έγιναν προτάσεις για συνεννόηση με σωματεία, συλλόγους και φορείς ακόμα και για τρόπους πίεσης για να βρεθεί βιώσιμη λύση αλλά απ’ ότι φαίνεται τα παρέκαμψες και προτιμάς να αντιμετωπισθείς το θέμα μπακαλίστικα ζητώντας τροφουλες! ΔΕΝ βρίσκεται έτσι λυση!

Άντε και σου φέρνουν αυτό το μηνα 5 τσουβάλια τροφή, το άλλο μηνα 3, το παρ’ αλλο 2 και το επόμενο 1! Μετά από 3 μήνες πάλι στο ίδιο παρανομαστή θα βρίσκεστε, δεν το καταλαβαίνεις?

600 ζώα ζουν εκεί μέσα κάτω από άθλιες συνθήκες και πρέπει να μεταφερθούν άμεσα! Τόσο δύσκολο είναι να έρθετε σε συνεννόηση οι φιλοζωικές οργανώσεις της συμπρωτεύουσας για να συζητήσετε ένα φλέγον ζήτημα που ντροπιάζει την πόλη σας και κατ’ επέκταση όλη τη χώρα?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Εδώ μέσα vicken δεν υπάρχουν ιστορίες επιτυχίας γιατί οι αγγελίες των σκύλων που υιοθετούνται σβήνονται. ΥΠΑΡΧΕΙ κίνηση και σβήνονται πολλές αγγελίες. Λοιπόν, διάβασε εδώ:
http://www.dogforum.gr/v2/showpost.php?p=29120&postcount=1
και επικοινώνησε και με την Κλειάννα (www.strayshelp.gr) γιατί το να βάζετε αγγελίες σε ένα μόνο site δεν βοηθάει και πολύ.
Μια άλλη καλή λύση είναι το Blog.

Και 600 να είναι τα σκυλιά, 5 άτομα μπορούν να τα βγάλουν ΟΛΑ φωτογραφία σε μία ή δύο ημέρες. Αν θέλεις μπορώ να σε βοηθήσω με την προώθηση των αγγελιών.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Να προσθέσω κάτι ακόμα.
Το forum στο οποίο αναφέρεσαι είναι ΚΛΕΙΣΤΟ. Αυτό σημαίνει ότι για να διαβάσει (απλώς να διαβάσει) κάποιος τις αγγελίες πρέπει να περάσει απ' όλη τη διαδικασία της εγγραφής. Καθόλου πρακτικό.