Τοσο καλα... ε, τοτε τι τα θες τα σκυλοφορουμ & τα σχετικα..;;εχω ξεπεράσει τον Μητσοτάκη...
Να η λυση για σενα: http://www.sanssouci.gr/index.php/el/
Τοσο καλα... ε, τοτε τι τα θες τα σκυλοφορουμ & τα σχετικα..;;εχω ξεπεράσει τον Μητσοτάκη...
Αληθεια ε; Την μανουλα, τον πατερουλη & τους συγγενεις σου λυπαμαι!Μπορεί και να ήμουν πάντα!
'Ανηλικα'...μαλιστα....οταν εχεις να κανεις με υπερηλικους ( και τι υπερηλικους!) ανηλικος γινεσαι..!!Αν τα μυαλά μικρή μου είναι κλειδωμένα.... η ωριμότητα ποτέ δεν θα έρθει!
Να προσέχεις στις συναναστροφές σου.... εσείς τα ανήλικα αντιμετωπίζετε κινδύνους....
Όχι καλέ φέρε με απλώς σε επαφή με αυτό το καλό άνθρωπο και ψυχίατρο που λέγαμεΑληθεια ε; Την μανουλα, τον πατερουλη & τους συγγενεις σου λυπαμαι!
Να αρχισω να σου βαζω αγγελιες δηλαδη..;;
χμ βγάλε 10 χρόνια και θα συμφωνήσω!Δε νομιζω να μπαίνει εφηβεία, μάλλον βγαίνει. Εκεί στα δεκαεννιά είκοσι την κόβω
Τι καλυτερο σωστα...αλλα πρεπει να μπορεις να το βλεπεις & να το θαυμαζεις κιολας αυτο, αντεουν τα ματακια σου;Σιγά μην παμε σε γηροκομείο... εδώ εχουμε εσένα να μπαίνεις σε εφηβεία και να τρολλάρεις...τι καλύτερο!
Πολλα ειναι καλε...σαν χθες σημερα εκλεισα περσυ τα 4Δε νομιζω να μπαίνει εφηβεία, μάλλον βγαίνει. Εκεί στα δεκαεννιά είκοσι την κόβω
Ταχυδρομικο Κωδικα ξερουμε ή να βοηθησω..;Καλέ τόσο σου λέω, και μένει Θεσάλλονίκη. Αντε Μυτιλήνη
Και τη λένε Αγάπη.... η γιαγιά της αργοπεθαίνει εδώ και χρόνια και δεν μπορεί να αποκτήσει το χάσκυ που ονειρεύεται ε?Καλέ τόσο σου λέω, και μένει Θεσάλλονίκη. Αντε Μυτιλήνη
Καημενη μου υπερηλικη γυναικα...μονο να ηξερες το ελαχιστο για εμενα, αλλα τι να κανουμε....σε παραμελει πολυ ο αντρας σου (αν ζει δηλαδη) & εχεις απογινει..Και τη λένε Αγάπη.... η γιαγιά της αργοπεθαίνει εδώ και χρόνια και δεν μπορεί να αποκτήσει το χάσκυ που ονειρεύεται ε?
πάντως τελικά.... οντως puppy mentality...