Τα Fila και εγω

Status
Κλειδωμένο θέμα

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Μπανακι μανακι...
Δυο δυο
Δαιμονα οχι στα βαθια
γινεται και στα ρηχα
Μια γυναικα δυο αντρες
Τρελλες σφαιρες ΝοIVV

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Ποδολουτρα εκανε μακη,ειναι καλο για τα ποδια,και παει μονη της στα 10 μετρα ειναι το ποταμι:):):)

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Αυτή η σκύλα η κακομοίρα πώς μπορει και περπατάει ακόμα???:confused::p:p
Τέλειες φωτογραφίες!Ωραία περνάτε εκεί..:)

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Ασ τα να πανε Vaso δεν ξεκολαει απο διπλα μας,εχει γινει πιο ησυχη και απο αρνακι.
Ευτυχως ολα ως τωρα πανε πολυ καλα και ελπιζω μεχρι τελος αυτης της εβδομαδας να γεννηθουν τα μικρα,φωτος φυσικα, και αν ειμαστε και μπροστα στην γεννα θα βγαλω και ενα βιντεο,εκτος και αν τρεμουν τα χερια μου:D:D:D

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
με τον να φοβαται ο κυριος το καταλαβε κ ο σκυλος.το θεμα ειναι η αντιδραση του με καποιον που εχει αυτοπεποιθηση κ κινητε πιο απειλητικα.θα αντιδρασει το ιδιο?εγω κατι τετοιο περιμενα να δω.η αντιδραση του σκυλου μου φαινεται τυπικη.εφωσον ειναι κ ανεκπαιδευτος παω πασσο.μια χαρα.δοκημασε κ με παραπανω απο 1 ατομο να δουμε κ εκει πως θα αντιδρασει.

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Και εδώ όπως και σε πολλά άλλα θέματα παρατηρείται το φαινόμενο να μην λαμβάνει κανείς σχεδόν υπόψη του τι γράφει και σε πιο θέμα το γράφει.

Θα παρακαλέσω λοιπόν , να κοιτάμε τι γράφει ο τίτλος του θέματος και να απαντάμε , αν έχουμε κάτι να απαντήσουμε , στο θέμα.

Για τους παραπάνω λόγους κάποια θέματα που τείνουν προς το άπειρο θα κλειδωθούν.

Είναι πολύ πιο χρήσιμο να ανοίγονται νέα thread/νήματα για διαφορετικά θέματα.

Ευχαριστούμε πολύ!

Status
Κλειδωμένο θέμα