Τεράστιο πρόβλημα συμπεριφοράς του σκύλου μου προς εμένα

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Είδατε για πότε ο τύπος αποφάσισε να φύγει, ΜΟΛΙΣ έκλεισε ραντεβού με την Δέσποινα;

John K, o "Κανελλόπουλος" δεν έχει τα εφόδια να την βοηθήσει. Δεν έχει πει καν τα σωστά ψέμματα (δεν έχει ιδέα από σκύλους ο άνθρωπος).
Μάλιστα, ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να την βοηθήσει αν δεν κάνει πολλά μαθήματα με εκπαιδευτή πρώτα.
Συμφωνώ, ακόμα και εγώ, που δεν έχω την πείρα σου, το υποψιάζομαι

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Γιαυτό προφανώς και τόση κάψα να διαγραφεί ο λογαριασμός του! Το παρακολουθώ το θέμα από χθες βράδυ... φυσικά και δεν τον πήρα στα σοβαρά αλλά.... εκεί το μυαλό μου δεν έφτασε....

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Μα και την κτηνιατρική να είχε τελειώσει ο τύπος, ΤΙ σχέση έχει με το πρόβλημα του σκύλου της Δέσποινας;;;;;;;;;;
Η σκυλίτσα δεν είναι άρρωστη....

Ο Κος Κανελλόπουλος όμως μάλλον είναι!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
αχαχαχαχαχαχαχ ναι ναι εγωωωω χαχαχαχαχααχαχα όντως θυμιζει..

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Την ιστορία με το άγριο σκυλί και την επίθεση που δεν έγινε ποτέ????

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
ιδιο προσωπο αλλη ιστορια ( μου φαινετε ) ...

υπάρχει ακομη αυτο το θεμα στο φορουμ η το εχουν σβησει ????:confused::confused::confused::confused:

αμαρτια αν εχει σβηστει

despinatzas

Member
11 Μαϊου 2010
23
0
Η αλήθεια είναι πως εγω ημουν η πρωτη που ειπα οτι το σπίτι μου κ όλος ο χωρος τελοσπαντων ειναι ανοιχτος για καθε επισκεψη κ ελεγχο...ο λογος που δεχτηκα καποοις να μου ελεγξει το σπιτι χωρις δευτερη σκεψη κ χωρις καχυποψια ειναι γτ πιστεψα πως αδικηθηκα λιγακι οσον αφορά την εννοια του ''κακοποιημενου'' σκυλιου μου..κ προκειμενου να αποδειχθει το αντιθετο κ το οποιο βεβαια κατα τη γνωμη μου ισχύει, δεν θα'χα προβλημα να γίνει μια τετοιου ειδους επισκεψη..

μολις τελειωσα κ εγω τις σπουδες μου κ ειμαι 23 χρονων(οχι οτι σας αφορα, αλλα το λεω γτ καπου γραφτηκε οτι ειμαι πολυ μικροτερη).
οποτε,μετα από πιο ώριμη και φυσικά πιο καθαρή σκεψη,, (γτ δε σας κρύβω πως χθες ειχα εξοργιστεί λιγακι,) αντιλαμβανομαι οτι οντως θα'ταν λαθος μια τετοια κίνηση κ μαλιστα με καποιον αγνωστο. ωστοσο, θα'θελα καποιος να δει απο κοντα αν οντως θεωρειται ''κακοποιηση'' αυτο που γινεται με το τζινακι μου..το καλό είναι οτι αυτό θα το κρινει κ ο εκπαιδευτης μου...

τωρα το ζητημα ειναι αλλο βεβαια...πως θα καταλαβω αν απευθηνθηκα στο σωστο εκπαιδευτη?....κ πως ξερω οτι κ αυτος δε θαμαι κοροιδεψει?...ειναι σωστο να του ζητησω καποιο πτυχιο? κατι που να αποδεικνυει οτι οντως προκειται για εκπαιδευτη?? γτ με 2 που μιλησα, μου ειπαν ότι ερχονται στο χωρο μου.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Μακάρι να ήταν απλώς μυθομανής ο "Κανελλόπουλος".

Αν ήταν έτσι θα έμενε περισσότερο όμως (να πει κι άλλα).
Άλλο έψαχνε αυτός...

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Τι έγινε; Είναι 3 μπράβοι και σε αναγκάζουν να διαβάζεις + να γράφεις ΑΚΟΜΑ!!!!;;;;

Που μένεις; Να έρθω να σε σώσω!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Η συμπεριφορά που αρμόζει σε διδάκτωρ Πανεπιστημίου!!!!!!!!

