Πω πω πω συζήτηση...κι εγώ είμαι στους δρόμους...:shake:
Φαιτκλαμπίτη...έφτασα κιόλας τα 17...τόσα ε; Ρε πως περνάει ο καιρός. Και ξέρεις τι γίνεται; Μου 'χει τάξει ο admin, ότι μετά τα 20000, θα μου κόψει μισθό. Αρα, είμαι σε καλό δρόμο \\
/
Κι αν το συνδιάσεις και με την διάρκειά μου στο φόρουμ, βγαίνει ένα συμπέρασμα, που δεν θα σου πολυαρέσει, αλλά...who care's;;;
Τελειώσαμε τώρα, με τα προσωπικά μου στατιστικά; Μπορούμε να πούμε τίποτα άλλο; Ο καθένας με το υφάκι του έτσι; και βλέπουμε. Οτιδήποτε άλλο προσωπικό σας καίει, με πμ περικαλώ :wink:
Θα αναφερθώ λοιπόν μόνο σε σένα, γιατί...έτσι. Μπαίνοντας στο φόρουμ, δήλωσες σχετική άγνοια των καταστάσεων. Τι ακριβώς τώρα, είναι αυτό που σε έκανε ειδήμων, και μπορείς πλέον να κρίνεις πότε "επιτρέπεται" να αναπαράγονται κάποιες φυλές και πότε όχι;
Φυσικά, θα περιοριστούμε στην συγκεκριμένη μιξη έτσι, μην το παραπλατιάσουμε.
Επειδη απ'ότι είδα, αναρωτήθηκες πολλές φορές, για το αν ο δημιουργός του είναι byb ή όχι, σου λέω με απόλυτη βεβαιότητα, ότι...ναι..είναι. Απ' τους χειρότερους. Σου λέω επίσης με απόλυτη βεβαιότητα, ότι οι γονείς είναι καραημίαιμοι, ειδικά το kangal, πιθανότατα κάκιστης "ποιότητας". Οχι ομορφάδας έτσι. Γιατί πολύ στην ομορφιά έχουμε κολλήσει, εξαπλώνοντας το επιστημονικό μας ταλέντο. Μπορώ να σου πω, με επίσης τεράστια βεβαιότητα, ότι μόνο τυχαίο δεν ήταν το συγκεκριμένο ζευγάρωμα. Κι επειδή σε συμπαθώ, να σου κάνω δώρο κι άλλο ένα βέβαιο στοιχείο. Μάντεψε, για ποιόν λόγο, ζευγάρωσαν τα συγκεκριμένα τεράααααστια σκυλιά. Πως το λένε αυτό μωρέ με την...προέκταση; Μου διαφεύγει ρε γαμώτο...
Οοοοοολα λοιπόν αυτά τα παραπάνω, έχουν ανάγει το συγκεκριμένο ζευγάρωμα, σε μια απόλυτη γελοιότητα, χωρίς λόγο και ουσία ύπαρξης. Βέβαια, όλα τα εσκεμμένα ζευγαρώματα ημίαιμων τέτοια είναι. Απλώς εδώ, συζητάμε τον συγκεκριμένο τεράαααστιο σκύλο!!!! Ο οποίος μάλλον θα 'χει καμμιά 10αριά ακόμη αδελφάκια, κάπου. Κάπως. Με χαρακτήρα, που ένας Θεός ξέρει, πως θα εξελιχθεί. Αν μου ζητάς να μαντέψω, θα σου πω ότι στα χέρια που θα έχουν καταλήξει, η εξέλιξή τους θα είναι για πολλά κλάμματα. Μην ρωτήσεις πως το εικάζω. Σύμφωνα με τον ramos, είμαι μάλλον περιορισμένης αντίληψης και λέω καμμιά κουτουράδα που και που. Και αυτών των κουταβιών, και των κουταβιών τους και των κουταβιών των κουταβιών τους. Με πιάνεις έτσι;;;;;;;
Θα σου πω κι άλλο ένα μυστικό, γιατί πραγματικά σε συμπαθώ. Πραγματικά όμως. Πριν από εμένα, εσένα και τον ramos, το 'χουν σκεφτεί κι άλλοι αυτό, με το ζευγάρωμα, περίεργων φυλών. Ναι..ναι...μην το πεις πουθενά όμως έτσι; Κι επειδή το 'χουν σκεφτεί λοιπόν κάποτε κι αυτοί οι άνθρωποι, έχουμε φτάσει σήμερα να έχουμε 100άδες φυλές και...εκατομμύρια αδέσποτα. Κάποια πολλά από αυτά, θα είναι και προιόντα του συγκεκριμένου αγαπημένου μας byb :wink:
Κι επειδή ξαφνικά μου πέρασε ένα συννεφάκι μπροστά από το περιορισμένο μου και μου μετέδωσε μια δόση ματαιότητας σε όσα γράφω, όχι για να μεταπείσω...ποσός με απασχολεί να μεταπειστούν κολλημένοι εγκέφαλοι [όποιος θεωρήσει ότι μιλάω γι'αυτόν, κάποια μύγα τον τριγυρίζει που θέλει φλιτάρισμα], το βουλώνω και απλώς εύχομαι του τεράστιου, να μην τον έχει πιάσει πονοκέφαλος, με τόση συζήτηση σήμερα, γύρω από τα κάλη του!!!