Και ενυδρείο να χει!
Και ζαμπόν κυρ Στέφανε!
Και ζαμπόν κυρ Στέφανε!
Aφού θα δούλευε εθελοντικά εκείΕγώ πάλι αν κέρδιζα θα πλήρωνα την PuppyMentality να δουλεύει εκεί...
Εχεις δει γκαζων χεζοκατουρημενο απο σκυλους??Με τον χαβα του ο καθενας μας
εθελοντισμος κοπελια, εθελοντισμος!!Εγώ πάλι αν κέρδιζα θα πλήρωνα την PuppyMentality να δουλεύει εκεί...
Εμένα άμα μου το χε γράψει, θα είχε γίνει ο 1ος φόνος στο φόρουμ.
Και χειροτερα νομιζω- εκτος εαν βαλεις συνθετικο!@FrenchieFan το ίδιο θα γινόταν και με χλοοτάπητα πιστεύεις;
Σιγα ρε βαρβατε εσυ!Εμένα άμα μου το χε γράψει, θα είχε γίνει ο 1ος φόνος στο φόρουμ.
Εμείς οι βαρβάτοι και νταβραντισμένοι παρεξηγιόμαστε εύκολα.Σιγα ρε βαρβατε εσυ!
Μαλιστα..τοτε ειναι καλο εσεις οι βαρβατοι & νταβραντισμενοι που παρεξηγιοσαστε ευκολα, να ζητησε ψυχολογικη υποστηριξη για να το ξεπερασετε! (εχω να κανω προτασεις)Εμείς οι βαρβάτοι και νταβραντισμένοι παρεξηγιόμαστε εύκολα.
Δεν θα προτιμήσω δικό σας επαγγελματία ψυχολογικής υποστήριξης. Για τσαρτλατάνο τον κόβω.Μαλιστα..τοτε ειναι καλο εσεις οι βαρβατοι & νταβραντισμενοι που παρεξηγιοσαστε ευκολα, να ζητησε ψυχολογικη υποστηριξη για να το ξεπερασετε! (εχω να κανω προτασεις)
@admin έλα στην παρέα μας σιγά σιγά!
Βρες εναν καλυτερο τοτε, που να ειδικευεται στα ατομα με βαρυα ψυχολογικα!Δεν θα προτιμήσω δικό σας επαγγελματία ψυχολογικής υποστήριξης. Για τσαρτλατάνο τον κόβω.