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Επειδή το έγραψα στο άλλο θέμα, αλλά σβήστηκε, ξαναλέω τραγουδώντας (έχω καλή φωνή, μη σκιάζεστε ;-)):

Ανοίιιιξτε τα τρελλάαααδικα, να μπειιιι ο δόκτωρ μέεεεεσαααα!

:)
(Στο δόκτωρα Ζιβέγγο αναφέρομαι, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων)

(Ή μήπως στο δόκτωρα Ντουλίτλ; Μπερδεύτηκα ;-) )

kate

Well-Known Member
10 Απριλίου 2010
210
1
Πάντως ξερω δυστυχως αρκετους Έλληνες πανεπιστημιακους που θα εφταναν να μιλησουν ετσι και χειροτερα! Εμενα με εδιωξε ενας κακην κακως μια μερα απο το γραφειο του φωναζοντας, γιατι τολμησα να του ζητησω μια πληροφορια που δεν ηταν ακριβως της ειδικοτητας του! Και ο ιδιος καθηγητης, αμα ησουν ομορφουλα και του κουνιοσουνα, σου εκανε ο,τι ηθελες.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
εμένα μου φτάνει η dr που έχουμε ήδη...

επι του ταρατσόσκυλου τώρα

κακοποίηση,παρεξηγημένη λέξη
ίσως γιατί πολλοί λόγω του "σεξουαλική κακοποίηση" θεωρούν την λέξη αυτή ένα βήμα πρίν τον θάνατο

Δεσποινα-κακοποιείς το σκυλί σου.-
το σκυλί είναι αγελαίο ζώο και μόνο του δεν μένει ποτέ απο επιλογή
στο είπαν και πιό πάνω
έστω ότι σου φτιάχνουμε μιά τεράστια βίλλα με τζακούζι πισίνα εσωτερική αυτόματες τέντες και ρολλά (να ανοιγοκλείνουν με το φώς και την βροχή) και ότι άλλο κομφόρ
πόσες ώρες θα κάτσεις μόνη σου?και επι πόσα χρόνια θα πηγαίνεις κατ επιλογή να μείνεις εκεί μόνη σου?

δεν είπαμε δα ότι το μαστιγώνεις ή ότι το αφήνεις νηστικό κλπκλπκλπ
γενικά δεν είναι κατηγορηματικό το ύφος κανενός
περιγραφικό είναι.

το ζώο αυτό ψυχολογικά βρίσκεται σε περιορισμό-μπαλαούρο-τιμωρία-εξορία
όλοι μαζί αλλού κι εγώ μόνο μου

23 χρονών κοπέλλα έτοιμη για τον στίβο της ζωής
τα σκυλιά είναι κατοικίδια-δεν είναι κηπίδια ταρατσίδια αλανίδια (γειά σου Rottie!)
θα πείσεις τους δικούς σου και με λόγια και με πράξεις ότι το σκυλί θα κοιμάται στο σπίτι μέσα στο crate του-βουρτσισμένο δεν πέφτουν τρίχες-κι αν πέσουν δεν παθαίνει γάγραινα κανείς-εμβολιασμένο αποπαρασιτωμένο....δείχτους φωτό ή βίντεο με σκυλιά σε νοσοκομεία-θα τους πείσεις σίγουρα πολύ απλά γιατί είναι η αλήθεια ότι το σκυλί κάνει καλό στους ανθρώπους που συγκατοικούν μαζί του και ψυχολογικό αλλά ακόμα και βιολογικό
130.000 χρόνια συμβίωσης δεν είναι τυχαία

Διεθνώς ο αποκλεισμός του σκύλου θεωρείται βαρβαρότητα-μόνο στο πανεπιστήμιο της αθήνας δεν το ξέρουν...

Γρήγορα σε εκπαιδευτή(μην ανησυχείς για την ποιότητά του,θα μας λές και θα σου λέμε,είμαστε παρέα εδώ)
και όλα θα στρώσουν-αλλά έχε στο νού σου πάντα ότι ο σκύλος νιώθει καλύτερα με ένα Αφεντικό στο κεφάλι του και κάτω απο κανόνες και όρια
και όχι χύμα στο κύμα

όταν δίνεις φαί ή νερό θα ζητάς κάτι-π.χ. να κάτσει φρόνιμα-δεν ακούει σήκω και φύγε χωρίς να ταίσεις και γύρνα μετά απο λίγο με τις ίδιες απαιτήσεις
μην επιτρέπεις παρεκτροπές και ότι λές ΠΡΕΠΕΙ να γίνεται
μακριά απο βία οποιουδήποτε είδους-μόνο πυγμή και σταθερότητα

και πές μας για τον καθηγητή πανεπιστημίου που αποφάσισε να σε βοηθήσει....μακάρι να λεει αλήθεια...αλλά ακόμα κι έτσι δεν νομίζω να βοηθήσει καθόλου

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97