Η αλήθεια είναι πως εγω ημουν η πρωτη που ειπα οτι το σπίτι μου κ όλος ο χωρος τελοσπαντων ειναι ανοιχτος για καθε επισκεψη κ ελεγχο...ο λογος που δεχτηκα καποοις να μου ελεγξει το σπιτι χωρις δευτερη σκεψη κ χωρις καχυποψια ειναι γτ πιστεψα πως αδικηθηκα λιγακι οσον αφορά την εννοια του ''κακοποιημενου'' σκυλιου μου..κ προκειμενου να αποδειχθει το αντιθετο κ το οποιο βεβαια κατα τη γνωμη μου ισχύει, δεν θα'χα προβλημα να γίνει μια τετοιου ειδους επισκεψη..
μολις τελειωσα κ εγω τις σπουδες μου κ ειμαι 23 χρονων(οχι οτι σας αφορα, αλλα το λεω γτ καπου γραφτηκε οτι ειμαι πολυ μικροτερη).
οποτε,μετα από πιο ώριμη και φυσικά πιο καθαρή σκεψη,, (γτ δε σας κρύβω πως χθες ειχα εξοργιστεί λιγακι,) αντιλαμβανομαι οτι οντως θα'ταν λαθος μια τετοια κίνηση κ μαλιστα με καποιον αγνωστο. ωστοσο, θα'θελα καποιος να δει απο κοντα αν οντως θεωρειται ''κακοποιηση'' αυτο που γινεται με το τζινακι μου..το καλό είναι οτι αυτό θα το κρινει κ ο εκπαιδευτης μου...
τωρα το ζητημα ειναι αλλο βεβαια...πως θα καταλαβω αν απευθηνθηκα στο σωστο εκπαιδευτη?....κ πως ξερω οτι κ αυτος δε θαμαι κοροιδεψει?...ειναι σωστο να του ζητησω καποιο πτυχιο? κατι που να αποδεικνυει οτι οντως προκειται για εκπαιδευτη?? γτ με 2 που μιλησα, μου ειπαν ότι ερχονται στο χωρο μου.