Θα ζηλευα για τετοια επιλογη αλλά μου εβγαλε golden retriever... μαλλον με περασε για την @KimigazAμα μου ταιριάζει το komondor που μου βγαλε θα πηδηχτώ απ το παράθυρο
Ελα ρε ghelly μια χαρά εισαι εσυ,εμένα με τρολλάρει το συστημα ..Θα ζηλευα για τετοια επιλογη αλλά μου εβγαλε golden retriever... μαλλον με περασε για την @Kimigaz
εεεεεελα μωρε, για το χαβαλέ το κάνουμε... αυτό ελειπε να βασιστεί κανεις στα σοβαρά σε τεστΕλατε ρε παιδια μην την ψαχνουμε...ειναι για τα μπαζα το τεστ...
το πρωτο τεστ εγω παντως στα σοβαρα το πηραεεεεεελα μωρε, για το χαβαλέ το κάνουμε... αυτό ελειπε να βασιστεί κανεις στα σοβαρά σε τεστ
εργασιακο ?Οχι παιδιά εγω βασίστηκα σοβαρα.Αναζητώ εκτροφέα komondor απο αποψε κιολας.
Να πας να δεις και τις εγκαταστάσεις... μην κάνουν το μαλλι με το χέρι ετσι και δεν ειναι φυσικό ε????Οχι παιδιά εγω βασίστηκα σοβαρα.Αναζητώ εκτροφέα komondor απο αποψε κιολας.
Πάντα Ντουλη.Ή παιρνω komondor ή παίζουμε.εργασιακο ?
Νομίζεις ότι αν αντί για komondor μου δώσουν σφουγγαρίστρα θα αντιληφθω την διαφορα??Να πας να δεις και τις εγκαταστάσεις... μην κάνουν το μαλλι με το χέρι ετσι και δεν ειναι φυσικό ε????
Αν με το που παει αρχισουν και τραγουδανε no woman no cry μπορει να ειναι σιγουρος...Να πας να δεις και τις εγκαταστάσεις... μην κάνουν το μαλλι με το χέρι ετσι και δεν ειναι φυσικό ε????
η σφουγγαριστρα, λογικά πάντα, δεν θα γαυγίζειΝομίζεις ότι αν αντί για komondor μου δώσουν σφουγγαρίστρα θα αντιληφθω την διαφορα??
Oταν το διαπιστώσω ίσως να ειμαι στο αεροπλάνο για Ελ Βενιζέλος.η σφουγγαριστρα, λογικά πάντα, δεν θα γαυγίζει
cpc 6128εχω εναν commodore 64 σπιτι ειναι καλη μαρκα